Miniinterrupce Praha kam jít

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.4.22 15:58
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat kam jít na miniinterupci vyšle pozitivní test poslední meenses byla 5.3.2022 takže ještě ani nevím kolik sem týdnů.
Je to neplánovane měli sme kondom ale nejspíš se protrh nevím ale vím že další dítě nechci mám jedno 17m bezvládná bych druhé :(
Kam jít v Praze na interupci

Jakakoliv nemocnice s porodnici, bulovka, thomayerka, motol… ale je lepsi mit zadanku od doktora… ale co jsem tam videla holky tak tam chodili i bez zadanek… já na interupci misela, nevyvijelo se tehotenstvi spravne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.22 18:22
@Anonymní píše:
Jakakoliv nemocnice s porodnici, bulovka, thomayerka, motol… ale je lepsi mit zadanku od doktora… ale co jsem tam videla holky tak tam chodili i bez zadanek… já na interupci misela, nevyvijelo se tehotenstvi spravne

A jak ti bylo? ;)

• Citovat
  • Upravit
1086
17.4.22 10:06

Nevšímej si hloupých příspěvků náboženských fanatiků, které se zde objevují. Je v pořádku, že jsi svou situaci připravená řešit jako zkušená žena a nedovolíš, aby o tom, kolik a kdy budeš mít děti, rozhodoval roztržený kondom. Vždyť nevíš, kolikrát ještě budeš těhotná. Miniinterrupce je bezpečný zákrok, který běžně používá řada žen a dívek a nemusíš z něho mít strach. Moc se o tom nemluví a některé ženy to utajují i před blízkými, ale je to chyba, protože za interrupce se žádná žena nemusí stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.22 11:25

Děkuji vám moc za podporu ❤️️ nejsme připravený na druhé tak to pochopte chránili jsme se allle rozvrh se kondom zjistili jsme to až po tom co jsem otěhotněla nechápu ty co rejpou až budete ve stejné situaci tak uvidíte ☺️️
Já se spíš bojím narkózy nikdy sem ji neměla

• Citovat
  • Upravit
27581
17.4.22 12:53
@Anonymní píše:
Děkuji vám moc za podporu ❤️️ nejsme připravený na druhé tak to pochopte chránili jsme se allle rozvrh se kondom zjistili jsme to až po tom co jsem otěhotněla nechápu ty co rejpouaž budete ve stejné situaci tak uvidíte ☺️️
Já se spíš bojím narkózy nikdy sem ji neměla

promin dlouho, velmi dlouho jsem nic tak hloupýho nečetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.22 14:04
@ka2ka píše:
promin dlouho, velmi dlouho jsem nic tak hloupýho nečetla

Tak to nečti :)

• Citovat
  • Upravit
76049
17.4.22 14:16
@Anonymní píše:
Děkuji vám moc za podporu ❤️️ nejsme připravený na druhé tak to pochopte chránili jsme se allle rozvrh se kondom zjistili jsme to až po tom co jsem otěhotněla nechápu ty co rejpou až budete ve stejné situaci tak uvidíte ☺️️

narkóza je prý krátká, trvá to pár minut, spíš si připrav peníze - cca 6000,–- minimálně, ale pořád je to levnější než další mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.22 14:20
@stinga píše:
narkóza je prý krátká, trvá to pár minut, spíš si připrav peníze - cca 6000,–- minimálně, ale pořád je to levnější než další mimino

Jojo peníze mám připravený jen mi jde jak to chodí já při prvním trhu ztratila 500ml krve byl problém s placentou museli mi ji vyndavat proto je to náročný bojím se a nechci druhé

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.22 17:39
@Anonymní píše:

Narkoze je na uspání a jakékoliv operaci to nejlepší :-) A neboj, anestézii dělají ti nejhodnější doktoři :-)

• Citovat
  • Upravit
10024
17.4.22 18:28
@Anonymní píše:
Jojo peníze mám připravený jen mi jde jak to chodí já při prvním trhu ztratila 500ml krve byl problém s placentou museli mi ji vyndavat proto je to náročný bojím se a nechci druhé

Nikdy jsem an interrupci nebyla, ale ještě můžeš zvolit pilulku, to bys pod narkozu nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.22 19:08

Po pilulce jsou bolesti a není to 100%

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat