Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Jakakoliv nemocnice s porodnici, bulovka, thomayerka, motol… ale je lepsi mit zadanku od doktora… ale co jsem tam videla holky tak tam chodili i bez zadanek… já na interupci misela, nevyvijelo se tehotenstvi spravne
A jak ti bylo? ![]()
Nevšímej si hloupých příspěvků náboženských fanatiků, které se zde objevují. Je v pořádku, že jsi svou situaci připravená řešit jako zkušená žena a nedovolíš, aby o tom, kolik a kdy budeš mít děti, rozhodoval roztržený kondom. Vždyť nevíš, kolikrát ještě budeš těhotná. Miniinterrupce je bezpečný zákrok, který běžně používá řada žen a dívek a nemusíš z něho mít strach. Moc se o tom nemluví a některé ženy to utajují i před blízkými, ale je to chyba, protože za interrupce se žádná žena nemusí stydět.
Děkuji vám moc za podporu ❤️️ nejsme připravený na druhé tak to pochopte chránili jsme se allle rozvrh se kondom zjistili jsme to až po tom co jsem otěhotněla nechápu ty co rejpou až budete ve stejné situaci tak uvidíte ☺️️
Já se spíš bojím narkózy nikdy sem ji neměla
@Anonymní píše:
Děkuji vám moc za podporu ❤️️ nejsme připravený na druhé tak to pochopte chránili jsme se allle rozvrh se kondom zjistili jsme to až po tom co jsem otěhotněla nechápu ty co rejpouaž budete ve stejné situaci tak uvidíte ☺️️
promin dlouho, velmi dlouho jsem nic tak hloupýho nečetla
@ka2ka píše:
promin dlouho, velmi dlouho jsem nic tak hloupýho nečetla
Tak to nečti ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji vám moc za podporu ❤️️ nejsme připravený na druhé tak to pochopte chránili jsme se allle rozvrh se kondom zjistili jsme to až po tom co jsem otěhotněla nechápu ty co rejpou až budete ve stejné situaci tak uvidíte ☺️️
narkóza je prý krátká, trvá to pár minut, spíš si připrav peníze - cca 6000,–- minimálně, ale pořád je to levnější než další mimino
@stinga píše:
narkóza je prý krátká, trvá to pár minut, spíš si připrav peníze - cca 6000,–- minimálně, ale pořád je to levnější než další mimino
Jojo peníze mám připravený jen mi jde jak to chodí já při prvním trhu ztratila 500ml krve byl problém s placentou museli mi ji vyndavat proto je to náročný bojím se a nechci druhé
@Anonymní píše:
Narkoze je na uspání a jakékoliv operaci to nejlepší
A neboj, anestézii dělají ti nejhodnější doktoři ![]()
@Anonymní píše:
Jojo peníze mám připravený jen mi jde jak to chodí já při prvním trhu ztratila 500ml krve byl problém s placentou museli mi ji vyndavat proto je to náročný bojím se a nechci druhé
Nikdy jsem an interrupci nebyla, ale ještě můžeš zvolit pilulku, to bys pod narkozu nemusela.
Jakakoliv nemocnice s porodnici, bulovka, thomayerka, motol… ale je lepsi mit zadanku od doktora… ale co jsem tam videla holky tak tam chodili i bez zadanek… já na interupci misela, nevyvijelo se tehotenstvi spravne