Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Běž ke svému gynekologovi a on ti řekne kam u vás a napíše ti žádanku.
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat kam jít na miniinterupci vyšle pozitivní test poslední meenses byla 5.3.2022 takže ještě ani nevím kolik sem týdnů.
Je to neplánovane měli sme kondom ale nejspíš se protrh nevím ale vím že další dítě nechci mám jedno 17m bezvládná bych druhé
Kam jít v Praze na interupci
Jdi ke svému gynekologovi, poradí ti.
@Anonymní píše:
Nech si to..
Tak asi nechce, jinak by se neptala. Proč anonym?
Jojo už jsem objednaná na úterý jen mě zajímá jak to probíhá jestli šou komplikace a podobně.
@Anonymní píše:
Jojo už jsem objednaná na úterý jen mě zajímá jak to probíhá jestli šou komplikace a podobně.
Tak to ti dopředu nikdo neřekne ![]()
@Anonymní píše:
Já komplikace měla.. v životě bych tam uz nešla.. ![]()
Velmi těžké ![]()
@Anonymní píše:
teda šou to není
Kam ti rekne doktor.
To vi kazdy…spis nejsi rozhodnuta?
Jestli nejsi tak se na to vyser. ![]()
@arinecka píše:
Tak asi nechce, jinak by se neptala. Proč anonym?
A proc ne ![]()
@Anonymní píše:
jen tak mimochodem peníze máš taky připravený?
@Anonymní píše:
Nech si to..
Holky snad jste nedoufaly, že se tu tentokrát neobjeví Hnutí pro život… ![]()
@Anonymní píše:
Ja musela po zakroku jeste jednou na cisteni, protoze neco ve mne zustalo po prvnim zakroku. Jinak komplikace zadne. Deti normalne mam, takze neboj.
Ale co se tyka toho, ze bys druhe nezvladla, tak jestli je to jenom kvuli tomu, zamysli se jeste jednou. Tehotna budes jeste nejakych 8 mesicu. Do te doby to starsi hodne povyroste a uz nebude tak narocne. Nerikam, ze si to musis nechat, spis to jeste jednou promysli. Cesty zpet pak uz neni.
Dobrý den chci se zeptat kam jít na miniinterupci vyšle pozitivní test poslední meenses byla 5.3.2022 takže ještě ani nevím kolik sem týdnů.
Je to neplánovane měli sme kondom ale nejspíš se protrh nevím ale vím že další dítě nechci mám jedno 17m bezvládná bych druhé
Kam jít v Praze na interupci