Mirena a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.1.17 08:52
@pampeliška189 píše:
ahoj, tak jak si na to m ted? ja ted taky stale kojim. Mirenu mam od leta, ani jsem moc nemela cas pri starosti o mimco pocitat kdy presne ms prisla a odesla, a le ted uz po druhy to mam stejne, jako ty s temi divnymi pauzami. :nevim:

No cca měsíc po mém dotazu šla Mirena ven, rozhodli jsme se neplánovaně pro dalšího prcka :) takže jsem to víc neřešila..ale když se na to podívám teď s odstupem, asi bych to vůbec neřešila, pokud nejsou bolesti atd.. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5868
22.7.17 12:48

Dobré poledne dámy - mám Mirenu zavedenou 8 měsíců a od počátku prakticky buď slabě krvácím nebo špiním, ms mám teda taky :( sice slabší než jsem měla bez Mireny, ale mám… nejvíc mě trápí, že špinění či krvácení příjde bez varování nepravidelně kdykoliv… :( pokud se teda rozjede ms tak ji mám i 10 dnů :( k tomu bolesti břicha… dá se říct, že „použitelná“ jao žena jsem cca 10 - 12 dnů v měsíci - tomu říkám antikoncepce :( pleť mám taky děsnou, i když nevím zda to svádět na Mirenu, úplně top jsem ji neměla ani před ní… příjde mi, že mám nafouklé břicho :roll: mám jít teď k dr na prevenci, tak to s ní proberu, ale řeknu vám, že z ní nejsem moc nadšená :( tak nevím uvažovat nad vytažením nebo ještě setrvat do toho roku zda se to nesrovná? mám 2 kamarádky co ji mají a ty jsou úplně bez ms a bez špinění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
22.7.17 13:57

@beruska03 To mě mrzí. Já ji mám skoro 1,5 roku a byť mě doktorka tvrdí od začátku, že menstruovat nebudu, tak to mám. Ale pravidelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
22.7.17 13:58

@Aries6 a mimo dny ms žádné špinění apod? jako mít jen ms tak to by mi ani nevadilo - co už.. ale to špinění které dojde kdy se mu zachce je hrůza.. do toho mám věčně mykozy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.7.17 14:26

Mám už druhou Mirenu a pohoda, žádná MS a ani špinění. :nevim: Cítím dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
22.7.17 16:17

@beruska03 Nemám. Ani nafouklá nejsem. A dokonce mi jde váha dolů. Teda ne úplně sama :mrgreen:, ale konečně se to hnulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí