Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré poledne dámy - mám Mirenu zavedenou 8 měsíců a od počátku prakticky buď slabě krvácím nebo špiním, ms mám teda taky
sice slabší než jsem měla bez Mireny, ale mám… nejvíc mě trápí, že špinění či krvácení příjde bez varování nepravidelně kdykoliv…
pokud se teda rozjede ms tak ji mám i 10 dnů
k tomu bolesti břicha… dá se říct, že „použitelná“ jao žena jsem cca 10 - 12 dnů v měsíci - tomu říkám antikoncepce
pleť mám taky děsnou, i když nevím zda to svádět na Mirenu, úplně top jsem ji neměla ani před ní… příjde mi, že mám nafouklé břicho
mám jít teď k dr na prevenci, tak to s ní proberu, ale řeknu vám, že z ní nejsem moc nadšená
tak nevím uvažovat nad vytažením nebo ještě setrvat do toho roku zda se to nesrovná? mám 2 kamarádky co ji mají a ty jsou úplně bez ms a bez špinění…
@beruska03 To mě mrzí. Já ji mám skoro 1,5 roku a byť mě doktorka tvrdí od začátku, že menstruovat nebudu, tak to mám. Ale pravidelné.
@Aries6 a mimo dny ms žádné špinění apod? jako mít jen ms tak to by mi ani nevadilo - co už.. ale to špinění které dojde kdy se mu zachce je hrůza.. do toho mám věčně mykozy ![]()
Mám už druhou Mirenu a pohoda, žádná MS a ani špinění.
Cítím dobře.
@beruska03 Nemám. Ani nafouklá nejsem. A dokonce mi jde váha dolů. Teda ne úplně sama
, ale konečně se to hnulo.
No cca měsíc po mém dotazu šla Mirena ven, rozhodli jsme se neplánovaně pro dalšího prcka
takže jsem to víc neřešila..ale když se na to podívám teď s odstupem, asi bych to vůbec neřešila, pokud nejsou bolesti atd..