Mirena a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lucie46
16.4.13 21:50

Mirena a menstruace

Zdravim,

Potřebuju poradit ohledně mireny… Mám ji zavedenou 11 měsíců a menstruaci mám stále. Vím, že určité procenta žen ji má i přes tělísko stále, ale já to vždycky dostanu po týdnu mi to skončí a teď už jsem to 4 dny neměla a dneska k večeru bolest břicha a znova jsem to dostala :zed: :zed:
Zajdu si k doktorvi, ale spíš mě zajímá jestli jste to třeba některá takhle taky měla a jestli se to srovnalo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
16.4.13 21:56

Já mám už druhou a bez problémů :nevim:

Příspěvek upraven 28.12.14 v 17:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
16.4.13 22:08

Mám jí od zaří 2011 krvácim nebo špinim třeba 3 týdny pak 14 dní klid a znovu jsem objednaná na vyndání došla mi trpělivost. Bylo mi řečeno že do roka by to mělo být srovnané :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
16.4.13 22:23

Ja si to nechám asi taky vyndat :( nebaví mě to a řekla bych, že jsem nervoznější a nemám moc chuť na sex…

• Citovat
  • Upravit
207
16.4.13 23:03

@Lucie46 Ja ji mam necely pul rok a
po zavedeni jsem krvacela s kratkymi pauzami snad mesic…
Ted dlouho klid a jen mirne spineni, ale pred tim par dni bolesti bricha..
Hlavne jak pises, taky mi prijde, ze snizuje chut na sex…jenze co s tim.
Ja si ji dala, protoze nechci prasky:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
16.4.13 23:32

@Lucie46 já to vydžela chvilku přes pulroku..pak letela.. ale mela jsem toho víc..špinění až slabe krvácení v podstate furt..po sexu vždy, vrátily se mi mykozy, plet jako puberták, objevily se mi migreny a začala jsem strašně kynout.. byla jsem taková nateklá..hodne vzedmuté břicho..co to mám, tak problémy ustaly a já odpuchla :mrgreen: po vyndání jsem furt čurala..říká s eže nezavodnuje..já určitě byla zavodněná.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
7.5.15 13:41
@Lucie46 píše:
Zdravim,Potřebuju poradit ohledně mireny… Mám ji zavedenou 11 měsíců a menstruaci mám stále. Vím, že určité procenta žen ji má i přes tělísko stále, ale já to vždycky dostanu po týdnu mi to skončí a teď už jsem to 4 dny neměla a dneska k večeru bolest břicha a znova jsem to dostala :zed: :zed:
Zajdu si k doktorvi, ale spíš mě zajímá jestli jste to třeba některá takhle taky měla a jestli se to srovnalo?

Ahoj,
mohu se zeptat jak si dopadla? Mám naprosto stejné zkušenosti s mirenou jak popisuješ. Teda kromě bolesti břicha. Mám ji už rok a stále krvácím až špiním. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.5.15 11:56

@t-jani ahoj můžu se zeptat, kdy po vyndání Mireny ti došla menstruace???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.16 15:12

Ahoj holky, prosím o radu :kytka: Mirenu mám necelých 11 měsíců. První MS po porodu přišla 5 týdnů po něm 8o před zavedením tělíska jsem stihla ještě dvě i přes plné kojení. Potom jsem si nechala zavést Mirenu, asi měsíc jsem špinila a pak bylo vždy v době MS jen špinění max. slabé krvácení, které trvalo nejdéle 4 dny. Donedávna jsem kojila, takže asi i to mělo na moje „nemenstruování“ vliv. I když jsem už po porodu několikrát MS měla :nevim: Teď už podruhé mám zase normální MS, jen trošku slabší. Ale tentokrát je to nějaké podivné :think: MS přišla minulou středu, takže dnes je to 10.den :nevim: a hlavně jeden den krvacím, druhý ani kapka, pak třeba zase dva dny ano, další nic..včera už byl druhý den klid a dnes jsem se zase rozkrvácela, a to dokonce silněji, než na začátku :nevim: nemáte s tím někdo zkušenost? Nic mě nebolí a ještě mi to přijde krátká doba na návštěvu gyndaře, ale stejně má teď dovolenou. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35029
22.7.16 15:21

Občas se mi stane, že taky ms není klasická, zatím jsem to nijak neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
22.7.16 16:09

U mireny mi to přijde celkem normální, tělo je rozhozené, já s ní špinila třeba při větší zátěži- delší let, dobolené… Zkuste si koupit vitamin C a brát vyšší dávky- to doporučují gynekologové, krvácení by mělo za několik dní přestat, pokud neskončí, pak bych navšívila lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.16 16:40

@ixule @smudlinky Díky :kytka: Je mi jasné, že Mirena má na MS velký vliv, ani neřeším tak délku(přirozeně jsem vždycky měla MS dlouho, těch 10 dní nebyla žádná velká anomálie :) ), ale spíš mě zaráží ty pauzy..kdyby to bylo třeba půl dne, ale celý den a noc, natož dva :nevim: to Céčko zkusím, moc díky za tip :mavam: teď mi dochází - ono je taky klidně možné, že se tělo hormonálně rovná po ukončení kojení a bůhví, jak by to bylo bez tělíska :think: vlastně poslední skoro čtyři roky jsem byla buď těhotná, nebo jsem kojila, pauza mezi prvním kojením a druhým těhotenstvím byla jen měsíc :)

• Citovat
  • Upravit
35029
22.7.16 16:41
@Anonymní píše:
@ixule @smudlinky Díky :kytka: Je mi jasné, že Mirena má na MS velký vliv, ani neřeším tak délku(přirozeně jsem vždycky měla MS dlouho, těch 10 dní nebyla žádná velká anomálie :) ), ale spíš mě zaráží ty pauzy..kdyby to bylo třeba půl dne, ale celý den a noc, natož dva :nevim: to Céčko zkusím, moc díky za tip :mavam: teď mi dochází - ono je taky klidně možné, že se tělo hormonálně rovná po ukončení kojení a bůhví, jak by to bylo bez tělíska :think: vlastně poslední skoro čtyři roky jsem byla buď těhotná, nebo jsem kojila, pauza mezi prvním kojením a druhým těhotenstvím byla jen měsíc :)

to jsem měla podobně, pauza 3 měsíce :) jak píšeš sama, i s ukončením kojení se tělo může srovnávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.16 16:45
@ixule píše:
to jsem měla podobně, pauza 3 měsíce :) jak píšeš sama, i s ukončením kojení se tělo může srovnávat

Holt uvidíme, jak se to bude ještě vyvíjet, díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17.1.17 22:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu :kytka: Mirenu mám necelých 11 měsíců. První MS po porodu přišla 5 týdnů po něm 8o před zavedením tělíska jsem stihla ještě dvě i přes plné kojení. Potom jsem si nechala zavést Mirenu, asi měsíc jsem špinila a pak bylo vždy v době MS jen špinění max. slabé krvácení, které trvalo nejdéle 4 dny. Donedávna jsem kojila, takže asi i to mělo na moje „nemenstruování“ vliv. I když jsem už po porodu několikrát MS měla :nevim: Teď už podruhé mám zase normální MS, jen trošku slabší. Ale tentokrát je to nějaké podivné :think: MS přišla minulou středu, takže dnes je to 10.den :nevim: a hlavně jeden den krvacím, druhý ani kapka, pak třeba zase dva dny ano, další nic..včera už byl druhý den klid a dnes jsem se zase rozkrvácela, a to dokonce silněji, než na začátku :nevim: nemáte s tím někdo zkušenost? Nic mě nebolí a ještě mi to přijde krátká doba na návštěvu gyndaře, ale stejně má teď dovolenou. Díky :kytka:

ahoj, tak jak si na to m ted? ja ted taky stale kojim. Mirenu mam od leta, ani jsem moc nemela cas pri starosti o mimco pocitat kdy presne ms prisla a odesla, a le ted uz po druhy to mam stejne, jako ty s temi divnymi pauzami. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí