Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám už druhou a bez problémů ![]()
Příspěvek upraven 28.12.14 v 17:40
Mám jí od zaří 2011 krvácim nebo špinim třeba 3 týdny pak 14 dní klid a znovu jsem objednaná na vyndání došla mi trpělivost. Bylo mi řečeno že do roka by to mělo být srovnané ![]()
Ja si to nechám asi taky vyndat
nebaví mě to a řekla bych, že jsem nervoznější a nemám moc chuť na sex…
@Lucie46 Ja ji mam necely pul rok a
po zavedeni jsem krvacela s kratkymi pauzami snad mesic…
Ted dlouho klid a jen mirne spineni, ale pred tim par dni bolesti bricha..
Hlavne jak pises, taky mi prijde, ze snizuje chut na sex…jenze co s tim.
Ja si ji dala, protoze nechci prasky:(
@Lucie46 já to vydžela chvilku přes pulroku..pak letela.. ale mela jsem toho víc..špinění až slabe krvácení v podstate furt..po sexu vždy, vrátily se mi mykozy, plet jako puberták, objevily se mi migreny a začala jsem strašně kynout.. byla jsem taková nateklá..hodne vzedmuté břicho..co to mám, tak problémy ustaly a já odpuchla
po vyndání jsem furt čurala..říká s eže nezavodnuje..já určitě byla zavodněná.. ![]()
@Lucie46 píše:
Zdravim,Potřebuju poradit ohledně mireny… Mám ji zavedenou 11 měsíců a menstruaci mám stále. Vím, že určité procenta žen ji má i přes tělísko stále, ale já to vždycky dostanu po týdnu mi to skončí a teď už jsem to 4 dny neměla a dneska k večeru bolest břicha a znova jsem to dostala![]()
Zajdu si k doktorvi, ale spíš mě zajímá jestli jste to třeba některá takhle taky měla a jestli se to srovnalo?
Ahoj,
mohu se zeptat jak si dopadla? Mám naprosto stejné zkušenosti s mirenou jak popisuješ. Teda kromě bolesti břicha. Mám ji už rok a stále krvácím až špiním. ![]()
@t-jani ahoj můžu se zeptat, kdy po vyndání Mireny ti došla menstruace???
Ahoj holky, prosím o radu
Mirenu mám necelých 11 měsíců. První MS po porodu přišla 5 týdnů po něm
před zavedením tělíska jsem stihla ještě dvě i přes plné kojení. Potom jsem si nechala zavést Mirenu, asi měsíc jsem špinila a pak bylo vždy v době MS jen špinění max. slabé krvácení, které trvalo nejdéle 4 dny. Donedávna jsem kojila, takže asi i to mělo na moje „nemenstruování“ vliv. I když jsem už po porodu několikrát MS měla
Teď už podruhé mám zase normální MS, jen trošku slabší. Ale tentokrát je to nějaké podivné
MS přišla minulou středu, takže dnes je to 10.den
a hlavně jeden den krvacím, druhý ani kapka, pak třeba zase dva dny ano, další nic..včera už byl druhý den klid a dnes jsem se zase rozkrvácela, a to dokonce silněji, než na začátku
nemáte s tím někdo zkušenost? Nic mě nebolí a ještě mi to přijde krátká doba na návštěvu gyndaře, ale stejně má teď dovolenou. Díky ![]()
Občas se mi stane, že taky ms není klasická, zatím jsem to nijak neřešila.
U mireny mi to přijde celkem normální, tělo je rozhozené, já s ní špinila třeba při větší zátěži- delší let, dobolené… Zkuste si koupit vitamin C a brát vyšší dávky- to doporučují gynekologové, krvácení by mělo za několik dní přestat, pokud neskončí, pak bych navšívila lékaře.
@ixule @smudlinky Díky
Je mi jasné, že Mirena má na MS velký vliv, ani neřeším tak délku(přirozeně jsem vždycky měla MS dlouho, těch 10 dní nebyla žádná velká anomálie
), ale spíš mě zaráží ty pauzy..kdyby to bylo třeba půl dne, ale celý den a noc, natož dva
to Céčko zkusím, moc díky za tip
teď mi dochází - ono je taky klidně možné, že se tělo hormonálně rovná po ukončení kojení a bůhví, jak by to bylo bez tělíska
vlastně poslední skoro čtyři roky jsem byla buď těhotná, nebo jsem kojila, pauza mezi prvním kojením a druhým těhotenstvím byla jen měsíc ![]()
@Anonymní píše:
@ixule @smudlinky DíkyJe mi jasné, že Mirena má na MS velký vliv, ani neřeším tak délku(přirozeně jsem vždycky měla MS dlouho, těch 10 dní nebyla žádná velká anomálie
), ale spíš mě zaráží ty pauzy..kdyby to bylo třeba půl dne, ale celý den a noc, natož dva
to Céčko zkusím, moc díky za tip
teď mi dochází - ono je taky klidně možné, že se tělo hormonálně rovná po ukončení kojení a bůhví, jak by to bylo bez tělíska
vlastně poslední skoro čtyři roky jsem byla buď těhotná, nebo jsem kojila, pauza mezi prvním kojením a druhým těhotenstvím byla jen měsíc
to jsem měla podobně, pauza 3 měsíce
jak píšeš sama, i s ukončením kojení se tělo může srovnávat
@ixule píše:
to jsem měla podobně, pauza 3 měsícejak píšeš sama, i s ukončením kojení se tělo může srovnávat
Holt uvidíme, jak se to bude ještě vyvíjet, díky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o raduMirenu mám necelých 11 měsíců. První MS po porodu přišla 5 týdnů po něm
před zavedením tělíska jsem stihla ještě dvě i přes plné kojení. Potom jsem si nechala zavést Mirenu, asi měsíc jsem špinila a pak bylo vždy v době MS jen špinění max. slabé krvácení, které trvalo nejdéle 4 dny. Donedávna jsem kojila, takže asi i to mělo na moje „nemenstruování“ vliv. I když jsem už po porodu několikrát MS měla
Teď už podruhé mám zase normální MS, jen trošku slabší. Ale tentokrát je to nějaké podivné
MS přišla minulou středu, takže dnes je to 10.den
a hlavně jeden den krvacím, druhý ani kapka, pak třeba zase dva dny ano, další nic..včera už byl druhý den klid a dnes jsem se zase rozkrvácela, a to dokonce silněji, než na začátku
nemáte s tím někdo zkušenost? Nic mě nebolí a ještě mi to přijde krátká doba na návštěvu gyndaře, ale stejně má teď dovolenou. Díky
ahoj, tak jak si na to m ted? ja ted taky stale kojim. Mirenu mam od leta, ani jsem moc nemela cas pri starosti o mimco pocitat kdy presne ms prisla a odesla, a le ted uz po druhy to mam stejne, jako ty s temi divnymi pauzami. ![]()
Zdravim,
Potřebuju poradit ohledně mireny… Mám ji zavedenou 11 měsíců a menstruaci mám stále. Vím, že určité procenta žen ji má i přes tělísko stále, ale já to vždycky dostanu po týdnu mi to skončí a teď už jsem to 4 dny neměla a dneska k večeru bolest břicha a znova jsem to dostala

Zajdu si k doktorvi, ale spíš mě zajímá jestli jste to třeba některá takhle taky měla a jestli se to srovnalo?