Antikoncepce - můžu být těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
190
11.4.13 13:56

antikoncepce - můžu být těhotná?

Ahoj, prosím Vás, vím že mám asi dost hloupou otázku, ale prostě minulý měsíc jsem se rozešla s přítelem a tak asi nervy dělají svoje. Prostě asi tak před měsícem jsem si zapomněla vzít tabletku antikoncepce, ale ten měsíc už jsme spolu spali snad jen jednou nebo dvakrát, bylo to myslím v posledním týdnu užívání (beru Mercilon) no a tak jsem si pak pro jistotu vzala ještě jedno balení, ale to už jsme spolu nebyli a ani jsme spolu nespali, jenže v posledním týdnu jsem zase jednu tabletku zapomněla a vzala si ji až druhý den a pak večer další, navíc si nejsem jistá, jestli mi jedna tabletka nechyběla nebo nenadbývala, takže prostě v tom mám teď zpětně trochu zmatek, no a mám pauzu už asi 3, 4 dny a ještě jsem to nedostala, normálně to dostanu vždycky tak ten 4. den, takže se nechci moc plašit a letět pro test, jen tím, že jsme se rozešli a on určitě dítě nechce a navíc já jsem bez práce, mám jen brigádu a neměla bych dítě z čeho uživit, tak jsem dostala strach a asi je to hloupost, ale myslíte, že bych mohla být těhotná? Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
608
11.4.13 14:01

Nejsi na 99,9%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
11.4.13 14:06

A to zapomenutí bylo v rozmezí do 12 hodin od doby, kdy jsi měla tabletku užít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
11.4.13 14:06

Gratuluji, maminko! :mavam: bude to chlapec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.4.13 14:07

Já tvůj popis moc nechápu, ale i tak těhotná být můžeš samozřejmě. I kdybys ji brala na minutu, furt to není 100% ochrana. Zkus test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.4.13 14:07

@sabuskasabka a máš nějaké příznaky, pnutí prsou, svědění břicha, tlaky nebo píchání v podbřišku, chutě na něco :think:

• Citovat
  • Upravit
608
11.4.13 14:15

@K.Black jo, má chutě na pomeranče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.4.13 14:15

Chutí na něco je myšleno třeba pomeranče či jiný citrusy, případne banány a jiný ovoce, který běžně nevyhledáváš :) jenom aby nedošlo k omylu, někdo si pojem mít na něco chuť může vyložit jako mít chuť zabít ex :) @K.Black :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.4.13 14:19

Mela si sex = muzes byt tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
11.4.13 14:20

Holky, vy jste ale ošklivé :twisted: :mrgreen: Ono je přece lepší se zeptat na diskuzi, než si udělat test, vůbec to nechápete :roll:

• Citovat
  • Upravit
9454
11.4.13 14:21
@K.Black píše:
@sabuskasabka a máš nějaké příznaky, pnutí prsou, svědění břicha, tlaky nebo píchání v podbřišku, chutě na něco :think:

no a copak ja? chut na pomerance nemam. pohyby citim. boli me hlava. prsa v klidu. su tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
11.4.13 14:25

Holka tak trošku zmatek mi příjde slabé slovo :mrgreen: čtu už po několikáté, ale furt nějak nerozumím. Zapoměla si tedy 2 tablety v jednom plátíčku a co znamená tak jsem si rači vzala ještě jedno balenní? Celé či co :mrgreen: zmínku o tom či ti nadbývánebo chybí už rači nekomentuju :lol: :lol: a jak mám asi 3,4 dny pauzu? Tak snad víš kolik přesně dní tabletky nebereš. Pokud se tolik bojíš těhotenství doporučila bych být trošku pořádnější v užívání. No ale pokud tě to uklidní, myslím že těhotná nebudeš ;) teda pokud nemáš chut na utopence nebo ty pomeranče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.4.13 14:25
@Theodora92 píše:
Holky, vy jste ale ošklivé :twisted: :mrgreen: Ono je přece lepší se zeptat na diskuzi, než si udělat test, vůbec to nechápete :roll:

Právě že chápeme. Proto se snažíme přijít na výsledek ;) holt je potřeba jít na to postupně, po malých krocích a nápovědach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.4.13 14:28

Já nevím že si ze všeho musíte dělat legraci :roll: to nemáte trošku empatie? slečna se tu na něco zeptá a dostane se ji jen výsměchu, je mi z vás smutno :(

• Citovat
  • Upravit
Krakatice88
11.4.13 14:30

@Seizdra Tak to se omlouvám za křivdu, tady se totiž občas objeví někdo, kdo se k „možná těhotným“ chová ironicky.. Teď už vidím, že chcete opravdu pomoct :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1