Vysazení HA uprostřed platíčka

4010
9.4.13 20:44

Vysazení HA uprostřed platíčka

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaký máte názor / jaké máte zkušenosti s vysazením HA uprostřed platíčka? Měla bych s platíčkem končit 18.4., pak už jsme se s přítelem rozhodli pro pokoušení se o miminko. Je nutno platíčko dobrat či můžu prostě přestat brát? :-) Díky za reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
9.4.13 20:45

@kitharka taky jsem prestala platicko brat nejak v pulce a pak jsme se zacali snazit o mimi, uz je tomu dva roky.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4010
9.4.13 20:48

@Jaja87 a za jak dlouho se zadařilo, pokud už? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19571
9.4.13 20:49

Ahoj, můžeš klidně přestat. Jen MS se dostaví prostě dřív. Já to taky tak udělala.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
9.4.13 20:50

@kitharka Zadarilo se skoro hned tri a pul mesice nam to trvalo..Pred 10 dny mel syn 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4010
9.4.13 20:51

@tereza12345 A za jak dlouho se zadařilo mímo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4010
9.4.13 20:52

@Jaja87 Tak to je krásný :-) Já doufám, že se na nás taky usměje štěstí brzy :-) A co se týče ochranné lhůty po skončení pracovního poměru (což nastane na konci září), doufám, že se nám zadaří do srpna :-)))) Abych nepřišla o nárok na mateřskou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
9.4.13 20:52

Ahoj, také jsem vysadila platíčko uprostřed. Menstruaci jsem dostala normálně - cyklus cca 28 dní. Jinak malá se pak povedla hned v dalším cyklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19571
9.4.13 20:54

I u nás to bylo v zápětí. V půlce ledna jsem vysadila, v květnu byly //. Ale myslím si, že to jestli dobereš platíčko nebo ne, na to moc nemá vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
9.4.13 20:55

@kitharka Je fakt ze ja mela uz smlouvu na neurcito. takze v pohode..Cekala jsem prave na tu smlouvu, a zaroven jsme se snazili o mimi.
A v praci me dali smlouvu na neurcito, a nejak za 14 dni jsem jim rekla ze jsem tehotna. ;) ;)
Urcite se zadari. Nekdo je chytlavy hned nekdo ne. Nekomu se to podari na poprve a nekdo ceka par mesicu.No ja cekala a pokazdy jsem byla smutna ze mrcha cervena dosla, ale pak nedosla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19571
9.4.13 21:02

O ochranné lhůtě najdeš tady http://www.cssz.cz/…aterstvi.htm musíš nastoupit mateřskou do 180 dní od konce pracovního poměru, pokud ten poměr trval alespoň těch 180 dní, jinak se to zkracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
9.4.13 21:08

Ahoj, doktorka mě upozorňovala, ať to nedělám, že to strašně tělo i cyklus rozhodí. Ale když vezmu v úvahu, že to co máš v přestávkách při braní HA, není vlastně menstruace, tak je to jedno. Tvoje tělo se s tím bude muset vyrovant tak jako tak stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
9.4.13 21:58

Ahoj, taky jsem přestala brát antikoncepci v zhruba polovině platíčka, MS se už nedostavila a dneska mám 2 a půl měsíční princeznu :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
9.4.13 22:07

@avm3 - no, já si zas myslím že u mě to bylo úplně jedno.. já momentálně lituju že jsem nějakou HA brala… před ha jsem měla cykly 30 dní.. s HA 28 a teď po vysazení šílený bolesti a cykly 46 dní.. plus se to střídá i s anovulačníma.. nevím jak cykly zkrátit.. momentálně jsem to dneska dostala, tak se svíjím v bolestech.. bože:D

ale jinak já HA dobrala, poslechla jsem doktorku radši… ale vědět jak dopadnu tak to neřešim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
9.4.13 22:11

@Terulisekk Je to svinstvo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie