Antikoncepce a antibiotika Amoksiklav

Anonymní
9.4.13 16:39

Antikoncepce a antibiotika Amoksiklav

Ahoj holky. Dostala jsem atb Amoksiklav kvůli zánětu dýchacích cest. V příbalovém letáku ale nenapsali, jestli mají vliv na antikoncepci. Máte některá zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
9.4.13 16:42

Mám pocit, že antibiotika obecně mají vliv na antikoncepci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
9.4.13 17:01

Jakákoliv antibiotika snižují fci HA…

• Citovat
  • Upravit
202
9.4.13 20:12

Doktor me neupozornoval ze by to nejaky vliv melo, predepisoval mi je gyndar na zanet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
9.4.13 20:20
@davidek12 píše:
Doktor me neupozornoval ze by to nejaky vliv melo, predepisoval mi je gyndar na zanet :think:

Máš si číst příbalové letáky, je to napsáno u každé HA… :pankac: To ještě nevíš, že na co se našich super doktorů nezeptáš, to nevíš… :pankac: Ačkoliv občas ani nedokáží odpovědět, to je taky fakt… :lol:

• Citovat
  • Upravit
31594
9.4.13 20:23

Mě kdysi revmatolog předepsal dvoje atb, kombinovali se, ptala jsem se speciálně na braní HA, prý nééé, to nemá vliv. No já jsem si stejně googlila a došla k názoru, že by to vliv mít mohlo, tudíž jsem HA vysadila (atb byly na měsíc) a chránili jsme se jinak. Z atb jsem měla kvasinky, šla na gyndu, zeptala se na to gyndaře a ten říká, že samozřejmě to má vliv, že atb zhoršují vstřebávání.
Takže bych se určitě chránila jinak než proběhne další menstruační krvácení po dobrání atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Allunka
1.12.13 17:52

Antikoncepce x Antibiotika

Dobrý den, mám dotaz beru antikoncepci s názvem Belara a tet jsem od lékaře dostala antibiotika Augmentin. Má to nějaký vliv na pohlavní styk? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1