Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Na to mě lékař upozorňoval. Že to měsíc, dva může po zavedení být. Takové jako těhotenské příznaky.
No me taky upozorňovala lékařka. Ale netušila jsem, ze to bude az takové. Spis me zaráží ta únava. Špinění a tlaky v podbřišku jsou snesitelné. Přirovnala bych to k PMS, ale únava je teda fakt brutální. Ale může to i přicházejícím jarem. Byla jsem dnes na měření na inbody. Mam první měření těsně před zavedenim a teď, zatím žádný výrazný rozdíl v parametrech neni. Tak uvidíme. Pošlu zase update. Ať tu je pro pripadne vahajici. Teď to hodnotim, rak, ze kdyby tento stav měl zůstat, tak si na něj asi zvyknu, ale vzhledem ke spineni a tlaku v podbřišku bych na sex stejně chut neměla, takze antikoncepční efekt splnen na 1000% ![]()
No tak zrovna neděli jsem skoro celou prospala, protože mám nízký tlak velice citlivě reaguji na výrazné změny počasí. A manžel si taky stěžoval, že je jak převálcovaný…
Chápu chápu, já jsem zatím na vážkách, ale aktuálně převládá spíš, že do toho nepůjdu.
Antikoncepci máme už vyřešenou a to, že nebudu mít chuť na sex je taky jeden z faktorů, proč ne.
S tou ne - chutí na sex to mam zatím tak, ze nemam chuť skrz to špinění a ten tlak a únavu. Kdyz mam lepší chvilky, tak mi sem tam hlavou myšlenka, chuť proběhne. Ale možná je to i tim, ze mám ted nového a neskutečně vnimaveho partnera. S nim bych se mazlila pořád ![]()
Taky me tohle napadlo. Ale me bylo do soboty úplně hej. A od neděle rano jsem jak praštěná. No kéž by to nebylo mirenou. Uvidíme. Jen pisu své poznatky, at ty které vahaji mají srovnání. Budu psát dál.
Jinak včera jsem byla na spinningu a udělalo se mi dobře. Takže sport na tyhle neduhy pomáhá