Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslíte že může mít zavedení Mireny souvislost se zhoršením psychického stavu? Náladovost, stavy úzkosti a to dost silné, atd..
Pozoruji to opravdu od doby zavedení, plus minus
Taky jsem to tak měla..doktor mi teda samozřejmě řekl, že mirenou to není
že ať se nedivím, když mám dvě malé děti a nedostatek spánku a sluníčka (bylo to v zimě) a mám se případně objednat na psychiatrii
pak to tak nějak samo odešlo, ale jsem přesvědčená, že to bylo tou mirenou..
@jakákoliv píše:
Taky jsem to tak měla..doktor mi teda samozřejmě řekl, že mirenou to neníže ať se nedivím, když mám dvě malé děti a nedostatek spánku a sluníčka (bylo to v zimě) a mám se případně objednat na psychiatrii
pak to tak nějak samo odešlo, ale jsem přesvědčená, že to bylo tou mirenou..
Mohu se zeptat, jak dlouho to trvalo, než se to upravilo?
Měla jsem hnusné pocity, zmizelo po vyndání za nějaký čas, pak už nikdy víc Mirenu. ![]()
No tak to jste mě moc nepotěšili… :/ Ale jste upřímné a za to vám děkuji. Já mám taky hrozné pocity, v noci mě budí děsy… Mirenu mám přes rok a až ted mi to celé docvaklo
Ahoj, ja mela Mirenu asi dva mesice. Najednou jsem mela takovy depky, az se k tomu pridaly krece do bricha - psychosomatika, to jsem poznala, pripomnelo mi to maturitu
Doktori nic nenasli, az potom jsem zkusila zajit na gyndu a doktorka to hned vyndala. Bolesti zmizely, depka taky a penize mi dokonce skoro cely vratili.
To chapu, ja tim spis myslela, ze dokonce firma sama uznala reklamaci v temer cele vysi, cimz vlastne uznali, ze pricinou potizi opravdu byla (nebo mohla byt) Mirena.
@pitbul píše:
Mohu se zeptat, jak dlouho to trvalo, než se to upravilo?
Celkem to trvalo asi půl roku..
@jakákoliv píše:
Celkem to trvalo asi půl roku..
Tak to je super
, mám Mirenu skoro rok a vzhledem k tomu, že jsem i před ní byla docela labilní a prášky jsem nesnesla vůbec, tak teď si myslím, že mi psýchu zhoršila taky. Jenže jiné obtíže nemám a jinak mi vyhovuje
@pitbul No tak to jsme na to dost podobně, proto mi trvalo tak dlouho si to spojit s tou mirenou. Nechápu jak to může souviset, ale ráno jsem se probudila a bylo to první co mě napadlo…