Miréna a velké křeče

17.6.10 21:37

Miréna a velké křeče

Ahoj, potřebuji poradit, nikde v diskusi jsem nenašla nic moc hrozného o miréně, ale já jí mám zavedenou sedm dní a jsem úplně vyřízená. Mám hrozný křeče v břiše, jako když jsem měla kontrakce při porodu a chce se mi zvracet. …skoro pořád. Nevíte, přejde to nebo si budu muset mirénu nechat vyndat? Díky K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22040
17.6.10 21:49

Já bych už dávno šupajdila k doktorovi, jen by se za mnou prášilo…

Neměla jsem sice Mirenu, ale nějakou jinou „potvoru“, nicméně skončila jsem s ní v Gyncentru pod narkózou, protože odputovala z místa určení a protrhla mi děložní stěnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
17.6.10 22:32

Zalezi na reakci. Podle me se netrap a bez k dotorovi, teraba jsi z tech co jim to nesdne.
Ja mela taky telisko skoro 4 roky a nemuzu si stezovat. Super vec, stalo to kolem 1200 kc, nehormonalni. Clovek na nic nemusi myslet a je v pohode. No ted tam mam jine telisko. Ma dve ruce, nohy a porad roste.
Jak rikam, utikej k doktorovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
17.6.10 22:51

Jak píšou holky, šupej k doktorovi. Normální to není.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.6.10 00:12

Ahoj
Já bych pro jistotu k doktorovi zašla.Pokud je ta bolest tak moc velká.
Mě bolelo břicho jako při MS.Celkem dost.Jsem baštila brufen. :oops: Pak si to,ale „sedlo“ a dobré.Už nebolí.Bolelo asi 3 týdny,ale jistě ti nepovím,protože si to už nepamatuju.Mám Mirenu už asi 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cůca
25.1.13 11:46

Ahoj mám mirénu půl roku a jsem velice spokojená zhubla jsem ještě o svě kila a sice menstruace někdy třeba jeden den ale velice spokojená doporučuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa