Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, potřebuji poradit, nikde v diskusi jsem nenašla nic moc hrozného o miréně, ale já jí mám zavedenou sedm dní a jsem úplně vyřízená. Mám hrozný křeče v břiše, jako když jsem měla kontrakce při porodu a chce se mi zvracet. …skoro pořád. Nevíte, přejde to nebo si budu muset mirénu nechat vyndat? Díky K
Já bych už dávno šupajdila k doktorovi, jen by se za mnou prášilo…
Neměla jsem sice Mirenu, ale nějakou jinou „potvoru“, nicméně skončila jsem s ní v Gyncentru pod narkózou, protože odputovala z místa určení a protrhla mi děložní stěnu…
Zalezi na reakci. Podle me se netrap a bez k dotorovi, teraba jsi z tech co jim to nesdne.
Ja mela taky telisko skoro 4 roky a nemuzu si stezovat. Super vec, stalo to kolem 1200 kc, nehormonalni. Clovek na nic nemusi myslet a je v pohode. No ted tam mam jine telisko. Ma dve ruce, nohy a porad roste.
Jak rikam, utikej k doktorovi!
Ahoj
Já bych pro jistotu k doktorovi zašla.Pokud je ta bolest tak moc velká.
Mě bolelo břicho jako při MS.Celkem dost.Jsem baštila brufen.
Pak si to,ale „sedlo“ a dobré.Už nebolí.Bolelo asi 3 týdny,ale jistě ti nepovím,protože si to už nepamatuju.Mám Mirenu už asi 2 roky.
Ahoj mám mirénu půl roku a jsem velice spokojená zhubla jsem ještě o svě kila a sice menstruace někdy třeba jeden den ale velice spokojená doporučuji