Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zatlačit jako při stolici, čupni si a zatlač, popř. vytáhnout rukou, ale abys ho nezastrčila ještě víc, prostě tlač
Držím palec
Já jsem jednou zavedla hlouběji menstruační kalíšek a byla to taky fuška, ale šlo to!
Radím podřepnout se široce roztaženýma nohama, zavést minimálně dva prsty dovnitř, nahmatat tampon a pořádně tlačit jako u porodu, možná to bude chvíli trvat a nebude to asi nejpříjemnější, ale určitě to půjde, neboj! ![]()
Ahoj,
tak toto jsem už zažila, taky jsem nevěděla, jak ho dostat ven, pak jsem si vlezla do vany a nechala tampon pořádně nacucat a pak prstama při pořádném tlačení, jako na porod se mi ho povedlo vyndat, tak přeju, ať se ti to povede ![]()
Je to možná blbý, ale jestli to fakt nejde, ať vezme pinzetu manžel… ty sama si tam špatně dosáhneš.
holky, teda toto ma trosku vydesilo
, este sa mi to nestalo ale teeeeda bojim sa uz teraz ![]()
Drzim palecky!!!
Příspěvek upraven 13.06.10 v 19:44
No, tak já jednou kvůli mevytáhnutelnému tampónu skončila na pohotovosti na gyndě - byl pátek odpoledne a fakt to nešlo ![]()
Tak držím palce, aby se to povedlo ![]()
Já právě všechno co radíte jsem zkoušela ale ten sičák prostě nejde ven ![]()
Ach jo budu se dál pokoušet ale bojím se že mě asi ráno gynda nemine , to bude ostuda ![]()
Neboj, jsem dokladem toho, že určitě nebudeš první případ a rozhodně ne ani poslední ![]()
Ostuda to nebude, neboj.
A co manžel? Nemohl by to zkusit on tou pinzetou?
anonymní..jak dlouho už tam ten tampon máš?Podle mě bys neměla čekat až do rána ,ale měla bys jet na pohotovost ,at ti ho vytáhnou!!
Mně se to stalo ještě jako panně asi v šestnácti, šňůrka sice držela, ale taky jsem jen špinila a nešel ven. Pomohla starší ségra - poševní vchod a okolí naolejovala normálním vegetolem a šlo to ven ![]()
Zkus ještě poprosit manžela, přítel ze mě tampon taky jednou dostával a povedlo se.
Nezávidím, stalo se mi to asi v sedmnácti v pátek odpoledne, zkusila jsem všechno možný i nemožný a nakonec v sobotu večer odjela na pohotovost. Tam se mě zeptali jak dlouho ho tam mám, kecala jsem že tak asi 20 hodin, ale bylo to tou dobou už tak 28. Oni koukali na sebe, na mě a zas na sebe a pak volali sanitku a musela jsem odjet sanitou na gynekologii do nemocnice. Vehementně jsem tvrdila, že dojedu sama, že mi nic není, oni přesto, že to je pěknej průšvih, takhle dlouho, a že samotná v žádným případě, když už mám tampon takhle dlouho…
Na ženským mi to doktor vytáhl peamem, propláchli mě nějakým roztokem, udělali mi přednášku o škodlivosti tamponů a že je smím používat jen vyjímečně a nedat na reklamu
a poslali mě domů.
Takže radím, pokud ti to opravdu nejde a je to už dýl, tak šup na pohotovost. Nevím přesně čeho se tehdy báli, snad toxického šoku, ale zřejmě to velká sranda není…
Maminky dnes odpoledne se mi stalo že jsem si utrhla šňůrku od tamponu a on nejde ven , stalo se to některé z vás? co mám dělat? zkoušela jsem už vše možné ale bezvýsledně
Bohužel už jenom špiním takže asi nehrozí aby se tampon nasákl a vyšel ze mě sám