Tampon nejde ven

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
22.10.15 20:05

Hlavně se uklidni, počkej až se nasákne, zkusila bych to tak za hodinku, dvě a pokud to nepůjde řekni to mamince, nevím proč by ses měla stydět, je to tvoje máma, zná tě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa
22.10.15 20:06
@kaja00 píše:
Hlavně se uklidni, počkej až se nasákne, zkusila bych to tak za hodinku, dvě a pokud to nepůjde řekni to mamince, nevím proč by ses měla stydět, je to tvoje máma, zná tě :roll:

Přesně tak. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
46669
22.10.15 20:58
@araw píše:
to zase změnili bych řekla, protože to bylo kritizováno. takže v diskuzi, co založí může psát neomezeně, aspoň tak se to plánovalo :lol:

Predevcirem novacek zalozil diskusi a pak si s holkama psala sz, protoze uz nemohla pres pet prispevku. Ze by to zmenili ted behem par dnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.12.17 11:34

Ahoj, mohla bych se zeptat na takovou hloupou otazku? Jak hluboko se muze dostat tampon? Ja si nejsem jista, jestli ze me vypadl nebo ne. Zkousela jsem ho nahmatat, ale nikde nic, zadna snurka nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
15.12.17 11:38

@Rybka777 „zmizet“ nemůže, může se dostat max k děložnímu čípku, dál už ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
15.12.17 12:09
@Rybka777 píše:
Ahoj, mohla bych se zeptat na takovou hloupou otazku? Jak hluboko se muze dostat tampon? Ja si nejsem jista, jestli ze me vypadl nebo ne. Zkousela jsem ho nahmatat, ale nikde nic, zadna snurka nic…

asi ses ho zbavila na zachode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
15.12.17 12:10

@Rybka777 pochva je zakončena čípkem, který má v době menstruace průchodnost pár milimetrů. Zkus si drepnout se široce roztaženýma nohama a zatlačit jako na stolici. Pokud je úplně vzadu, posune se a měla bys ho nahmatat.
Pokud nenajdeš, tak bych se zamýšlela, zda jsi ho zaváděla, třeba jsi byla rozespalá a zapomněla.
Já jsem si jednou v noci zavedla tampon, který byl přední půlkou ještě stále v obalu. Jsem cumela jak puk, když jsem ho vyndala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.12.17 22:09

@Pudloslava asi ano, ale vubec nevim kdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.18 21:37

Mám problém, jsem panna a dala jsem si tampon, bohužel mi nejde vyndat. Co mám dělat? Když zatáhnout za nitku strašně to bolí. Popřípadě proč to tak bolí?

• Citovat
  • Upravit
6050
14.9.18 21:40
@Anonymní píše:
Mám problém, jsem panna a dala jsem si tampon, bohužel mi nejde vyndat. Co mám dělat? Když zatáhnout za nitku strašně to bolí. Popřípadě proč to tak bolí?

Dřepni si, úplně uvolni spodek a tahej, můžeš i trochu zatlačit. Možná to trochu bolí a vytáhnout to jde. A tampon se používá pouze když máš měsíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
14.9.18 21:41

pravděpodobně je suchý, zatni zuby, jdi do dřepu a vytáhni ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
14.9.18 22:20

Jak popisuji holky-ve drepu nebo v leze na zadech.Kdyby se to vazne nepovedlo,jed na gyndu,klidne do nemocnice,vyndaji ho.Hlavne ho tam nenech,jako jedna znama kdysi,stydela se a zanet jak prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
14.9.18 22:41

Hlavně nenechávat, aby se nerozjel toxický šok (jo, tohle je extrém, ale „prostý“ zánět také nepotěší). Trochu tlačit, pozice v dřepu a fakt ho dostat ven. Jinak pohotovost - není se za co stydět, pomůžou ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 19:13

Nejde mi vytáhnout tampon

Zdravím všechny. Dneska jsem si poprvé v životě zavedla tampon, protože jsem z toho měla trochu obavy. Byla jsem v bazénu a z hygienických důvodů jsem si ho chtěla vytáhnout, ale nejde ven. Je pravda, že ho mám asi hodinu (mám ob mini), ale chtěla jsem si ho vytáhnout. Akorát nejde ven a když zatáhnu za šňůrku, trochu mě to bolí, ale jen malinko. Mám třeba 1-2 hodiny počkat? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
37132
20.7.21 19:15
@Anonymní píše:
Zdravím všechny. Dneska jsem si poprvé v životě zavedla tampon, protože jsem z toho měla trochu obavy. Byla jsem v bazénu a z hygienických důvodů jsem si ho chtěla vytáhnout, ale nejde ven. Je pravda, že ho mám asi hodinu (mám ob mini), ale chtěla jsem si ho vytáhnout. Akorát nejde ven a když zatáhnu za šňůrku, trochu mě to bolí, ale jen malinko. Mám třeba 1-2 hodiny počkat? Děkuji

Pockej, jestli není moc nacucany, tak to bude drhnout. Nebo to vytáhni na sílu, bude to trochu nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí