Tampon nejde ven

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kalbe
20.7.21 19:18
@Anonymní píše:
Zdravím všechny. Dneska jsem si poprvé v životě zavedla tampon, protože jsem z toho měla trochu obavy. Byla jsem v bazénu a z hygienických důvodů jsem si ho chtěla vytáhnout, ale nejde ven. Je pravda, že ho mám asi hodinu (mám ob mini), ale chtěla jsem si ho vytáhnout. Akorát nejde ven a když zatáhnu za šňůrku, trochu mě to bolí, ale jen malinko. Mám třeba 1-2 hodiny počkat? Děkuji

Zkus si kleknout, když vytahujes, mírně zatlac a zkus tahat, to je pravděpodobně tím, jak jsi suchá. Hlavně klid, uvolni se a zkus ho v klidu vytáhnout, jestli je mini, a bolí tě to jen malinko, tak ho zkus vytáhnout co nejdřív -hned, aby to náhodou nebyla ta alergie na něj

• Citovat
  • Upravit
67
20.7.21 19:37
@Kalbe píše:
Zkus si kleknout, když vytahujes, mírně zatlac a zkus tahat, to je pravděpodobně tím, jak jsi suchá. Hlavně klid, uvolni se a zkus ho v klidu vytáhnout, jestli je mini, a bolí tě to jen malinko, tak ho zkus vytáhnout co nejdřív -hned, aby to náhodou nebyla ta alergie na něj

Děkuju moc, už je venku! Bylo to docela rychlé a nakonec to ani nebolelo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.8.22 20:49

tampon nejde ven ????

Dobry den, potrebovala bych poradit. je mi 14 a jako kazdou mebstruaci si davam tampon, dnes z nejakeho duvodu nejde ven a ja nevim co mam delat, kdyz se ho snazim za snurku vyndat tak to ukrutne boli jelikoz mu pri vytazeni zavazi panenska blana. nevite nekdo prosim co mam delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.22 15:47

Tak ja si ted napriklad vyndavam tampon a mam v ruce dva? Chvili jsem na to cumela jako blazen, nez mi doslo co se deje a ja furt proc me to tak tlaci a jsem unavena :roll: :lol: Tak hlavne, ze se nasel i ten druhej no :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí