Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo a určitě se neboj, že je to ostuda. Mám kamarádku sestru na gyndě a podlé té vytahují dost často z ženských nevídané věci (svíčky, zeleninu, čokoládové tyčinky) … Tampon je proti tomu prkotina a rutina. ![]()
Držím palce a omlouvám se za nechutné OT ![]()
Ahoj, mi se stala jednou hooodne neprijemna vec..myslela jsem, že tampon je venku, ale nebyl (zni to divne, ale takova situace proste nastala
) a já normálně fungovala několik dní, začalo mi být šíleně zle, zvracela jsem a šel ze mne velmi páchnoucí vodnatý výtok. No , ani nevím jak mi to napadlo, ale šáhla sem a byl tam nacucaný..
no děs..musel tam byt tak 4-5 dní. Ale nic víc z toho nebylo, na prohlídku jsem ani nešla, protože se mi takřka okamžitě ulevilo. Tím jen chci říct že to zkoušej dál, pokud nepůjde jed k lekaři.
jednou se mi stalo, že jsme se s přítelem na konci MS natolik vydráždili, že jsme se neudrželi a hupsli na sebe. Na tampon jsme jaksi zapomněli
a byl zastrkanej až někde „vzadu v rohu“. No našla jsem ho, přecijen není ženský orgán tak prostorný, abych ho sama nenašla ne? ![]()
Tak už je konečně venku, byla to teda fuška , tlačení a funění jak u porodu , ale je venku , nakonec mi pomohl slunečnicový olej ![]()
Jenom jsem chtela uklidnit ohledne doby zavedeni…moje mamka si zapomnela tampon uvnitr, proste ten posledni nevyndala a zustal tam 5 mesicu. Mezitim mela MS, krvaceni normalne, davala si dalsi tampony, byl az v rohu delohy. Porad ji bolelo bricho a mirne spinila, mela zvysenou teplotu, gynekolozka ji prohledla a zjistila toto. Uz zacinala mit sepsi, takze nemocnice, antibiotika. Dopadlo to dobre.
Takze 28 hodin je fakt v pohode.
Ahoj, tak mě se jednou stalo, že jsem tampon zapoměla vytáhnout a dala jsem si tam novej, takže jsem tam měla 2
Pak jsem se divila, jaktože mi tam visí dvě šnůrky
Někdy se to prostě stane no ![]()
Ahoj, dnes jsem si zavedla tampón a zjistila jsem, že jsem tamten zapomněla vytáhnout, co mám tedy dělat? jsem ještě panna a bojím se tam sáhnout.
No to nechápu, jak se ti to povedlo? …
Vždyť ti leze šňůrka… No sáhnout tam budeš muset, v panenské bláně jsou otvory, kudy vytéká při menstruaci krev, takže se nemusíš bát, že bys ji protrhla. Vytáhni ten poslední a pak lov ten první.
A omlouvám se za otázku, jak se ti to povedlo, páč jsem si přečetla celou diskuzi a už se ničemu nedivím
To jsou věci…
honey_star píše:w
Nezávidím, stalo se mi to asi v sedmnácti v pátek odpoledne, zkusila jsem všechno možný i nemožný a nakonec v sobotu večer odjela na pohotovost. Tam se mě zeptali jak dlouho ho tam mám, kecala jsem že tak asi 20 hodin, ale bylo to tou dobou už tak 28. Oni koukali na sebe, na mě a zas na sebe a pak volali sanitku a musela jsem odjet sanitou na gynekologii do nemocnice. Vehementně jsem tvrdila, že dojedu sama, že mi nic není, oni přesto, že to je pěknej průšvih, takhle dlouho, a že samotná v žádným případě, když už mám tampon takhle dlouho…
Na ženským mi to doktor vytáhl peamem, propláchli mě nějakým roztokem, udělali mi přednášku o škodlivosti tamponů a že je smím používat jen vyjímečně a nedat na reklamu![]()
a poslali mě domů.
Takže radím, pokud ti to opravdu nejde a je to už dýl, tak šup na pohotovost. Nevím přesně čeho se tehdy báli, snad toxického šoku, ale zřejmě to velká sranda není…
stalo se mi neco podobneho a taky bych jela na gyndu co nejdrive ..
Januska90 píše:
Vytahni ten co jsis tam dala naposled a hledej ten předešlí
Anonymní píše:
jednou se mi stalo, že jsme se s přítelem na konci MS natolik vydráždili, že jsme se neudrželi a hupsli na sebe. Na tampon jsme jaksi zapomněli![]()
a byl zastrkanej až někde „vzadu v rohu“. No našla jsem ho, přecijen není ženský orgán tak prostorný, abych ho sama nenašla ne?
to už se mi taky stalo ![]()
Děkuju vám za rady…už se mi to povedlo a vytáhla jsem oba
ufff strašně jsem si oddychla
naštěstí jsem na to přišla asi po 10 minutách : ![]()
ahoj, je mi 14 let. menstruaci mam uz ai neco pres jeden rok. koupila sem si tampony kotex a ob mini. zkusila sem vsetky polohy, ale bud ho nezavedu cely ze trci treba pulka, nebo se dotykam uz pochvy ale on vzdy jako vyjede, ze to pres tu panenskou blanu proste nedam. nekdy to i BOLI A PALI. Zkusila sem i s aplikátorem, tu trubičku zasunu, ale kdyz zatlacim ten tampon, tak mi vyjede, nebo tam zustane trcet ze ho i vidim, ale pak to (kdyz ho vytahuju) boli…jak to mam teda zkusit??? pokousela sem i lubrikacni gel. a to zkousim asi uz 6 menstruaci… piste mi prosim na ***@seznam DIKY M