Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@araw píše:
Holky, že se namáháte, trol jak vyšitej
moje řeč ![]()
@Tunrida píše:
Víte, co je zajímavý? Že od jistých incidentů tady může nováček napsat 5 příspěvků za den a tahle už jich zvládla 10
to zase změnili bych řekla, protože to bylo kritizováno. takže v diskuzi, co založí může psát neomezeně, aspoň tak se to plánovalo ![]()
@natys13 píše:
Kolem tampomu mam kuzi ktera blokuje vytahnuti tamponu.
Jo sorry, já zapomněla. Tak už je to OK = už je tampon venku nebo jak?
Hele - a jestli je Ti fakt 13,tak odepiš co nejdřív, co a jak, se nediv, že Ti tu už nevěří… ![]()
@Tunrida píše:
Víte, co je zajímavý? Že od jistých incidentů tady může nováček napsat 5 příspěvků za den a tahle už jich zvládla 10
jo to by mě taky zajímalo – co na to @admin?
@araw píše:
to zase změnili bych řekla, protože to bylo kritizováno. takže v diskuzi, co založí může psát neomezeně, aspoň tak se to plánovalo
aha ![]()
@natys13 píše:
Pomoc je mi 13 a dala jsem si tampon jako kazdou jinou menstruaci ale ted jsem byla ve sprse a chtela jsem si hovytahnout potahla jsem za snurku ale nesloto a vznikla ve me takova pronikava bolest a nejde ven jeste chci skusit aby jako kdyby uschl jak jsem byla v ze vode ale jinak co mam delat??? pomuzetemi
No takže, v první řadě přestaň vyvádět…v druhé, pomalu za něj tahej, uvolni se a až se ti to podaří vytáhnout, sedni k pravidlům a najdi si jestli se píše skusit nebo zkusit. ![]()
@Kotatko03 píše:
No takže, v první řadě přestaň vyvádět…v druhé, pomalu za něj tahej, uvolni se a až se ti to podaří vytáhnout, sedni k pravidlům a najdi si jestli se píše skusit nebo zkusit.
a hlavně ta gynekoložka
![]()
Teda to se mi nikdy nestalo, že by mi to nešlo svépomocí a to si šňůrku stříhám. Používám tampony od té doby co snad existují. Když nešel ven za sucha, počkala jsem, proto volím při konci menzesu ty mini, když zaleze hlouběji, sednu na bobek a strčím dva prsty a vytáhnu.. Já teda nevím, ale v této poloze nahmatám i čípek. Chodím plavat a do fitka, tak tu šňůrku někdy ustřihnu až moc, že ho musím vytahovat takto často. Také je dobré být uvolněná asi, tím, že nemám stres, že nejde ven, tak nejsem tak stáhlá.
Určitě to psal nějakej ouchyl a teď si čte, kam si která strkáte prsty a pohoňuje ![]()
A pokud to tak náhodou není, doporučuju WD40 a kombinačky!
@WontTell píše:
Určitě to psal nějakej ouchyl a teď si čte, kam si která strkáte prsty a pohoňujeA pokud to tak náhodou není, doporučuju WD40 a kombinačky!
kombinačky tuším ale co to je WD40?
![]()
@jdukolem píše:
kombinačky tuším ale co to je WD40?![]()
Trochu jinej lubrikant ![]()
@jdukolem píše:
e? neznám
@Tunrida píše:Je to olej, který se používá do techniky jako mazivo, chrání před korozí atd. Takovej malej průmyslovej zázrak
aha ![]()