Tampon nejde ven

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
22.10.15 18:44
@araw píše:
Holky, že se namáháte, trol jak vyšitej :roll:

moje řeč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
@Tunrida píše:
Víte, co je zajímavý? Že od jistých incidentů tady může nováček napsat 5 příspěvků za den a tahle už jich zvládla 10 :think:

to zase změnili bych řekla, protože to bylo kritizováno. takže v diskuzi, co založí může psát neomezeně, aspoň tak se to plánovalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
@natys13 píše:
Kolem tampomu mam kuzi ktera blokuje vytahnuti tamponu.

Jo sorry, já zapomněla. Tak už je to OK = už je tampon venku nebo jak?

Hele - a jestli je Ti fakt 13,tak odepiš co nejdřív, co a jak, se nediv, že Ti tu už nevěří… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.10.15 18:45
@Tunrida píše:
Víte, co je zajímavý? Že od jistých incidentů tady může nováček napsat 5 příspěvků za den a tahle už jich zvládla 10 :think:

jo to by mě taky zajímalo – co na to @admin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.10.15 18:47
@araw píše:
to zase změnili bych řekla, protože to bylo kritizováno. takže v diskuzi, co založí může psát neomezeně, aspoň tak se to plánovalo :lol:

aha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
22.10.15 19:04
@natys13 píše:
Pomoc je mi 13 a dala jsem si tampon jako kazdou jinou menstruaci ale ted jsem byla ve sprse a chtela jsem si hovytahnout potahla jsem za snurku ale nesloto a vznikla ve me takova pronikava bolest a nejde ven jeste chci skusit aby jako kdyby uschl jak jsem byla v ze vode ale jinak co mam delat??? pomuzetemi

No takže, v první řadě přestaň vyvádět…v druhé, pomalu za něj tahej, uvolni se a až se ti to podaří vytáhnout, sedni k pravidlům a najdi si jestli se píše skusit nebo zkusit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
22.10.15 19:09

Pardon, ale :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
22.10.15 19:17
@Kotatko03 píše:
No takže, v první řadě přestaň vyvádět…v druhé, pomalu za něj tahej, uvolni se a až se ti to podaří vytáhnout, sedni k pravidlům a najdi si jestli se píše skusit nebo zkusit. ;)

a hlavně ta gynekoložka :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
22.10.15 19:22

Teda to se mi nikdy nestalo, že by mi to nešlo svépomocí a to si šňůrku stříhám. Používám tampony od té doby co snad existují. Když nešel ven za sucha, počkala jsem, proto volím při konci menzesu ty mini, když zaleze hlouběji, sednu na bobek a strčím dva prsty a vytáhnu.. Já teda nevím, ale v této poloze nahmatám i čípek. Chodím plavat a do fitka, tak tu šňůrku někdy ustřihnu až moc, že ho musím vytahovat takto často. Také je dobré být uvolněná asi, tím, že nemám stres, že nejde ven, tak nejsem tak stáhlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
22.10.15 19:39

Určitě to psal nějakej ouchyl a teď si čte, kam si která strkáte prsty a pohoňuje :mrgreen:

A pokud to tak náhodou není, doporučuju WD40 a kombinačky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.10.15 19:41
@WontTell píše:
Určitě to psal nějakej ouchyl a teď si čte, kam si která strkáte prsty a pohoňuje :mrgreen:A pokud to tak náhodou není, doporučuju WD40 a kombinačky!

kombinačky tuším ale co to je WD40? :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.10.15 19:45
@jdukolem píše:
kombinačky tuším ale co to je WD40? :oops: :roll:

Trochu jinej lubrikant :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
49159
22.10.15 19:53
@Tunrida píše:
Trochu jinej lubrikant :mrgreen:

e? neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.10.15 19:55
@jdukolem píše:
e? neznám
:mrgreen: Je to olej, který se používá do techniky jako mazivo, chrání před korozí atd. Takovej malej průmyslovej zázrak :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
49159
22.10.15 19:55
@Tunrida píše: :mrgreen: Je to olej, který se používá do techniky jako mazivo, chrání před korozí atd. Takovej malej průmyslovej zázrak :mrgreen:

aha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria