Tampon nejde ven

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hořčice
27.7.12 11:19

Nejde ven :(

Tak ted se mi stalo něco podobného mam ho tam zatim 14 hodin a nejde ven je dost hluboko a došáhnu na něj jen krajem prstu, co by mi pomohlo abych nemusela na pohotovost?

• Citovat
  • Upravit
Misss
1.8.12 23:46

Dobrý den milé dámy, nedá mi abych se nepodělila o moji zkušenost.
Taky jsme na to s přítelem vlítli aniž bych s uvědomila že jsem si tampon zaváděla.
No a pak jsem ho měla tak daleko vzadu, že jsem ho jen tak tak nahmatala, ještě k tomu na šířku :roll:
No našla jsem si vaší diskuzi a zkoušela všechno co jste tu vyjmenovali. Od tlačení až po pinzetu ale nakonec mě gynekologická pohotovost mě stejně neminula.
Byla jsem toho dost nervozní, ale všichni v nemocnici byli moc milí, a nakonec za mě spadl kámen. :)

• Citovat
  • Upravit
Karla14ily
30.8.12 18:54

Tampón nejde vyndat!

Holky poraďte mi…rychle prosím…právě mám v sobě tampón a nemůžu ho vyndat…když zatáhnu za šňůrku, prostě to nejde a bolí to…co mám dělat? :( :( :( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Tyyna89
30.8.12 20:09

Zkus si vlézt do vany, měl by se „nacucnout“ a povolit.

• Citovat
  • Upravit
kamkaaaa
3.12.13 22:39

Dobrý den, chtěla bych poradit, když mi nejde vyndat tampón a myslím že je to z důvodu že mu,,při cestě ven" zavazí panenská blána. Vím že by se při používání neměla protrhnou, ale je možné že se to stalo a teď zavazí při vyndání? :(

• Citovat
  • Upravit
1057
3.12.13 22:42

Ahoj, urcite panenska blana neni duvod.jen se zasekl. pockej az se vice nasakne a pak zatlac a on vypadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.10.15 17:42

tampon nejde ven

Pomoc je mi 13 a dala jsem si tampon jako kazdou jinou menstruaci ale ted jsem byla ve sprse a chtela jsem si hovytahnout potahla jsem za snurku ale nesloto a vznikla ve me takova pronikava bolest a nejde ven jeste chci skusit aby jako kdyby uschl jak jsem byla v ze vode ale jinak co mam delat??? pomuzetemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.10.15 17:44

Máme přijet nebo co? Zkus počkat až se uvnitř pořádně nasákne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.10.15 17:45

Sedni na bobek, tahej a tlač, nic jiného mě nenapadá. Ne prudce, spíš pomalu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
22.10.15 17:49

@natys13
Asi bude fakt suchý, tak můžeš zkusit napustit vanu, chvíli tam pobuď, pak si čupni a tahej. A tlač jako na velkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
22.10.15 17:52

Ja bych neplasila, normalne hodinku pockej a uvidis, jak to pujde raz dva. Vetsinou ven nejde pokud je malo nasaklej.

• Citovat
  • Upravit
10
22.10.15 17:52

co s tim

Pomoc jak jsem psala nejdemi vyndat tampon zjistilajsem ze tam mam kousek kuze kolem do kola co s tim mam jet na pohotovost nebo mi neko poradi??
:,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( boojim se to rict mame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
22.10.15 17:57

@natys13
Hlavně se uklidni a chvíli počkej. Protože stresuješ, tak si uvnitř stažená. Nebo jdi do té vany a vyndej to tam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.10.15 18:00

Ale to nejde ani ve vane mam to odskouseny jsem nervozni chodim po bite a nevimm coooomam delat bojim se nechci jit na pohotovost :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( poctemi nekdo :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.10.15 18:01

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí