Mirena X Nuvaring

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1168
24.2.24 13:41

Mirena X Nuvaring

Ahoj. Chtěla bych se zeptat na zkušenosti. Rozhoduji se mezi těmito dvěma. Oba uvolňují malé množství hormonů jen do dělohy, prý je to lepší než pilulky. U Mířený mám strach ze mi nesedne nebo bude putovat v břiše 🥴

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9629
24.2.24 13:46

Jak by mohla putovat v břiše? Jediné, co se může výjimečně stát, tak že ji tělo vyloučí z dělohy ven. Já mám Mirenu a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
24.2.24 13:54

Měla jsem oboji, u Mireny jsem občas cítila malé pichani před menstruaci. Menstruace byla jen slaboucka.
Kroužek byl fajn, na sex jsem ho často vyndavala: tak ho pak jen nesmis zapomenout vrátit.
U obojího jsme měla menší chuť na sex.

• Citovat
  • Upravit
1168
24.2.24 15:43

A nevíte jak je to s těmi hormony? Je to lepší pro organismus než pilulky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16146
24.2.24 16:28

Nuvaring jsem měla a byla jsem spokojená. Po porodu už jsem ho z finančních důvodů nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
24.2.24 17:26
@Jahru píše:
Jak by mohla putovat v břiše? Jediné, co se může výjimečně stát, tak že ji tělo vyloučí z dělohy ven. Já mám Mirenu a jsem spokojená.

Kolegyni se to stalo. Než se zareagovalo. Tak díky infekci přišla o spodek.

@admenL píše:
Ahoj. Chtěla bych se zeptat na zkušenosti. Rozhoduji se mezi těmito dvěma. Oba uvolňují malé množství hormonů jen do dělohy, prý je to lepší než pilulky. U Mířený mám strach ze mi nesedne nebo bude putovat v břiše 🥴

Mám Ornibel kroužek a spokojenost. To je stejné, jak je Nuvaring. Do tělíska bych nešla. Jedna kolegyně přišla o spodek a jiné 2× Mirena vypadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4319
24.2.24 18:03

Jop, krouzek je takova pohodlnejsi verze pilulek (Nuvaring 4 roky), spokojenost (strcis dovnitr, kdyz nezavazi u sexu, tak ani nemusis vytahovat, u me zalezelo na poloze, po trech tydnech ven, tyden prestavka jak u pilulek), menses jak hodinky
s teliskem zkusenost nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
24.2.24 19:00

Nemám zkušenost s kroužkem, jen s Mirenou, mám ji podruhé (poprvé před dětmi, podruhé po dětech) a naprosto bez problémů, dokonce bez MS. Tohle je asi prostě individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
24.2.24 19:20

Mi teda i s kroužkem poslední měsíce vymizela MS. Nebo někdy zabolí břicho. Případně špiním. Ale klasickou MS nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
24.2.24 19:47

Mám hormonální tělísko, s kroužkem zkušenost nemám. Nechala jsem si ho dát až ve 33 a dneska si říkám, že jsem to měla udělat dávno, mě úplně bezproblémově sedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
25.2.24 06:19

Ja jsem pouzivala naplasti. Ted mam kratce telisko a porad cekam, jak si sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
25.2.24 08:42

S Mirenou nemám zkušenost. Ale NuvaRing jsem měla dlouho, pak jsem vyměnila za Ornibel, protože je levnější a je to to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16146
25.2.24 10:04
@Rézina7 píše:
S Mirenou nemám zkušenost. Ale NuvaRing jsem měla dlouho, pak jsem vyměnila za Ornibel, protože je levnější a je to to samé.

Můžu se zeptat, na kolik tě Ornibel vyjde? Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.2.24 10:25
@Dahlia0409 píše:
Můžu se zeptat, na kolik tě Ornibel vyjde? Díky ;)

V Dr. Max jsem platila nedávno 799,–. Mám tu jejich kartičku, tak tam byla sleva a je to na tři měsíce balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16146
25.2.24 10:26
@Kelsey píše:
V Dr. Max jsem platila nedávno 799,–. Mám tu jejich kartičku, tak tam byla sleva a je to na tři měsíce balení.

Jj, super, díky, taky chodím pro HA tam, skrz slevu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital