Krvácení po vyjmutí Mireny

91
16.2.24 09:26

Krvácení po vyjmutí Mireny

Ahoj holky :mavam: měla jsem necelé 2 roky zavedenou Mirenu. Ze začátku to vypadalo, že mi sedne (sem tam se objevilo špinění), ale postupem čase se to začalo zhoršovat a poslední 2 měsíce jsem slabě krvácela pořád. Paní doktorka doporučila Mirenu vyjmout, takže mi ji v úterý vytáhla a ve středu jsem nasadila Nuvaring, který jsem používala před Mirenou. Jenže říkala, že budu ještě 2-3 špinit, bohužel slabě krvácím jako předtim a já se začínám bát, jestli za to krvácení opravdu mohla Mirena. Byl mi dělan za ty dva roky asi 3× utz (i teď naposledy) stěry před rokem ok, dokonce brala i HPV, které byli negativní, tak začínám být už z toho zoufalá a po víkendu doktorce zavolám zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
655
16.2.24 19:10

@Ajule31 asi bych tělo nechala se srovnat od tělíska nic tam teď nezavádět nasadit vitamíny a počkat až se tělo srovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.24 22:04

@Ajule31
Mám úplně stejný problém, taky se chystám k doktorce, Mirena mi bohužel ani po roce nesedla a skoro pořad špiním nebo mám klidně přes týden menstruaci a už mě to psychicky depta. Měla jsem také předtím kroužek a nebyl žádný problém. Jak jsi to zvládla? Už si to sedlo? Nevím jestli nedat třeba měsíc pauzu, aby se tělo srovnalo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.3.24 17:32

@Káčula86 ahojky, nakonec se to opravdu do tydne srovnalo :dance: měla jsem strach, že první ms bude masakr, ale nakonec byla slabší, teď mám zavedený druhý kroužek od vyjmutí a vše bez problému. Paní doktorka říkala, že ta Mirena byla pro mě “slabá” na to aby udržela cyklus, že potřebuji dvousloužkovou HA….mívala jsem vždycky silnou a dlouhou ms, i po porodu při plném kojení se ta mrcha dostavila hned po šestineděli 8o Já lituji, že jsem ji nevytáhla dřív, ale bylo minlíto těch peněz a říkala jsem si, že se to třeba ještě srovna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.24 21:15

@Ajule31
Já teda měla klid při kojeni naštěstí od ms, no a teď mám rok mirenu se skoro nonstop špiněním a poměrně častou ms :zed:
Do toho samozřejmě už málo červených krvinek a chudokrevnost. A ještě jsem více podrážděná a unavená. Také mě bylo líto těch peněz, ale teď už i manžel říká, ze snad cokoliv jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
28.3.24 19:27

@Ajule31 myom, polyp, endometrioza, hormonální srum v těle možná taky to chtělo chvyli po tom vytáhnutí si dát pauzu čípek může bejt dosti rozdrazdeni a ještě bych si nechala udělat LBC cytologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí