Vysazení hormonální antikoncepce a nedostavení menstruace

12.2.24 15:22

Vysazení HA a nedostavení menstruace

Ahoj, má tu někdo podobnou zkušenost? Po deseti letech užívání jsem vysadila HA a první dva měsíce přišla MS normálně, tak jsem se radovala. Teď už mám zpoždění asi pět dní, i když mě pořád bolí břicho, jak kdybych to měla dostat. Těhotná bych mohla být, ale testů jsem si udělala asi milion a ani náznak ducha.
Asi měsíc po vysazení se mi taky zhoršila pleť a třeba minulou MS jsem ji měla naprosto katastrofální, ale teď jsem úplně bez pupínku, mám pleť jak když jsem HA brala (což je skvělé, ale docela podezřelé). Co myslíte, zbláznil se mi jenom cyklus trochu se zpožděním, nebo jsem v tom a test to zatím jen neukazuje? Díky za odpovědi:) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11855
12.2.24 16:20

Možné je oboji… nepravidelný cyklus po vysazení ha…což znamená že se klidně i mohla posunout ovulace blízko termínu MS a tudíž může být na test ještě brzy…takže zkus test zase třeba za 2 dny…pokud ani za týden na testu nic nebude tak se pořád se svým gynekologem zda by nebyla vhodná vyvolavacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6037
12.2.24 17:53

Je to po HA. Já vysadila taky po 10 letech.
První 3 ms úplně v pořádku, tak jsem se radovala. Nicméně pak už nedošla, až po půl roce znova a to byla hodně hodně slabá. Otěhotněla jsem do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí