Snižuje silný kašel účinnost antikoncepce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.2.24 06:06

Silný kašeľ a antikoncepcia

Užívam HA už dlhšiu dobu avšak ochorela som. Od pondelka nemám hlas ale od včera ma k tomu trápi aj silný kašeľ. Neužívam iné lieky ktoré znižujú účinnosť antikoncepcie ale trápi ma kašeľ. Ak užijem tabletku a začnem silno kašľať, ma to nejaký účinok na antikoncepciu? Mala som aj styk a tak si nie som istá či HA účinkuje. Aj napriek tomu, že nič čo znižuje jej účinnosť neužívam

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
605
15.2.24 06:15

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
15.2.24 06:18
@Anonymní píše:
Užívam HA už dlhšiu dobu avšak ochorela som. Od pondelka nemám hlas ale od včera ma k tomu trápi aj silný kašeľ. Neužívam iné lieky ktoré znižujú účinnosť antikoncepcie ale trápi ma kašeľ. Ak užijem tabletku a začnem silno kašľať, ma to nejaký účinok na antikoncepciu? Mala som aj styk a tak si nie som istá či HA účinkuje. Aj napriek tomu, že nič čo znižuje jej účinnosť neužívam

Co tady pořád blbnete s těmito výmysly? Pane Bože, užívala jsem antikoncepci několik let a takové hovadiny mě nikdy nenapadly! :zed: a nikdy jsem přes antikoncepci neotěhotněla, nikdy jsem neřešila, jestli nemohla selhat, když jsem začala kašlat, měla jsem rýmu nebo mi tekla krev z nosu.
Bereš něco, co snižuje účinek antikoncepce - NE
Máš antibiotika - NE
Máš střevní chřipku - NE
Tak není co řešit. Teda je. Měla bys víc pracovat na té svoji úzkostné poruše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35460
15.2.24 06:21

:roll: pořád dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.24 06:22

@Mall126 teraz nemám úzkosť ani nič podobné. Len ide o to, že mám fakt silný kašeľ a kašlem nonstop. A len mi napadlo či ju nejak nemôžem vykašľať alebo niečo.

• Citovat
  • Upravit
8304
15.2.24 06:34
@Anonymní píše:
@Mall126 teraz nemám úzkosť ani nič podobné. Len ide o to, že mám fakt silný kašeľ a kašlem nonstop. A len mi napadlo či ju nejak nemôžem vykašľať alebo niečo.

Jasně, úplně to vidím - spolkneš ha, ona se v těle rozpustí, ale k okamžiku kašle se transformuje opět do pilulky, která z tebe vypadne. Nebo jak by sis to představovala, že to probíhá? :think: fakt nechápu, kde na takové de.ilni dotazy chodíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
15.2.24 06:42
@Anonymní píše:
@Mall126 teraz nemám úzkosť ani nič podobné. Len ide o to, že mám fakt silný kašeľ a kašlem nonstop. A len mi napadlo či ju nejak nemôžem vykašľať alebo niečo.

Takže jen touha po pozornosti?? :zed:
kolik těchto diskuzi ohledně (domnělého) setkání antikoncepce (případně nemožného těhotenství) už si tady založila?
Obtěžuješ těmito svými výmysly i svoji mužskou polovičku? Asi ne, protože by brzo neměl na sex pomyšlení.
Prosím tě, prober se. Běž s tím chronicky strachem na léčení nebo neměj sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75963
15.2.24 07:06
@Anonymní píše:

nedivím se, že se za svůj dotaz stydíš a dáváš anonymně :zed: to je fakt už síla, tady toto, použij rozum - no to nejde, chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9634
15.2.24 07:23

Nemůžeš ji vykašlat, stejně tak jako ti nevyteče nosem při rýmě, nevypláčeš ji když brečíš, nevypotíš ve fitku ani nevyčůráš, když se hodně napiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
15.2.24 07:31
@Anonymní píše:

Pokud tu tabletku nepolykáš, ale vdechuješ, tak ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
15.2.24 07:31

Ne, nemá to s antikoncepci nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.2.24 08:58

Vykašlat antikoncepci, pojď na mě zboku :lol: :lol: Získáváš bludišťáka za nejblbější dotaz týdne :lol:
Tyjo, já měla na podzim covid a to jsem málem vykašlala celé plíce, ale překvapivě těhotná z toho nejsem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8304
15.2.24 09:01
@unuděná píše:
Vykašlat antikoncepci, pojď na mě zboku :lol: :lol: Získáváš bludišťáka za nejblbější dotaz týdne :lol:
Tyjo, já měla na podzim covid a to jsem málem vykašlala celé plíce, ale překvapivě těhotná z toho nejsem :lol: :lol:

Ty jo, aby tady za chvili nebyla nová diskuze s dotazem, zda nehrozí, že by si mohla vykašlat plíce nebo jiný orgán, když tak silně kašle :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
15.2.24 09:59
@izabe píše:
Jasně, úplně to vidím - spolkneš ha, ona se v těle rozpustí, ale k okamžiku kašle se transformuje opět do pilulky, která z tebe vypadne. Nebo jak by sis to představovala, že to probíhá? :think: fakt nechápu, kde na takové de.ilni dotazy chodíte

Ještě navíc si zapomněla, že jako zázrakem se z trávicího traktu přesublimuje do dýchací soustavy, aby ji bylo možné vykašlat. Jako vyzvracet, to bych chápala, kdyby měla dávivý kašel se zvracením, ale normální kašel :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.24 07:04

Ja vás nechápem, pýtam sa pomerne takú no síce divnú ale normálnu otázku. Ja sa nepýtam či zlyhá antikoncepcia alebo niečo podobné. @izabe lenže keď ju prehltnem tak ona sa nerozpustí behom 3 minút. A tu ide o to, že ju prehltnem a o 2 minúty napríklad začnem kašľať a mňa práve napadlo to či ju nemožno vykašľať. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1