Snižuje silný kašel účinnost antikoncepce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27897
16.2.24 12:45
@Anonymní píše:
@ekira5 ty nechápeš alebo čo? Veď tu trasu musí prejsť čiže preto som napísala putovať.

Myslíš tých pár sekúnd? Tých pár cm? To nazývaš putovanie? Ja to nazývam prehltnúť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.24 17:56

@stinga https://www.emimino.cz/…zeni-508949/ nie som jediná, ktorá má takúto hlúpu otázku.

• Citovat
  • Upravit
76661
16.2.24 18:02
@Anonymní píše:
@stinga https://www.emimino.cz/…zeni-508949/ nie som jediná, ktorá má takúto hlúpu otázku.

mhm, buď jsi to psala také ty nebo to byla sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.24 18:03

@stinga toto som nepísala. Náhodne som to teraz našla. Ja som teraz po 2 rokoch chorá čo užívam HA preto tu vystrajam :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.24 07:13

@unuděná mne ide len o jednú tabletku. Lebo iba po jednej som začala tak silnejšie kašľať, hneď po užití ale nezvracala som no a stále si nie som istá či sa vstrebala

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.24 07:14

@ekira5 tak je to preltnutie, fakt mi ide len o tu jednu tabletku či sa vstrebala aj napriek tomu, že som začala silno kašľať

• Citovat
  • Upravit
53190
19.2.24 08:07
@Anonymní píše:
@unuděná mne ide len o jednú tabletku. Lebo iba po jednej som začala tak silnejšie kašľať, hneď po užití ale nezvracala som no a stále si nie som istá či sa vstrebala

Ježiši a kolik lidí ti to tu musí opakovaně napsat, že ne, fakt jsi jí nemohla vykašlat?? :roll: A jestli máš takovou paniku, tak se teď prostě týden chraň ještě jinak a je to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8487
19.2.24 08:20
@Anonymní píše:

Klid prosím tě, točíš jedno a to samé pořad dokola - VSTŘEBALA SE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.2.24 08:22

Já mám někdy pocit, že by člověk měl složit IQ testy, aby mu bylo povoleno souložit :lol: A volit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35822
19.2.24 08:51
@Anonymní píše:

Tak to by jsi snad cítila kdyby jsi, nevím teda jak, tabletku vykašlala zpět do pusy nemyslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9759
19.2.24 08:57
@Anonymní píše:
@ekira5 tak je to preltnutie, fakt mi ide len o tu jednu tabletku či sa vstrebala aj napriek tomu, že som začala silno kašľať

Vylétlo z tebe při tom kašli něco malého kulatého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9759
19.2.24 08:58

@unuděná mně tu (jako obecně na emimi, ne konkrétně v téhle diskuzi) chybí už jen dotaz - jsem těhotná, jakou antikoncepci můžu užívat, aby to neublížilo miminku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
19.2.24 19:34

Tak už proběhlo i uhnízdění, z té vykašlané antikoncepce :think: https://www.emimino.cz/…neho-519751/

Zakladatelka je opravdu naivní, když si myslí, že se slovenštinou zakreje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.24 06:04

@unuděná sex teraz nemám. @JancaS84 áno, asi by som si to všimla. Ale nič také sa nestalo. Ja som po užití kaslala ale len ľahko a až o cca 10 min som sa rozkašľala. To isté aj pred včerom a tiež som tabletku nevykašľala

• Citovat
  • Upravit
1347
22.2.24 06:36
@Anonymní píše:
@unuděná sex teraz nemám. @JancaS84 áno, asi by som si to všimla. Ale nič také sa nestalo. Ja som po užití kaslala ale len ľahko a až o cca 10 min som sa rozkašľala. To isté aj pred včerom a tiež som tabletku nevykašľala

@Kate680 ty se nám zase nudíš, co? A co to krvácení, určitě už máš těhotenský test pozitivní. :mrgreen:
A přestaň s tou slovenštinou, už je to trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí