Mirena - změny nálad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
598
17.7.11 22:22

Mirena - změny nálad

Ahoj holky,

před měsícem jsem si nechala zavést Mirenu, viděla jsem to jako skvělou alternativu ke klasické tabletkové HA, protože z té jsem vždycky hrozně přibrala, opustila mě chuť na sex a byla jsem hrozně hádavá.. Na Mirenu všichni pěli ódy, jak je výborná a bez vedlejších účinků.. To, že jsem 3 týdny v kuse krvácela, bych ještě nějak překousla.. Ale co se se mnou v poslední době děje po psychické stránce.. Na přítele neustále štěkám a vyloženě mě točí všechno, co dělá.. když vím, že mě nevidí, tak brečím.. Přitom vím, že je úžasný, ale prostě si nemůžu pomoct. Sex mi nějak přestává něco říkat a když na to dojde (no, ono na to dochází hodně často), tak mě to často bolí jako kdyby to bylo moc hluboko, přitom není.. Kdyby to nestálo tolik, co to stojí, tak už bych ji měla dávno venku, takhle mě to mrzí.. Myslíte, že se to ještě může upravit nebo už líp nebude?? Nechci kvůli tomu zničit náš vztah.. Máte nějaká podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3588
17.7.11 22:30

ja nemam os. zkusenost ale dneska jsem se bavila s kamaradkama a obe mirenu meli, respektive jedna si ji po roce nechala vyndat presne jak rikas, krveci , zmeny nalad az deprese , zadna chut na sex. a ta druha ji jeste zatim ma a taky krvaci. takze to bude asi tou mirenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26227
17.7.11 22:34

v tomto ti neporadím, já jsem chodící reklama na toto tělísko … absolutně bez potíží, počáteční krvácení cca 4 týdny … jak se k tomu staví přítel? já bych ještě počkala, měsíc není moc dlouhá doba na závěry …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
17.7.11 22:38
neumisa píše:
v tomto ti neporadím, já jsem chodící reklama na toto tělísko … absolutně bez potíží, počáteční krvácení cca 4 týdny … jak se k tomu staví přítel? já bych ještě počkala, měsíc není moc dlouhá doba na závěry …

No, přítel si sice pochvaluje, že nemusíme používat kondomy, ale taky si všiml, že jsem v poslední době hádavá :(.. Ještě před měsícem jsme byli jak chodící reklama na šťastnou rodinku a najednou na něj štěkám jak po 20 letech manželství, sama si to uvědomuju, že to se mnou musí být teďka hrozný :(.. Vím, že je brzo dělat závěry po měsíci, na druhou stranu ale mám takový stavy, který bych opravdu nerada zažívala celé léto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26227
17.7.11 22:44

werry

tohle si stejně budeš muset nakonec rozseknout ty sama, já bych asi zapřemýšlela, jestli v tom není i něco jiného - třeba to třítýdenní krvácení, ponorka, horko, nějaká změna v jídelníčku, jestli se nezměnilo něco kolem … jasně, to tělísko změna je, ale zas bych na něj neházela všechno. (navíc za ty prachy, že :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
17.7.11 22:49

Já mám Mirenu od velikonoc a tyhle stavy jsem měla cca měsíc, dokud jsem krvácela. Pak se to hodně zlepšilo. Chuť na sex dokonce vzrostla… Já jsem s ní zatím spokojená, ale mám jí 3 měsíce, snad to budu říkat i po roce… :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.7.11 06:03
barbanek píše:
Já mám Mirenu od velikonoc a tyhle stavy jsem měla cca měsíc, dokud jsem krvácela. Pak se to hodně zlepšilo. Chuť na sex dokonce vzrostla… Já jsem s ní zatím spokojená, ale mám jí 3 měsíce, snad to budu říkat i po roce… :lol: :wink:

Aha, tak zkusím ještě chvilku počkat a uvidíme, snad na tom bude podobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21483
18.7.11 08:12

werry, ta mirena si sedá 3-6 měsíců. ještě vydrž! já ji mám od prosince a ze začátku jsem špinila. fakt tak ty 3 měsíce. teď si to už dost sedlo a špiním tak jeden den za 3 týdny, a to hlavně když mám velkou zátěž. ale jinak jsem s ní hodně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.9.12 17:01

Ahoj Werry,

mám velice podobné problémy co se týče změny nálad až depresí…Mirenu mám skoro rok zavedou a je to se mnou už k nevydržení, mám takové stavy kdy jen křičím brečím sprostě nadávám prostě v tu chvíli všechny nenávidím :-( :cert: Pořád si říkám zda to není tou Mirenou…Jak to s tebou dopadlo, zlepšilo se to? Máš ji stále? Uvažuji dost silně o vyndání…Díky :)

Míša

@werryjane píše:
Ahoj holky,před měsícem jsem si nechala zavést Mirenu, viděla jsem to jako skvělou alternativu ke klasické tabletkové HA, protože z té jsem vždycky hrozně přibrala, opustila mě chuť na sex a byla jsem hrozně hádavá.. Na Mirenu všichni pěli ódy, jak je výborná a bez vedlejších účinků.. To, že jsem 3 týdny v kuse krvácela, bych ještě nějak překousla.. Ale co se se mnou v poslední době děje po psychické stránce.. Na přítele neustále štěkám a vyloženě mě točí všechno, co dělá.. když vím, že mě nevidí, tak brečím.. Přitom vím, že je úžasný, ale prostě si nemůžu pomoct. Sex mi nějak přestává něco říkat a když na to dojde (no, ono na to dochází hodně často), tak mě to často bolí jako kdyby to bylo moc hluboko, přitom není.. Kdyby to nestálo tolik, co to stojí, tak už bych ji měla dávno venku, takhle mě to mrzí.. Myslíte, že se to ještě může upravit nebo už líp nebude?? Nechci kvůli tomu zničit náš vztah.. Máte nějaká podobnou zkušenost?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.12.14 21:35

Mirena a moje zkušenosti

Ahojky všem, ráda bych se přidala k této k diskuzi s mojí zkušeností s tělískem Mirena.Je to dva dny, co jsem si Mirenu nechala vyndat po necelých 3,5 letech. Nálady, návaly vzteku a deprese jsem měla jako nikdy s žádnou antikoncepcí. Sama sebe jsem nepoznávala. Je to pouhé dva dny, co jsem bez ní, a vnitřně cítím, že funguji a reaguji úplně jinak. Další problém pleť-je mi přes třicet a pleť, jakou jsem měla s tímto tělískem, především po druhém-třetím roce, tak takovou jsem neměla ani v patnácti, boláky, ne už ani akné, nejen nejvíce na bradě, lícních kostích, ale i na krku-kde se mi nikdy netvořilo nic, na zádech i na ramenech. Podotýkám, že jsem tento problém řešila už i s dermatoložkou, užívala léky a starala se o svou pleť velmi pečlivě, docházele na solarium, nepomohlo vůbec nic. Vlasy-vždy jsem si myla vlasy tak každé 3 dny, ale snad již po měsíci od zavedení problém padání a to hodně, postupně asi po roce se zlepšilo, nicméně padaly mi vlasy až do vyndání a maštění-večer jsem si vlasy umyla, ráno jsem musela použít buď suchý šampon, nebo znovu umýt. Už jsem toto dále absolvovat nemohla. Maštění vlasů, otřesná pleť a návaly vzteku jsou 100% z tělíska. Někomu možná vyhovuje, ale já tuto zkušenost musím napsat, protože s Mirenou jsem měla jedinou dobrou zkušenost v tom, že jsem přestala asi po 4 měsících zcela menstruovat, jinak jsem ráda, že je toto tělísku venku a již nikdy více. Hezký zbytek večera všem…Neelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.12.14 22:26

Tak pořád jsou to hormony.. a kde jsou hormony, tak je to prostě špatně:( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.12.14 22:39

Já mám nehormonální tělísko a taky žádná sláva.. silnější a delší menses..,ale musím říct, že oproti práškům o 100% větší chuť na sex:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
13.12.14 09:01

Tak co popisuješ ty, mám to samé. Naštěstí jdu 15.1.na vytažení :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.12.14 18:32

Váha

Ještě jsem zapomněla napsat k mé negativní zkušenosti nárůst váhy, tak 6-7 kg a to bylo asi tak do půl roku od zavedení. Opradu jím a jedla jsem pořád stejně a sportuji. Mám Mirenu venku od čtvrtka a úleva k nezaplacení co se psychiky týče…Své stavy, návaly vzteku a chování zpětně nemohu pochopit. Pocit po psychické stránce je úplně jiný. Nyní jsem se vrátila k osvědčené antiko ve formě prášků, byly mi doporučeny ke svým nežádoucím účinkům tabletky MYWY. Uvidíme, snad budou fajn. Jinak začala jsem první prášek v den vytažení, to jsem jen lehce zašpinila asi 3 hod.po vyjmutí a další den, kdy jsem brala 2.prášek ani kapka krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
14.12.14 09:58

Holky mohu se zeptat za jak dlouho jste dostaly po vytažení menstruaci? Jdu 15.1., ale 16.1.jedeme na hory, na 2 noci, tak bych tam nerada chytla nějakou silnou menstruaci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí