HA Jangee a posunutí MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74
16.7.11 09:26

Poradite?

Dobre dopoledne holky,
Chtela bych od Vas poradit.Beru ted druhy mesic antiko Jangee.Prvni mesic vse nabehlo v poradku,menzes dosel v dobe,kdy mel.Ovsem jedeme 6.8.na dovcu a akorad v te dobe mam mit zase menzes.Aktivne jsem vyhodila pribal.letak,muzete poradit,jak ted brat HA,abych si menzes o tyden posunula?Nevadi mi,jestli vpred nebo zpet..hlavne aby nebyl na tu dovcu.Dekuji vsem mocinky za radu.Krasny slunickovy den! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
16.7.11 09:31

Google umí najít i příbalový leták…
je to třífázová nebo jednofázová HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65270
16.7.11 10:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
16.7.11 10:48

Pokud máš jednofázovou HA („jednobarevné tabletky“), potom nedělej 7-denní pauzu a začni brát hned další platíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
16.7.11 11:28

Počítej s tím, že jestli je to nízkohormonální, tak to může taky dopadnou tak, že budeš mít celou dovolenou špinění nebo průnikové krvácení. Udělala jsem to jednou a bylo mi tak zle + špinění, že už nikdy více :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
16.7.11 11:35
jenny.fields píše:
Počítej s tím, že jestli je to nízkohormonální, tak to může taky dopadnou tak, že budeš mít celou dovolenou špinění nebo průnikové krvácení. Udělala jsem to jednou a bylo mi tak zle + špinění, že už nikdy více :-?

Tak ten risk tam je, no, ale myslím, že když se zeptá doktora, tak jí poradí to samé, ale zakladatelko, zkus mu zavolat a zeptej se na to. Mně začalo průnikové krvácení až asi cca po třetím měsíci, co jsem brala v kuse. Podle mě je ale lepší špinění než MS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
16.7.11 11:51

Antiko je jednobarevna + tyden bilych prasku,kdy se ma dostavit menzes.Takze je tedy asi jednofazova…
Takze asi radeji zavolat dr,ze?Diky za cas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.3.15 14:51

Domčinka

Ahojky beru antikoncepci Jangee a dlouho už jsem nevysadila růžové prášky takže je beru pořád v kuse a ty bílé prášky už jsem dlouho nebrala a stejně mám ms jak je to možné a trvá mi to dlouho tak jsem se chtěla zeptat jak je to možné děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí