Problém s antikoncepční injekcí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
449
13.7.11 08:52

Problém s antikoncepční injekcí

Zdravím Vás maminky,potřebuju se s Vámi poradit,ke gynekologovi jdu až v pátek.Ale nevim jestli mám mít strach a nebo ne…už 7 měsíců mám hormonální injekce – Depo Provera a ze začátku jsem krvácela,pak bylo vše v pořádku až do teď…cítím strašný tlak a hrozně krvácím…tak se chci zeptat,jestli se to některé z Vás také nastalo,abych neměla zbytečné obavy…Předem moc děkuji za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
13.7.11 08:58

To je divné :think: Já po Proveře nekrvácela vůbec, měla jsem ji cca rok a půl… Já být tebou, radši jedu dnes!

• Citovat
  • Upravit
449
13.7.11 09:04

Já jim tam volala a sesrta mě objednala až na pátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
13.7.11 09:10

To je divné :think: A říkalas jim, že moc krvácíš, že?

• Citovat
  • Upravit
1261
13.7.11 09:30

Krvácela jsem po HA injekci taky - měla jsem zánět. Můj dr. mě neprohlédl, že je to normál, tak jsem skončila v poměrně blbém zdravotním stavu u jiné doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
13.7.11 09:30

MÁM TAKY DEPORPOVERU,ZE ZAÁTKU DOBRÝ PAK JSME KRVÁCELA ASI MĚSÍC STŘÍDAVĚ,JEDNOU VÍC JEDNOU ŠPINĚNÝ PAK JSME SI NECHALA PÍCHNOUT DALŠÍ ASI O 3TÝDNY DŘÍV A MÁM ZATÍM TUK,TUK,TUK KLID…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
14.7.11 07:59

včera jsem si odpoledne skocila k dr. a v pátek půjdu na sono,jestli je vše v pořádku…a když bude vše ok tak změníme injekci na jiný druh…můžete poradit se kterou jste byli opravdu spokojené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
14.7.11 08:05

Tak snad to bude v pořádku :hug: A můžu se zeptat? Ty kojíš? Mi doktor říkal, že ta Depo Provera je vhodná jen pro kojící a né na dlouho, max na rok a půl… Ale kamarádce ji gyndařka píchla i když nekojila a ta potom z toho měla obrovské problémy-3,4 měsíce pořád krvácela 8-o Já potom přešla na prášky, ale nevzpomínám si jaké. Momentálně teď mám DANU a spokojenost :palec:

• Citovat
  • Upravit
5370
14.7.11 10:00

No známá má deporoveru už 11 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat