Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím Vás maminky,potřebuju se s Vámi poradit,ke gynekologovi jdu až v pátek.Ale nevim jestli mám mít strach a nebo ne…už 7 měsíců mám hormonální injekce – Depo Provera a ze začátku jsem krvácela,pak bylo vše v pořádku až do teď…cítím strašný tlak a hrozně krvácím…tak se chci zeptat,jestli se to některé z Vás také nastalo,abych neměla zbytečné obavy…Předem moc děkuji za radu…
To je divné
Já po Proveře nekrvácela vůbec, měla jsem ji cca rok a půl… Já být tebou, radši jedu dnes!
Krvácela jsem po HA injekci taky - měla jsem zánět. Můj dr. mě neprohlédl, že je to normál, tak jsem skončila v poměrně blbém zdravotním stavu u jiné doktorky.
MÁM TAKY DEPORPOVERU,ZE ZAÁTKU DOBRÝ PAK JSME KRVÁCELA ASI MĚSÍC STŘÍDAVĚ,JEDNOU VÍC JEDNOU ŠPINĚNÝ PAK JSME SI NECHALA PÍCHNOUT DALŠÍ ASI O 3TÝDNY DŘÍV A MÁM ZATÍM TUK,TUK,TUK KLID…
včera jsem si odpoledne skocila k dr. a v pátek půjdu na sono,jestli je vše v pořádku…a když bude vše ok tak změníme injekci na jiný druh…můžete poradit se kterou jste byli opravdu spokojené ![]()
Tak snad to bude v pořádku
A můžu se zeptat? Ty kojíš? Mi doktor říkal, že ta Depo Provera je vhodná jen pro kojící a né na dlouho, max na rok a půl… Ale kamarádce ji gyndařka píchla i když nekojila a ta potom z toho měla obrovské problémy-3,4 měsíce pořád krvácela
Já potom přešla na prášky, ale nevzpomínám si jaké. Momentálně teď mám DANU a spokojenost ![]()