Mírné křeče v podbrisku 15tt

Anonymní
25.8.20 10:36

Mírné křeče v podbrisku 15tt

Ahoj holky, nechci zbytečně plasit, ale nedá mi to. Jsem v 15tt už tak dva dny mě poboliva na pravé straně podbřišku, ale pouze když jsem vstala, pak bylo vše ok, nic jsem si z toho nedělala, ale dnes.. Když sedím, ležím vše je ok, ale jakmile vstanu a začnu chodit mám křeče v podbrisku a nějak ne a ne to rozchodit. Dá se to vydržet, i když je to nepříjemné. Mám obavy, může to být něco vaznejsiho? Nebo jde jen o roztahovani dělohy a vazů? Zítra jdu na kontrolu, tak to snad nějak dám. Nemůžou to být zařazené prdy? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
25.8.20 10:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nechci zbytečně plasit, ale nedá mi to. Jsem v 15tt už tak dva dny mě poboliva na pravé straně podbřišku, ale pouze když jsem vstala, pak bylo vše ok, nic jsem si z toho nedělala, ale dnes.. Když sedím, ležím vše je ok, ale jakmile vstanu a začnu chodit mám křeče v podbrisku a nějak ne a ne to rozchodit. Dá se to vydržet, i když je to nepříjemné. Mám obavy, může to být něco vaznejsiho? Nebo jde jen o roztahovani dělohy a vazů? Zítra jdu na kontrolu, tak to snad nějak dám. Nemůžou to být zařazené prdy? :think:

To ti nikdo tady nemůže s přesností rici :nevim: Jestli je to ok nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.20 11:00

@Annabela11 já vím :,(

• Citovat
  • Upravit
694
25.8.20 11:01

Nekrvácíš? Pokud ne, tak to snad opravdu budou jen ty vazy.
Ale přesto dej na svůj strach, pokud se fakt bojíš, tak jeď k doktorovi.
Pokud ti připadne hodinka strávená na gynekologické pohotovosti jako ztráta času, tak to nejspíš nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
25.8.20 11:10

Mne křeče chytají pořád, i menstruační bolesti (tupá bolest pár hodin), začínám 20 tt. Celkově druhé těhotenství vnímám více intenzivnějši, jak se to tělo roztahuje. Ony ty bolesti v těhotenství jsou zcela běžné a občas překvapí, co to bolí a jak to bolí, proč zrovna tady to bolí. Dokud žena nekrvácí nebo bolesti nejsou v pravidelných intervalech, tak to je vesměs OK a nic vám nehrozí. Pokud by tam byl opravdu problém (jakože hrozící potrat) tak v 15 tt doktor nic moc nezmůže… plod zachránit nejde, až tak od 24 tt váhy 500 g. Co pro sebe nyní můžete udělat, je prostě odpočívat, co to jde a nedělat zbytečnosti - zejména když cítíte nějakou bolest nebo vám není dobře. I toto vám nejspíše řekne doktor na prohlídce, protože často na nic nepřijdou a vlastně vám ani nijak nepomohou, jen udělají UTZ, zkontrolují, že plod žije, že drží čípek, a tím to pro ně většinou končí…

EDIT - u mě navíc ještě se patrně ozve sem tam jizva po akutním CS z prvního těhotenství, ale špatně se to detekuje, jestli to je vaz nebo jizva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.20 11:14

@Myška321 @PETRAKIM Holky, moc Vám děkuji. Nene, nekrvacim, jen ty bolesti. Když ležím, je to dobré, pokud se to nebude zhoršovat počkám do zítra na kontrolu a uvidíme. Snad to nebude nic vážného. Mimi čekám poprvé, tak jsem z toho taková vyplasena.

• Citovat
  • Upravit
25.8.20 19:58
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nechci zbytečně plasit, ale nedá mi to. Jsem v 15tt už tak dva dny mě poboliva na pravé straně podbřišku, ale pouze když jsem vstala, pak bylo vše ok, nic jsem si z toho nedělala, ale dnes.. Když sedím, ležím vše je ok, ale jakmile vstanu a začnu chodit mám křeče v podbrisku a nějak ne a ne to rozchodit. Dá se to vydržet, i když je to nepříjemné. Mám obavy, může to být něco vaznejsiho? Nebo jde jen o roztahovani dělohy a vazů? Zítra jdu na kontrolu, tak to snad nějak dám. Nemůžou to být zařazené prdy? :think:

Ahoj taky jsem to měla kolem 16 tt jela jsem s tím do nemocnice a tam měli podezdreni na slepak ale po dvou dnech hospitalizace mi řekli ze to Je zánět močových cest.
Daly mi na to zinatt ( antibiotika pro těhotné ) A po dvou dnech to bylo už vše OK 😊 😊
Dřív jsem žádný neměla ale říkali doktoři ze v tehotenstvi je tohle normální ze se to muže objevit ale chce to radši dojít k lékaři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.20 20:06

@Petulinka1999 Zítra jdu na kontrolu, tak jsem na to zvědavá. Je fakt, že chodím častěji na malou, ale žádné jiné potíže nemám, žádné pálení, řezání a nic podobného. Snad to nebude nic vážného. Jak já se klepu..

• Citovat
  • Upravit
26.8.20 08:33
@Anonymní píše:
@Petulinka1999 Zítra jdu na kontrolu, tak jsem na to zvědavá. Je fakt, že chodím častěji na malou, ale žádné jiné potíže nemám, žádné pálení, řezání a nic podobného. Snad to nebude nic vážného. Jak já se klepu..

Taky mi nic nepalilo, neřezalo, z ničeho nic bolest v zádech, jeli jsme na pohotovost a zánět ledvin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí