Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, prosím o radu. Nevíte, jestli se ještě vyrábí taková ta klasická mísa na zadělávání kynutého těsta? Byla taková hodně velká, měla takový zvláštní tvar, nahoře se rozšiřovala. A měla po stranách uši. Dřív se dělala smaltovaná, pak plastová.. Já jsem na ní právě zvyklá z domova, teď se stěhuji od rodičů a chtěla jsem si pořídit vlastní, ale zatím jsem na ní nikde nenarazila ![]()
Vím, co myslíš. Já se ke smaltovanému nádobí vracím. Zadělávací mísy různých velikostí (objem na litry) jsou tady:
http://www.zasilkovyobchod.cz/…-nadobi.html?…
Projeď celou stránku.
Já mám tu smaltovanou obrovskou po mé pratetě z roku 1939.. ![]()
Jestli tedy myslíš tuhle:
@Apaji píše:
Vím, co myslíš. Já se ke smaltovanému nádobí vracím. Zadělávací mísy různých velikostí (objem na litry) jsou tady:
http://www.zasilkovyobchod.cz/…-nadobi.html?…Projeď celou stránku.
Koukám, že máme stejné myšlenkové pochody.. ![]()
@Apaji Moc děkuju, udělala jsi mi radost, ani nevíš jakou
Já už myslela, že se to nevyrábí, protože zatím na mě všude koukali jako na exota, že nic takového nemají
![]()
Jé, koukám, že se mi toho tady sešlo, už se těším až objednám. Milionkrát díky všem
![]()
Holky, trochu mimo mísu.:-)Myslíte, že je smaltované nádobí lepší(zdravější) než nerez? Díky.
@ostlužina píše:
Holky, trochu mimo mísu.:-)Myslíte, že je smaltované nádobí lepší(zdravější) než nerez? Díky.
Myslím, že čínský smalt asi žádná hitparáda nebude.. ![]()
@peggy.sl píše:
Myslím, že čínský smalt asi žádná hitparáda nebude..
Ale v těch odkazech zrovna nejde poznat, kdo to vyrábí
![]()
@AninaEli píše:
Ale v těch odkazech zrovna nejde poznat, kdo to vyrábí![]()
Já jsem to myslela všeobecně..spíš na takové to nádobí co mají větve na prodejně..
@ostlužina mě smalt vyhovuje, protože je těžší než nerez, a líp to drží, když v tom něco míchám ![]()
jinak to moc nezkoumám, to bych se musela zbláznit.
ale když sem koukla na ty ceny
už dlouho sem nenakupovala nové nádobí, tak jsem trochu v šoku, čtyři kila za mísu ![]()
@peggy.sl napsala jsem jim dotaz, kdo to vyrábí, tak jsem zvědavá, co mi napíšou ![]()
@AninaEli píše:
@peggy.sl napsala jsem jim dotaz, kdo to vyrábí, tak jsem zvědavá, co mi napíšou
No super!