Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem,
je tady někdo kdo se vyzna v kavovarech?? ja se v tom množství nejsem vůbec schopna zorientovat..
chtěla bych kavovar tak maximálně do 5tisíc.. idealně do 4
chtěla bych aby to umělo hlavně late a capucino, a aby to umělo udělat pěnu z mléka..
jestli to bude na kapsle, nebo ne to je mi v celku jedno.
Pijeme kavu svátečně takže jenom když jsme s manželem spolu doma.. nebo pro návštěvy.
Budu ráda za každou radu. uvažuju o Dolce gusto
Díky
Mam dolce gusto piccolo…da se sehnat i za 1500 a podle me super, ja jsem spokojena… Koupila jsem si jeste elektricky napenovac od Tchiba za 1000 a to pak clovek udela jeste super hustou penu a staci kupovat kapsle espressa a doplnit penou z toho a nema to chybu!!! ![]()
Nekupuj si nic na kapsle. To jsou jen srač. y…
Já mám Kenwood a umí všechno to co popisuješ
Dáš si tam pěkně kávičku jakou si vybereš ( víš co tam sypeš, narozdíl od kapslí). A cena myslím teď už bude okolo těch 4…
@MiskaKosa píše:
Nekupuj si nic na kapsle. To jsou jen srač. y…![]()
Dáš si tam pěkně kávičku jakou si vybereš ( víš co tam sypeš, narozdíl od kapslí). A cena myslím teď už bude okolo těch 4…
Mel jsem pád kávovarů a zrovna kapsle mi jako sračky nepřijdou a to se v kávě celkem vyznam myslím. Doporučím nějakým Nespresso, za uvedenou cenu i cappuccino spraví.
@napresdrzku píše:
Mel jsem pád kávovarů a zrovna kapsle mi jako sračky nepřijdou a to se v kávě celkem vyznam myslím. Doporučím nějakým Nespresso, za uvedenou cenu i cappuccino spraví.
Přítel je taky dost kafař, tak od něj nějaký školení mám ![]()
@napresdrzku píše:
a jaky kavovar byste teda doporučil?
@MiskaKosa píše:
Nekupuj si nic na kapsle. To jsou jen srač. y…![]()
a ten kavovar Kenwood umí u capucino i late?
@Sisinka04 píše:
Mam dolce gusto piccolo…da se sehnat i za 1500 a podle me super, ja jsem spokojena… Koupila jsem si jeste elektricky napenovac od Tchiba za 1000 a to pak clovek udela jeste super hustou penu a staci kupovat kapsle espressa a doplnit penou z toho a nema to chybu!!!
joo kupu pěny to zbožnuju ![]()
@Helll píše:
a ten kavovar Kenwood umí u capucino i late?
JJ umí
Jelikož si to uděláš zvlášť. Kapučíno je kafe a nahoře našlehaná mléčná pěna posypaná skořicí, a jelikož ten kávovar má tu věc na našlehání mléka
A u latte je to podobné, akorát lehce našlehané mléko dáš na spod, pak našleháš do maxima mléko, naleješ na tu první vrstvu a doprostřed pomalu leješ udělané kafe ![]()
Rozhodně ne kapsle…
my máme de longhi a kávička je luxusní…kávovar stojí ted uz cca 3500,–
víš jakou si dáváš kávu, víš jak silnou, jestli 100% arabicu, jak namletou apod., což u kapslí nehrozí…chceš slabší kafe? máš smůlu apod.
Ja mam Nespresso, vyber kafe docela velka skala pro vsechny lahudkare. Mleko jako v Italii ti neudela zadna mala masina.Da se to zkousnout, to mleko.Na druhem miste je u me Illi, cenove dostupna, hezky dizain. Nejlevnejsi je Dolce gusto, na espresso a fredo je fajn.
@valina1 píše:
Rozhodně ne kapsle…
my máme de longhi a kávička je luxusní…kávovar stojí ted uz cca 3500,–
víš jakou si dáváš kávu, víš jak silnou, jestli 100% arabicu, jak namletou apod., což u kapslí nehrozí…chceš slabší kafe? máš smůlu apod.
kamarád ho má taky a je fakt fajn ![]()
My máme Saeco, dá se koupit okolo 6tis., ale kafe děla luxusní a na pěnu je tam normální tryska s parou. ![]()
Nezlobte se, ale pokud někdo napíše, že se v kávě vyzná a jedním dechem doporučí kávovar na kapsle, tak je tu něco špatně…
Jen pro ilustraci:
http://www.stream.cz/…riprava-kavy