Výběr kávovaru do 5 tisíc.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
16.1.14 14:23

@kabab souhlas, když už stroj mele kávu, tak je to to nejlepší + pokud umí rovnou z nádobky dolít mléko, tak je to super. Ale takový stroj zase neumí to kapučíno :( Když spočítám cenu naše pákové + nyní DG jsem na ceně dobrého stroje s mlýnkem… no ještě budu muset popřemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
16.1.14 15:16

@Wikky Já si teda dělám cappucino moc dobrý ;) Máme trysku, koupila jsem nerez speciální konvičku, ve které našlehám mléko. Učím se to dokonce do kávy nalévat „art“..aby to dělalo ty obrazce :lol: Ale zatím mi to moc nejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50145
17.1.14 00:05
@Wikky píše:
@MUFICE To my máme presovač i s tryskou na různé kávy - mleté nebo papírové sáčky kávy - jako pytlíky od čaje, ale je v tom káva - dělají to různé značky od nejkvalitnějších po obyč, ale v ČR není moc k dostání. Proto vozíme z Německa nebo z Lidlu. Ale občas mám chuť na obyč kapučíno nebo pod.

V tom případě bych si dala cappucino někde v kavárně, ten tvůj kávovar by mi vyhovoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.2.14 19:30

Tak jako ze jsem nic nenapsala :nevim:

Příspěvek upraven 03.02.14 v 19:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
3.2.14 19:39

@CokeLady
Ja ho mám :mrgreen:
Mela jsem předtím taky dolce a pak caffisimo od tchiba.. Tak dolce za mne nemá s kávou nic společného :pankac: a caffisimo lepší ale taky nic mocl zůstalo na chatě.
S tímto jsem maximálně spokojena kávu u nas piju jen ja takže si kupuju lepší a dražší ale vydrží mi dele. spatna není ani ze Starbucks :mavam:
Deti maji radi napenene mléko jen tak samotné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
3.2.14 20:13

@CokeLady zmiňuješ latté…na recenzích píšou malý prostor na sklenici pro latté!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
3.2.14 20:15

@CokeLady

Mam ho cca pul roku..nahraty je za chvilku, kávu si nechávám namlit, ale chci si ted koupit mlýnek a mlit si sama čerstvou denne. Přeci jen ta namleta vyprchá…
Latte mam třeba tak do dvou minut nevím nikdy jsem to nepočítala :lol:
Na kuchyni zabere málo mista řekla bych podobne jako dolce..ale je hezčí :mrgreen:
Ja bych už neměnila kamarádky si vždycky jen mlaskaji jak mam Dobrý kafíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
3.2.14 20:20

@Alka
No to jen pravda třeba takova ta klasika ikea sklenička se tam nevejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
3.2.14 20:25

@CokeLady Ahoj, tak my máme asi měsíc tento kávovar a je fakt libovej! Chtěla jsem kvalitní i s mlýnkem, když už, tak už, ale za málo peněz hodně muziky a zatím to vypadá, že jsem se trefila do černého. Káva je samosebou dobrá tak, jakou si koupíš, pokud do toho nasypeš levnou kávu, bude tak chutnat, zatím kupujeme Lavazzu a jsem s ní spokojená, kávovar používáme na cca 3-4 kávy denně, nádržku na vodu má malou, ale mě to vyhovuje, že tam máš pořád čerstvou vodu…je relativně malej, pěkně vypadá a šlehá výbornou mléčnou pěnu, nejdřív našleháme a pak do toho kávičku, pěna hustá krásná, našlehaná…tak já doporučuju tento :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
3.2.14 20:28

@CokeLady ještě něco… nejdřív jsem taky chtěla pákový, že si buud kafe mlít sama…ale…přišel vadný kus a pak už jsem si řekla, že si koupíme automat, at máme kávu čerstvou stále a nemusím se zdržovat s mletím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
3.2.14 20:39

Já toužím po tomto mukka express

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
3.2.14 20:41

@CokeLady
Ja na to mam nějaký speciální čistič který u toho byl zatím…kafe není všude to ne :lol:
Zásobník na vodu je Teda taky menší ale alespoň ti tam nestojí voda dluho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.2.14 20:43

@CokeLady máme delonghi primadonna 6600, předtím jsme měli delonghi magnifica - ta neměla tu dózu na mléko, ale sloužilo to skvěle, leč po 6-ti letech klekla. Mléko u té staré šlo pěnit v hrnku (opruz) tady to jde rovnou. Já tedy mléko do kafe nemusím ale faktem je, že tohle je super latté, capuccino a podobný ptákoviny. To co chceš by stačit mělo ale upřimně - cpát do toho mletou kávu - nezačalo by ti to lézt na nervy? Pokud ne tak dobrá volba, já jako kafař bych se z toho picla, jsem lempl a kafe musím mít hned jinak padnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
3.2.14 20:46

@CokeLady jo jasný, tak mě se líbí, no a já nešla prvoplánově po vzhledu, to bylo až na dalším místě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.2.14 20:55

@CokeLady pokud děláš 1-2 kafe denně tak o. k. Já dávám tak 3 a manža obačas taky - a abych to pěchovala (a nevyspala) pak po použití myla - jsme prostě lempl. Jinak presovač máme defacto vestavěný tak popřemýšlej jak se dolévá voda, kam se otevírají dvířka a celkově jak se čistí - tohle mě po kleknutí prvního presovače dohnalo zpět k delonghi. To saeco má opět blbý způsob pěnění mléka, to je lepší mít tu škatuli bokem, fakt je to o něčem jiném. Jinak levný nelevný - ten první stál 10 tis a klekl po 6-ti letech, někde jsem četla že tyhle presovače mají výdrž cca 6000 kafí, což u nás odpovídalo - takže zase koupit něco drahýho tak to klekne taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný