Výběr kávovaru do 5 tisíc.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
15.1.14 11:36

Ráda bych oživila diskuzi. Mám doma pákový kávovar od Zelmer a láká mě pořídit si na příležitostně pití kapslový kávovar - pro kapučína, laté, dětem kakao - Nesquik apod. S pákovým jsem spokojená, děláme si kávu z něj často. Jsme ale líní na výrobu pěny bokem atd. Můžete mi doporučit, jaký kapslový kávovar je nej - kvalita x cena x nabídka kapslí apod… díky za recenze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
15.1.14 11:47

@Wikky my máme doma dolce gusto a naprostá spokojenost. i s cenou, i s širokou nabídkou kapslí a všechno to udělá ze vás. Příbuzní mají jinou tassimo a nemají takový výběr kapslí a jsou i menší dávky nápoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
15.1.14 11:48

My máme DG Circolo a jsem s ním spokojená :pankac: Ted tyhle automaty na kapsle levné, dají se pořídit kolem tisícovky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
15.1.14 11:50

@lemura @MUFICE díky také se mi líbí DG, jen nevím, jaký je v nich rozdíl - druhy, rozměry nápojů..budu to muset asi více nastudovat. Zda je rozdíl v ceně jen desing nebo i jiné parametry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
15.1.14 11:54

Proti gustu :) taky jsem na dovolené měla kapsle..ale není to káva..prostě není no :think: ale chuťově mi to přijde všechno s těma kapslema stejný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
15.1.14 11:58

Raději si kup kvalitní presovač, já mám a nemůžu si vynachválit, ty kapsle to fakt není káva. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
rebeccca
15.1.14 11:58

Dolce gusto :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1267
15.1.14 11:59

@kabab já pila latté jen z kávovaru z Tchiba asi Tassimo a nebylo špatné. Ale na pákový nebo automat s čerstvou kávou to asi nemá, to je jasné. Pákový máme doma, ten dělá výrobnou kávu, ale používám trysku na mléko -pěnu. Možná kdybych měla velký stroj i s nádobou na mléko, bylo by to jiné :) Láká mě ale také kapučíno atd..což velké stroje neumí…nebo né v mé cenové relaci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
15.1.14 12:17

Taky mám teď od Vánoc DG a milujeme to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.1.14 12:31

Pokud kapsle, určitě NESPRESO. Kvalitnější kávu neznám… I když uznávám, že je dražší jak přístroj, tak kapsle, tak doplňky ke kávovaru… Ale je to fakt požitek!!! Naši mají DG a přijde mi to spíš taková „hra na kavárnu“ - sice velký výběr kapslí, ale baristický zážitek to rozhodně není. Naše děti ale zase z toho milují Nesquick čokoládu…
Ale zase - každý má jiné nároky a vkus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
15.1.14 14:50

Kafaři budou kapslové vždy zatracovat, holt klasika je klasika, ale ty mlíkový variace nejsou špatný. Máme taky DG a všem návštěvám to chutná a většina preferuje laté, či kapučíno. Tasimo bych nekupovala, v Dtestu skoro propadl, má malý tlak asi jen 3,3bar a výběr kapslí má taky malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
16.1.14 00:00
@Wikky píše:
@lemura @MUFICE díky také se mi líbí DG, jen nevím, jaký je v nich rozdíl - druhy, rozměry nápojů..budu to muset asi více nastudovat. Zda je rozdíl v ceně jen desing nebo i jiné parametry…

Liší se designem, množstvím vody do nádrže a v těch novějších typech jde nastavit i voda pro konkrétní nápoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
16.1.14 00:02
@kabab píše:
Proti gustu :) taky jsem na dovolené měla kapsle..ale není to káva..prostě není no :think: ale chuťově mi to přijde všechno s těma kapslema stejný :nevim:

A to jsi pila latté nebo ty černé kávy? Ty černé kávy se liší chutí a sílou aroma, pijeme je z 90%. Ta latíčka a cappucina mi přijdou na jedno brdo, už jsem jich přepitá, tak je nemusím. U těch černých káv je větší variabilita, tak mi zatím chutnají ;)

Jinak s tím DG je člověk odkázaný pouze na ty jejich tablety, pro kafaře je lepší nějaký lepší pressovač, třeba i s tryskou na mléko. Pak může člověk zkusit pokaždé jiný druh kávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
16.1.14 13:00

@MUFICE To my máme presovač i s tryskou na různé kávy - mleté nebo papírové sáčky kávy - jako pytlíky od čaje, ale je v tom káva - dělají to různé značky od nejkvalitnějších po obyč, ale v ČR není moc k dostání. Proto vozíme z Německa nebo z Lidlu. Ale občas mám chuť na obyč kapučíno nebo pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
16.1.14 14:15

@MUFICE Většinou ta latéčka a kapučínka..ale já se musím přiznat, že mně po tom bylo špatně. Nesedlo mi to na žaludek. My si raději připlatili po dlouholetém snu na mašinu a kupujeme si kvalitní kávu a zkoušíme různé druhy. Nechutnají nám nakyslé. Je to takový rozdíl 8o 8o A taky místo aby to škodilo, to i něčím zdraví přispívá. Ale tak každý má jiné chutě a priority, já si na návštěvě taky dám z té kapsle, ale jak říkám, za a) to není ono a za b) mi to nedělá dobře. U toho našeho já miluju tu vůni, když se to čerstvě namele a udělá :lol: Ale kdybych někomu měla kupovat kapslový, tak jdu asi do DG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný