Miss Cosmetic - zaměstnání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SpGirl
14.11.12 17:47

Praktiky u Miss Cosmetic

Paní Martina Klobásková, představuje se ze společnosti Miss Cosmetic. Kancelář Hodonín, Masarykovo náměstí 123/18, Hodonín. m. klo@seznam.cz Hledá opravdu kohokoliv pod záminkou pomoci v administrativě. Pozve vás. Na první schůzce představí jen tak všeobecně tuto firmu. Ještě vyplníte dotazník. Večer vám dá vědět, že jste prošli do 2. kola výběrového řízení. Dohodnete si schůzku na další den. Druhý den se vás vyptává na klasické otázky související s tímto povoláním. Např. zda umíte a máte zkušenosti s objednávkama, školením, pomoci na reklamních akcích, organizační schopnosti, jaké máte pozitivní a negativní vlastnosti, zda budete do budoucna ochotni pracovat na živnostenský list, jakou byste si představovali pro vás nejlepší pozici ve firmě, zda jste ochotni růst na vyšši pozice, atd. Reklamací výrobků mají prý minimum. Jejich přípravky mají prý výborné výsledky a vysokou účinnost. Další den už chce sepisovat nějakou smlouvu, při které si musíte koupit balíček s kosmetikou za 3500 Kč, kdybyste nezaplatili, tak vás údajně nepůjde v budoucnu povýšit na lepší manažerské místo. A na těchto poplatcích žije asi celá firma. Při druhém pohovoru má už v kanceláří asistenta. Jak ona říká, firma vše hradí, i školení. Celá hra a divadlo vypadá velmi seriózně. Je na vás milá, usmívá se, hodná, ochotná. Vůbec se při setkání neptá na detaily vašeho vzdělání. Nezajímá ji moc ani předchozí zaměstnání a praxe. Několikrát a mnohonástobně dává inzeráty snad na všechny www stránky zabývající se hledáním práce pro občany, se stejným tématem ale už trochu pozměněné, např. změna pořadí či slov ve větách. Tyto příspěvky jsou už staré déle jak 1 rok a přidává stále další a další. Za tu dobu by si našla už dávno úžastného asistenta při administrativě, nemyslíte? Ještě vám dá informaci. že se máte podívat na tyto 3 stránky: www.misscosmetic.cz www.favea.cz www.medicalproduct.cz

• Citovat
  • Upravit
SpGirl
14.11.12 17:49

Paní Martina Klobásková, představuje se ze společnosti Miss Cosmetic. Kancelář Hodonín, Masarykovo náměstí 123/18, Hodonín. m. klo@seznam.cz Hledá opravdu kohokoliv pod záminkou pomoci v administrativě. Pozve vás. Na první schůzce představí jen tak všeobecně tuto firmu. Ještě vyplníte dotazník. Večer vám dá vědět, že jste prošli do 2. kola výběrového řízení. Dohodnete si schůzku na další den. Druhý den se vás vyptává na klasické otázky související s tímto povoláním. Např. zda umíte a máte zkušenosti s objednávkama, školením, pomoci na reklamních akcích, organizační schopnosti, jaké máte pozitivní a negativní vlastnosti, zda budete do budoucna ochotni pracovat na živnostenský list, jakou byste si představovali pro vás nejlepší pozici ve firmě, zda jste ochotni růst na vyšši pozice, atd. Reklamací výrobků mají prý minimum. Jejich přípravky mají prý výborné výsledky a vysokou účinnost. Další den už chce sepisovat nějakou smlouvu, při které si musíte koupit balíček s kosmetikou za 3500 Kč, kdybyste nezaplatili, tak vás údajně nepůjde v budoucnu povýšit na lepší manažerské místo. A na těchto poplatcích žije asi celá firma. Při druhém pohovoru má už v kanceláří asistenta. Jak ona říká, firma vše hradí, i školení. Celá hra a divadlo vypadá velmi seriózně. Je na vás milá, usmívá se, hodná, ochotná. Vůbec se při setkání neptá na detaily vašeho vzdělání. Nezajímá ji moc ani předchozí zaměstnání a praxe. Několikrát a mnohonástobně dává inzeráty snad na všechny www stránky zabývající se hledáním práce pro občany, se stejným tématem ale už trochu pozměněné, např. změna pořadí či slov ve větách. Tyto příspěvky jsou už staré déle jak 1 rok a přidává stále další a další. Za tu dobu by si našla už dávno úžastného asistenta při administrativě, nemyslíte? Ještě vám dá informaci. že se máte podívat na tyto 3 stránky: www.misscosmetic.cz www.favea.cz www.medicalproduct.cz

• Citovat
  • Upravit
Jitousek1
15.11.12 13:49

piramida se píše s y !!!

Pyramida se píše s y. Rozdíl mezi letadlem či pyramidou a síťovým marketingem si najděte, pokud máte zájem.

• Citovat
  • Upravit
Simonesse
29.11.12 20:32

K otázkám

Někdy mě baví, co lidi dokážou všechno vymyslet. U registrace na zkoušku se neplatí vůbec nic, 500 Kč se platilo v letech minulých, kdy se firma teprve rozjížděla a měla jen několik, ale dobrých výrobků. Pak to bylo zrušeno. Pro prodloužení smlouvy stačí před koncem její platnosti koupit si něco - např. krém a smlouva na slevu při nakupování výrobků platí dalších 12 měsíců. Pokud chce někdo pracovat na HPP, je komunikativně a organizačně schopný, může si rovnou pořídit balíček, který mu rozjezd usnadní a umožňuje mu používat jméno firmy, bezplatně fotky Moniky Žídkové apod. Balíček nikdy nestál 5 tis., stojí 3950. Doporučuju zeptat se vždy, jak ta firma funguje. Souhlasím s MegK, je to něco jako Avon nebo Oriflame, jen jsou tam vyšší provize a celkově, kdo dělal už v obchodní firmě, jejich marketingový plán (způsob odměňování) je ze všech, co jsem zatím viděla, nejštědřejší. A…umožňuje posléze manažerům, aby se mohli věnovat manažerským činnostem. Tedy školit, reprezentovat firmu apod.
Miss Cosmetic nikoho neláká, nenutí. Kdo si chce vydělat, musí pracovat jako v každé jiné práci aspoň 8 hodin denně, jen máte pohyblivou pracovní dobu, dle svých možností. V tom je výhoda. Cílem činnosti firmy je šířit prodej výrobků. Tedy jako Avon nebo Oriflame čili jako spousta jiných kosmetických firem. Jinde jsou však už manažerská místa obsazená nebo je velmi obtížné se na ně dostat. Tady zatím ne. O tom by se dalo psát dlouze. Pokud má někdo pochybnosti, může se zeptat přímo majitelů firmy, jejichž tel. číslo je uvedeno na oficiálních stránkácch Miss Cosmmetic. www.misscosmetic.cz Tam si i můžete udělat obrázek o tom, jak tato firma funguje a nešpekulovat pořád. Nebo se můžete zeptat přímo Moniky Žídkové, která své klienty navštěvuje na různých akcích. Nestačím se divit, co fakt lidi dokážou vymyslet… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Simonesse
29.11.12 21:07

Reakce na SpGirl

Promiňte, musím ještě reagovat na SpGirl. :) Jak to tak čtu, tak Vám sl. Klobásková v ničem nelhala, což je dobře. Lidé, kteří na to „od pohledu“ nemají, jsou vyškrtnuti již v prvním kole výběru. Např. já bych nevybrala někoho, kdo se neumí ani pořádně představit. Těžko by pak mohl reprezentovat firmu, že. Pokládá otázky jako každý personalista - zkuste si obejít pár firem, zjistíte, že to tak opravdu dělají všichni, otázky obměňují podle toho, které vlastnosti u člověka očekávají a potřebují. V pohovoru Vám přesně popsala, tím, jak se ptala, co budete v budoucnu dělat. Cituji Vás: „…zda umíte a máte zkušenosti s objednávkama, školením, pomoci na reklamních akcích, organizační schopnosti, jaké máte pozitivní a negativní vlastnosti, zda budete do budoucna ochotni pracovat na živnostenský list, jakou byste si představovali pro vás nejlepší pozici ve firmě, zda jste ochotni růst na vyšši pozice…“ Tedy nakolik jste ochotna pracovat - jestli Vás má školit do budoucna na manažera nebo jen organizaci firemních akcí nebo jestli se chcete zabývat jen prodejem produktů… Nebudu Vám popisovat práci personalisty, na to jsou různé stránky agentur, tam jsou popisy, jak se připravit na pohovor, co od Vás očekává firma, na co byste se měli zeptat, aby nabídka práce odpovídala Vašim představám, časovým a pracovním možnostem (invalida, student, MD, důchodce, čile pracující apod.). Pokud chcete kdekoliv pracovat, podepíšete smlouvu, kde se zavážete, že nebudete vynášet firemní informace, že budete svou práci dělat dobře, tady navíc, jak používat foto atd. Moniky Žídkové. Přečtěte si, jaké podmínky má např. KFC, pokud si chcete otevřít jejich pobočku. A kolik chtějí za licenci, že můžete používat jejich dobré jméno. Monika Žídková navíc dává jinou formou hodnotu balíčku zpět - výrobky. Firma žije z prodeje produktů. Skutečně hradí všechna školení. Reklamací na výrobky je opravdu minimum. Já vím, vůči konkurenci je to alarmující, ale tak to prostě je, smiřte se s tím. Je opravdu velmi těžké najít cca 30 manažerů, kteří povedou celou firmu. Dnes chcou lidé spoustu peněz za co nejmíň práce. Firmy stále nebírají a vyhazují, protože buď nemají lidé zkušenosti a mají logické a organizační a protýmové myšlení, nebo mají zkušenosti, ale žádné logické myšlení, nejsou to autority… Něco jim prostě chybí. Proto jsou manažerská místa tak dobře placená. Nemůže to dělat každý. Dle ale Avonu a dalších firem si může téměř každý přivydělávat prodejem a lidi, co propagují zdravý životní styl jsou v pohodě, uvolnění, usmívají se a jsou milí, protože je nic nebolí, nemají žaludeční aj. potíže, tudíž nemusí hrát žádné divadlo. Existuje několik technik a nástrojů, jak vytvořit ve firmě příjemnou, přátelskou až rodinnou atmosféru a protýmového ducha. Ale už jsem psala, všechno lze najít na internetu nebo si zaplatit velmi drahou firmu, která se tímto zabývá. Miss Cosmetic si nikoho takového plaltit nemusí, protože má pohodovou atmosféru a já nechám konkurenci, ať si klidně zuří a snaží se hanit jméno dobré firmy. Ať si udělá každý obrázek sám. Každý má svou hlavu.

• Citovat
  • Upravit
4328
30.11.12 00:57

No tak já přidám taky svou zkušenost nezkušenost, protože jsem blbec :zed: Je to 6let zpátky co jsem si hledala práci a dostala jsem se na pohovor a právě šlo úplně nově o Miss… šla jsem tedy na první pohovor paní tam měla hromadu životopisů a já jsem pomalu nemusela otevřít ani pusu a byla jsem přijata, řekla mi, že jsem na ní udělala takový dojem, že už nikoho jiného nechce. Hned večer mi volala jak jsem se rozhodla a já blbec nevěřila a bála se, že je to podvod kde chcou ze mě jen dostat peníze, ale ještě jsem neřekla ne, ale nechala si zaslat smlouvu poštou abych si jí mohla v klidu přečíst a rozhodnout se! V té době ještě neměli ani netové stránky, žádné recenze nic, takže jsem musela věřit a nevěřila nakonec jsem smlouvu nepodepsala. Za rok na to jsem se dozvěděla, že na původně mém místě je sestřenka mé kamarádky a velice spokojená, teď už je hooodně vysoko a má se moc dobře. Takže já to neriskla a byla to chyba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.1.13 13:15

Taky přispěji se svojí zkušeností.
Byla jsem s kamarádkou před 4 lety na pohovoru v Ostravě. Před pohovorem jsme se seznámily s holčinami, které taktéž čekaly na pohovor. Byly to bud holky na MD nebo studentky.
U pohovoru nám bylo řečeno, že musíme zaplati 4.500,– (500,– za smlouvu a 4.000,– za know how firmy a produkty), ale že se nemáme bát, že se nám to za měsíc vrátí.
Tak jsme na smlouvu kývly - nicméně jak tady někdo psal, že si na pohovoru vybírají, tak s tím nesouhlasím. Vzaly nás všechny a to jen proto, aby z nás měly peníze…

Po podepsání smlouvy jsme se nestačily divit… nic z toho, co nám bylo řečeno nebyla pravda, navíc nám říkaly, at si dáváme inzeráty a z těch „nalákaných“ budeme mít peníze, což se mi zvedal žaludek… větší překvapení přišlo potom, kdy na nás vysloveně tlačily, abychom si koupily manažerský set za 20.000,– (v té době), že bez něj to nikam nedotáhneme. A že pokud nemáme peníze, tak jsou i studentské půjčky, což mi přišlo už moc a do slavné MC jsem se svojí kamarádkou přestala docházet.

Neříkám, že kosmetika je špatná, ale jednání společnosti otřesné. Měla jsem možnost poznat p. Hillovou a p. Sentkovou - hrůza, děs jednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
horpav
24.2.13 21:00

Pryč od firmy MC! Nejdřív tě donutí zaplatit 3950 za vstupní balíček, následně do tebe budou tlouci, že musíš koupit packet MC za cca něco přes 36tisíc. Taky jsem naletěla, při vstupních pohovorech jsem se nic nedozvěděla, později jsem zjistila, že vše jsou jen samé lži a budeš muset prodávat a registrovat nové lidi!

• Citovat
  • Upravit
122
27.2.13 11:30
@horpav píše:
Pryč od firmy MC! Nejdřív tě donutí zaplatit 3950 za vstupní balíček, následně do tebe budou tlouci, že musíš koupit packet MC za cca něco přes 36tisíc. Taky jsem naletěla, při vstupních pohovorech jsem se nic nedozvěděla, později jsem zjistila, že vše jsou jen samé lži a budeš muset prodávat a registrovat nové lidi!

Souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.3.13 11:03

Neuvěřitelné

Taky jsem podstoupila pohovor u firmy Miss Cosmetic v Ostravě. Prvním kolem jsem semozřejmně prošla a nic se nedozvěděla. Při druhém kole pohovoru mi pan ing. Vilášek pouštěl nějaká videa s úspěchy paní Moniky Žídkové které byly staršího data, stažené z internetu.Pak mibylo sděleno mezi řečí že si musím zakoupit balíček v hodnotě 3950kč, tak to už mne úpně vyvedlo z míry a nevěděla jsem jestli se mám začít smát nebo plakat. Samozřejmně jsem se třetího kola výběrového řízení nezúčastnila a úráží mne že má někdo tolik drzosti vůbec někoho na takový pohovor pozvat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.3.13 16:15

Na pěknou pleť je stejně nejlepší Dior nebo…máte to doma u chlapa zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evička z Ostravy
29.3.13 11:33

Miss Cosmetic je OK

Děvčata, udělejte si každá svůj názor na věc. Čtu to tady a nevěřím svým očím! Já kupuji produkty Miss Cosmetic již více než 5 let od své kamarádky a jsem opravdu velice spokojená. Byla jsem se jednou podívat i na takovém sobotním semináři pro veřejnost a mooc se mi tam líbilo, pro mne jsou to lidi v pohodě a do srandy! Někdy mám pocit že ty zlomyslné diskuse píší lidé od konkurence. Ale to mi připadá zbytečné a zákeřné. Já používám více značek a dělám si vždy úsudek - zaplaťpámbů - sama :-) Takže za mne: Miss Cosmetic = OK

• Citovat
  • Upravit
Gustafa
3.4.13 08:43

Odpověď na původní otázku -Zaměstnání u Miss

Moje „nalejme si čistého vína mi tady smazaly“ to se pak člověk může vykašlat na jakékoliv odpovědi. Nicméně napíšu to teda stručně a jasně:
V rámci spolupráce jsou 2 možnosti jako všude jinde.
1. Můžeš si přivydělat s Miss produkty, které třeba ve tvém okolí nepoužívá zatím nikdo a ty na tom můžeš vydělat. V začátku 20-30-40%. Z nejprodávanější sady na pleť /čistič, tonik, krém, krém, mléko, maska 1800kč na 4 měsíce / máš hned v začátku 350kč. Kamarádka ti to teda kupuje tedy 3× za rok..tzn 1000kč za rok pro tebe. kamarádek-klientek /i cizích/ můžeš mít třeba 50. Produktů je celkem 30 velmi dobře prodejných, protože je všichni používají každý den..zatím třeba z lídlu či od jiných firem.
Registrace 0kč, školení 0kč, povinné odběry 0!

2. Můžeš ve svém regionu otevřít posléze malou kancelářičku, vytvořit servisní tým poradců-přivýdělkářů viz bod 1 a spolu vymýšlet akce pro tyto klienty, testovačky pro veřejnost, zviditelňování na sport-kulturních akcích, registrovat dlohodobé klienty, plánovat akce, vést ty lidi, dodržovat a vyžadovat pravidla. Prostě starat se třeba o 50 svých kamarádek, 5 kamarádek viz bod 1, kdy každá z nich má 50 svých kamarádek. Toto už je finančně a časově tím pádem i na hlavní činnost. K tomu potřebuješ registrační tašku s materiály, pravidly, produkty atd. jako všude jinde.
Registrace 3.950kč, školení 0kč, povinné odběry 0!

U Miss jsou tyto 2 možnosti práce. Žádné zaměstnání!

• Citovat
  • Upravit
1
4.4.13 17:05

Za mě taky Miss Cosmetic OK

Nedá mi to taky se nevyjádřit k tomu, co tu čtu. Je zajímavé že v povaze většiny českého národa, je především si stěžovat a nadávat. Produkty mám ráda, netvrdím, že jsou zázračné, to se asi nedá říct o žádném produkty, ale já mám díky nim už několik let pleť krásnou. Pravidelně používám i potravinové doplňky a stejně tak i má rodina. Prostě věřím, ať se vedou diskuze, jaké chcou, že v době milionů skrytých éček a barviv má prevence a něco bylinkového navíc do těla smysl. A co se týče práce, hodnotit by měl člověk až po několikaletých zkušenostec. Mě práce baví a umožňuje mi se realizovat, nabídnout něco jiného a neokoukaného a být ohodnocena přesně za to, co vykonám, možnost ukázat co umím a příležitost se vypracovat. Pro někoho to je a někdo chce být v pozici toho, kdo je veden a úkoly jen dostává. Pro doplnění není špatné mrknout a doplnit si vzdělání http://www.firstclass.cz/…n-to-nevime/.
Já volím za sebe variantu postarat se o sebe do budoucna sama než čekat na stát a zaměstnavatele. Hodně štěstí při hledání té ideální práce v dnešní nabídce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.4.14 13:04

Miss cosmetic

Dobrý den,
taky jsem podstoupila výběrové řízení u této firmy. Hledali schopnou paní na administrativní práce do kanceláře. Na prvním pohovoru vykládal o firmě a vyplnili jsme dotazník, na druhém pohovoru už po nás chtěli 3 950,– Kč. Když jsem se ptala, jestli to je o prodeji a lákání lidí, tak mi striktně odpověděl, že ne, že je to o organizování akcí, psaní objednávek, školení atd. Zaplatily jsme mu ty peníze /byly jsme tam 2/a asi za 2 dny bylo školení a tzv. studená sprcha. Je to o prodeji a získávání lidí pod sebe, aby jste mohli postoupit na pozici, kterou Vám slíbili na začátku. Musíte dosáhnout určitý počet bodů a to buď prodejem, což je cesta pomalá anebo zakoupením MP setu myslím za 36 500,– tím se Vám připíšou ty body hned. Musíte dělat prezentace u Vás doma a vykládat o jejich výrobcích a mazat jejich krémy na obličeje atd. Což se mi zdá neprofesionální, protože si myslím, že by to měly dělat holky, které mají aspoň kurs kosmetiky a rozumí tomu a ne nějaká holka, která neví o pleti skoro vůbec nic. Tak nakonec jsem to vzdala, protože mě osobně nebaví někomu dávat masky a krémy na pusu.
Proto chci varovat všechny ostatní, až uvidíte nějaký podobný inzerát, dejte si pozor. :,( Neni to o práci v kanceláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat