Miss Cosmetic - zaměstnání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
175
14.3.12 21:59

Miss Cosmetic

ahojte všichni,
chtěla bych se zeptat, kdo z vás (teda jestli se najde) má nějaké zkušenosti s touhle firmou. Je to prodej jak pafrémů, kosmetiky, tak i potravinových doplňků.
Ale startovací zkoušební balíček stojí 3950 kč. Nevím, co si o tom myslet.
předem díky bosinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7148
14.3.12 22:08

Ahoj bosinko,
chvilku jsem pro ně pracovala.
Např. jejich denní krém můžu jediné chválit
Je to dermatologický krém a ne kosmetický takže ho můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.3.12 22:11

A můžu se ještě zeptat na smlouvu? Mají klasickou nebo ? Jen tak zběžně vím, že má nějakých 25 bodů 8o ??????? A jaké máš jiné dojmy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
14.3.12 22:26

U podpisu smlouvy platíš 500,–Kč.
A není jako normální smlouva,protože pak musíš pracovat na ŽL.
Dojmy… nevím.

Když to přeženu,je to něco jako Avon nebo Oriflame.
Jenže Miss Cosmetic moc lidí nezná,protože si nepotrpí na reklamu.
Tudíž prodat jejich výrobky je o to těžší.

Ale jisté je že mají kvalitní výrobky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.3.12 22:33

každopádně díky, zítra jdu na 3. kolo pohovoru. zatím jsem se nic moc nedozvěděla, tak uvidím zítra. O 500-tistovce nebyla žádná řeč, jen, že při podpisu zaplatím ten balíček 3950 kč a živnost by měla být až od manažerské funkce. Pracovat bych měla jít do nově otevřené pobočky, ale ne jako prodejce, co přesně? to taky zatím nevím :D
Já jen prostě, že zatím nemám žádné zkušenosti v obchodní firmě, jen v průmyslové, tak furt nevím, nevím.............. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
14.3.12 23:38

Jo ono to nabízejí jako že nejseš prodejce,
ale vlastně něco jako jejich partner (nebo tak něco).
Ale nakonec z nich vyleze,že aby jsi postoupila dál tak musíš výrobky prodávat.
A shánět pro ně nové lidi.
Funguje to jako piramida.
Pokud víš co myslím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavla.nec
21.3.12 22:22

pokud chceš mít pouze slevu 20% nebo to prodávat s 20%ziskem nemusíš paltit nic. Vypíšeš reg.smlouvu a to je vše. Pokud chceš makat dlouhodobě, potřebuješ smlouvu jinou a k tomu ten startovací balíks produktama atd. jako všude jinde. Stojí 4tis. Po 3mesících se pak rozhodnes, jestli je to pro tebe a jdes do toho nebo ne. Platit tam jinak nemusis nic. :cert:

• Citovat
  • Upravit
1
12.4.12 00:43

stejná zkušenost

Milá bosinko,
chtěla bych se zeptat, jak jsi se s miss cosmetic rozhodla. Prošla jsem úplně stejným pohovorem a dnes mám podepsat smlouvu. Tak sedím až do těchto ranních hodin u PC a hledám všechny informace a zkušenosti s touto firmou a nestačím se divit. Všichni prošli tím samým a je i spousta negativních názorů.
Přidávám odkaz, který jsem zde našla, přečtěte a písněte názor díky
 http://www.podvodnefirmy.cz/…iss-Cosmetic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Coco33
17.4.12 18:34

Zkušenost s prací u Miss Cosmetic

Ahoj,

rozhodla jsem se, že taky přidám svůj názor. Nestačím se divit, jak má každý názor jen tak od pc aniž by někdo skutečně práci u dané firmy vyzkoušel. Je mi jasné, že někomu může práce vyhovat a někomu ne. Já jsem s práci u Miss Cosmetic vyzkoušela a jsem maximálně spokojená. Netvrdím, že je to práce jednoduchá, nicméně nikdo z mých kolegů není typ člověka, co chce ideálně nic nedělat, mít nulovou zodpovědnost, odkroutit si svých pár hodin a brát za to kupu peněz, popřípadě se řídit názorem…jedna paní povídala. Musím se trochu nevěřícně pousmát, jak se realita smrskla do virtuálního světa zaručených recenzí. Promiňte, ale když si budete vybírat školu, budete se řídit názorem kámošky, co ani nenastoupila nebo té co už chodí do školy několik let? Nebudu držet českou tradici jen si stěžovat, takže já jsem ráda, že existují firmy jako Miss Cosmetic, který dají člověku v jakámkoliv věku možnost vypracovat se ;) .

• Citovat
  • Upravit
Rule
30.4.12 09:21

Ahoj, já teda u nich nepracovala, ale mám tam kámošku, od které jsem zkoušela produkty (mimochodem super výsledky) a ta si teda na práci tam nestěžuje. Jako klasické zaměstnání to není, takže je holt zodpovědná sama za sebe, ale co vím, tak pořizovací náklady za licenci se jí už vrátily a teď už na tom profituje. Navíc odkazy typu Podvodné firmy mi přijdou dost neseriozní - nevím, nedovedu si představit, že by Monika Žídková založila nějaký podvod, když i v bulvárech se objevuje jen v dobrém… ;-)

• Citovat
  • Upravit
Blasterek
28.5.12 16:09

miss cometic

Ahoj,
dnes jsem byla na pohovoru v Olomouci pavelcakova 11, a podepisovala jsem jen car papiru souhlas k licencním pod¨minkam, doufam že to neni naky podvod, mužete mi na to nekdo napsat kdo tuto firmu zna. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
POZOR!
30.5.12 07:40

Nejhorší je, že taková pakáž jako je Miss Cosmetic naláká lidi, kteří ty peníze opravdu potřebují. Studenty, maminky na MD a lidi bez práce. Lidé doufají a doufají, že se jim někdy vložené peníze vrátí a ono hovno zlatá rybko! Pozor na ně! Vydělává se stylem, že si nakoupíte výrobky a ty sami prodáte a nebo zaregistrujete další lidi, kteří přímo vám odevzdají do kapsy ty 4000 Kč, to profitujete jen je! Oni jinou možnost výdělku totiž nemají! O nich by se dalo rozvykládat..

• Citovat
  • Upravit
528
30.5.12 08:57

Ahoj, taky jsem měla příležitost vyzkoušet si práci v Miss Cosmetic. Ze začátku mě hodně zaujali, mají úžasný přesvědčovací talent a paní co vedla pobočku v Ostravě vypadala velice mile.I když mi nikdy přesně nechtěla říct o jakou práci se jedná, stejně jsem procházela všemi koly pohovoru, privadela si modely a jezdila po skolenich. Zaujalo me vsak,ze s kazdou jinou zajemkyni o praci ( jezdili jsme hromadne po skolenich) se bavila uplne o jine praci a vlastne jak jsem se ptala vsech, zadna nevedela presne co bude v budoucnu delat. Porad jsem doufala, ze az si projdu skoleni tak se dozvim konecne co budu vlastne delat, avsak kdyz potom chteli po me 4000,– ze bez toho nemuzu podepsat ani tu nejmensi smlouvu ( meli tam nejake stupne smluv) tak jsem si to rozmyslela. Nechcu tuto firmu odsuzovat, ale hledaj lidi co nemají práci, takže ani peníze a hned po nich chtejí tohle ? Kdybych to brala jako vedlejšák, možná bych do toho šla, ale nerada věřím společnostem, kterým se nejdřív platí a pak se uvidí..hledala jsem normalni praci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lososinka
6.6.12 15:49

Zdravím,
jsem ráda za tuto stránku, protože mám jít v pátek na pohovor, ale už to telefonické pozvání se mi zdálo divné, že jsem se vlastně nic nedozvěděla a měla jsem tušení, že se bude jednat o něco podobného jako je Herbalife, kde jsem byla na pohovoru před rokem a nestačila jsem se divit - přesně jako říkáte, chtěli peníze na licenci, školení a výrobky, což mi přijde nemístné, protože tam jdou většinou lidi, kteří peníze nemají ba naopak je potřebují. Mají opravdu přesvědčovací schopnosti, že vždycky někoho zlákají. Jsem ráda, že jste mě informovali oč jde, a proto tu schůzku zruším a ušetřím si cestu :)

• Citovat
  • Upravit
Timík123
9.8.12 21:38

Má zkušenost s Miss Cosmetic

Zdravím všechny účastníky diskuze,
i já jsem prošla dvěma koly výběrového řízení u Miss Cosmetic a měla jsem nastoupit na místo supervizora. Pán, který vedl přijímací pohovor byl velmi přesvědčivý, skládal spoustu komplimentů a stále zdůrazňoval, že nehledá prodejce. O startovacím balíčku se sice zmínil, ale ubezpečoval mě, že se mě to netýká. Že je to jen pro prodejce a ty, kteří s nimi chtějí podnikat. Večer mi měl zavolat, abychom si dohodli termín třetí schůzky. Když zavolal, sdělil mi, že po dlouhé a náročné schůzi se vedení dohodlo, že pro obrovský zájem uchazečů o místo se rozhodli, že ten, kdo se chce ucházet o místo a následně o nějaké další vyšší pozice, si musí zakoupit startovací balíček v hodnotě okolo 4000,–Kč :jazyk:.Tento argument se mi zdá poněkud zvláštní, spíš mi to zní jako hodně uchazečů rovná se hodně prodaných balíčků lidem, kteří spíš potřebují peníze vydělat než utratit za něco, co neznají a asi ani nutně nepotřebují. Takže ruším třetí schůzku, nechci být v té mase napálených. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat