Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtela bych se vas zeptat na vase zkusenosti. Dnes jsem byla na preventivni prohlidce na gynekologii a pri prohlidce ultrazvukem mi doktorka rekla, ze mam krasny pravy vajecnik, ktery bude ovulovat. Doslo mi to vlastne az ted nejak doma a jsem z toho celkem v soku, protoze menstruaci mivam pravidelne po 28 dnech a zrovna zitra se mela dostavit. Vzdycky tyden pred menstruaci mivam velmi bolestiva prsa a je fakt, ze ted mi vlastne vubec nic neni.
Mesic a pul uzivam leky na oslabeni imunity, tak si rikam, ze je to treba tim, ale po vysazeni jsem planovala otehotnet, tak mam trochu obavy co to muze znamenat. Ty leky jsem brala uz loni, ale nic takoveho mi to neudelalo. Stalo se vam nekdy, ze jste mely ovulaci az v terminu nebo po terminu ocekavane menstruace? Dekuji ![]()
@Jozufka ahoj, stat se to muze. Proste se ti cely cyklus posune. Takze ms dostanes az za 14 dni po ovulaci
ja mivam taky plus minus pravidelnou ms, ale treba jak jsem byla nemocna se mi ovulace posunula o tyden. Pokud planujes otehotnet, tak zkus pozorovat, kdy zacnes mit bilkovy tahly hlen, bolesti v podbrisku
ja takhle 2× planovane otehotnela hned na poprve, kdyz jsem zaznamenala hlen.