Místo menstruace špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.11.12 20:08

Mistto menstruace spineni

Ahoj holky mám takový problem :-( Asi pred 10 dnama jsem bya na gynekoogii s tim ze mam hrozny bolesti v podbrisku ta me poslala na chirurgii s tim ze to bude asi slepak tak sem mea vsecvhny vysedky v poradku tak me posali zpet na gyndu tam jsou taky vsechny vysedky naprosto v poradku :nevim: :zed: a ted jsem mela druhýho dostat menstruaci a misto toho přišlo špiněni a menstruace nikde nevite co by tto mohlo byt? (jsem 11 mesicu po porodu)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31379
7.11.12 20:12

Mně se takhle projevila funkční cysta (folikul rostl, ale nepraskl a změnil se v cystu)-místo menses jsem pouze špinila. Už jsem měla termín na operaci, ale před ní proběhla další menstruace, ta už byla normální a při příjmu se zjistilo, že cysta odešla s ní, prostě tam už nebyla (a to mrcha původně rostla rychlostí O.5cm za den). Bolesti jsem ale neměla, nebýt toho špinění, které nahradilo menses, tak nevím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.9.24 08:32

Menstruace/Tehotenstvi

Dobrý den (ahoj) mám jen takovou otázku. Na gynekologii jsem objednána až za týden. V neděli jsem měla takové slabší krvácení (spíše spineni) lehce červené spíš něco mezi růžovolososovou… dneska už je to hnědé spineni občas ta,,červenoružová,, a mens mám dostat za 10 dni. O miminko se snažíme dáváme tomu volný průběh (test jsem si raději udělala a tedy nic co by mě naznačovalo těhotenství. Nesetkal se už s tímto někdo? Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí