Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně se takhle projevila funkční cysta (folikul rostl, ale nepraskl a změnil se v cystu)-místo menses jsem pouze špinila. Už jsem měla termín na operaci, ale před ní proběhla další menstruace, ta už byla normální a při příjmu se zjistilo, že cysta odešla s ní, prostě tam už nebyla (a to mrcha původně rostla rychlostí O.5cm za den). Bolesti jsem ale neměla, nebýt toho špinění, které nahradilo menses, tak nevím nic.
Dobrý den (ahoj) mám jen takovou otázku. Na gynekologii jsem objednána až za týden. V neděli jsem měla takové slabší krvácení (spíše spineni) lehce červené spíš něco mezi růžovolososovou… dneska už je to hnědé spineni občas ta,,červenoružová,, a mens mám dostat za 10 dni. O miminko se snažíme dáváme tomu volný průběh (test jsem si raději udělala a tedy nic co by mě naznačovalo těhotenství. Nesetkal se už s tímto někdo? Předem děkuji.
Ahoj holky mám takový problem
Asi pred 10 dnama jsem bya na gynekoogii s tim ze mam hrozny bolesti v podbrisku ta me poslala na chirurgii s tim ze to bude asi slepak tak sem mea vsecvhny vysedky v poradku tak me posali zpet na gyndu tam jsou taky vsechny vysedky naprosto v poradku
a ted jsem mela druhýho dostat menstruaci a misto toho přišlo špiněni a menstruace nikde nevite co by tto mohlo byt? (jsem 11 mesicu po porodu)