Předmenstruační syndrom, jak řešit

Anonymní
6.11.12 20:49

předmenstruační sindrom,jak řešit

Trpím děsnou náladovostí asi tak týden před menstruací, vztek, nervozita atd. Máte to taky některá a jak to řešíte :think: Jsou na to léky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
6.11.12 20:57

Kapky gynex jsou na to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.11.12 21:00

Podle mě je to úplně normální, někdo je holt na ty hormonální výkyvy citlivější. Ani by mě nenapadlo to řešit nějak medikamentózně, chce to holt poznat sebe sama a vědět, jak s těmi náladami pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
6.11.12 21:13

He - jakmile začnu být vic nervní a vzteklá už můj manžel ví že to mam dostat :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.11.12 21:20
@darkblack píše:
He - jakmile začnu být vic nervní a vzteklá už můj manžel ví že to mam dostat :jazyk: :mrgreen:

Přesně tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
6.11.12 21:24

Nezapomenu, ja volal svara mymu, jestli nepojedem zitra na vodu a ja at rekne ze ne, ze to mam a ten vul mu popral uprimnou soustrast :lol: tak ze u nas to taky nemusim hlasit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
6.11.12 21:34
@Anonymní píše:
Trpím děsnou náladovostí asi tak týden před menstruací, vztek, nervozita atd. Máte to taky některá a jak to řešíte :think: Jsou na to léky?

jj, to mám PMS, MS a pak ovulace u které mě bolí břicho, takže já jsem nasraná skoro měsíc :mrgreen: muž si už zvyknul, a taky ví kdy to mám dostat, ani do kalendáře koukat nemusí :lol:

• Citovat
  • Upravit
872
6.11.12 21:56

Ahoj, zrovínka na toto jsem zakládala diskuzi někdy před měsícem, nějaké rady tam jsou…
 https://www.emimino.cz/…romu-126232/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.12 22:07

Taky jsem to tak před časem měla, ten můj říkal, že to je předmenstruační, menstruační a pomenstruační /ovulku mám hned po menzes/ syndrom, že nám na sex zbývá z celého měsíce jenom týden :roll: :oops: Teď se to už upravilo a manžel je s frekvencí spokojen :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9943
6.11.12 22:19

No tak já to teď taky tak mám a taky jsem chtěla zapátrat, protože teda rozhodně nijak nezvládám s těma náladama pracovat. Rozčílí mě každá kravina-chudáci děcka, absolutně na ně nemám v tu chvíli trpělivost. Naštěstí mě to drží jen tak den.dva před, ale totéž i u ovulace teda :roll: navíc syn je hyperaktivní a je dost těžké s ním vyjít, takže ta trpělivost je tam velmi na místě a v tyto dny to s ním dost těžko zvládám, proto to chci nějak řešit. Celkově bych řekla, že Gynex by byl super, pořád v tom všem mám jakýsi chaos. Akorát se mi teď moc nehodí do rozpočtu :think: Nikdy jsem neměla absolutně žádné problémy s tímto spojené, max. nafouklé břicho…no holt asi děti a věk dělá své, pak už je všechno jinak :-) ještě mi vůbec neseděla předchozí HA, nadělala mi pěknou paseku, to byly stavy, to bylo děs :jazyk: a u té mi právě začala i ta náladovost. 4 měsíce bru už jinou, všechno se tak nějak zlepšilo, ale toto ještě zůstává :roll: jsem protivná sama sobě a nejradši bych zalezla někam do díry a vylezla až to přejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
6.11.12 22:22

To znám taky, nejen PMS, že jsem vraždila snad i pohledem na potkání, ale pak první den, dva šílený bolesti. Zkoušela jsem všechno možný, ale vždycky to zabralo jen na chvíli. Definitivně jsem se těch potíží zbavila až s pomocí jedněch léčivých vložek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
6.11.12 22:25

Taky to tak mám a zjistila jsem, že antikoncepce mi to ještě zhoršuje. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
7.11.12 05:41

Pomáhá čaj z kontryhele, to je taková skoro „zázračná“ ženská bylinka. Na rozdíl od synteticky vyráběných přípravků, které tělo spotřebuje celé, si z bylinek vezme jen tolik, kolik potřebuje. Kontryhel nebo taky je známý jako alchymilka se používá k úpravám menstruace, při porodu… Každá ženská by ho měla pít cca 3× týdně a pak by měla mít minimum gyn. problémů. Ideální je samozřejmě ručně nasbíraný, to už teď nedáš, tak sypaný z bylinkové prodejny. Když mi dojdou moje vlastní nasbírané, nakupuji v Praze v Jugoslávské ul. Držím pěsti, fakt to funguje, já takhle držím pod krkem přechod, jako dule u porodu se mi s kontryhelem často daří vyhnout se aplikaci oxytocinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí