Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Tady anonym z MCJa tehu byt nechci- mam mirenu …
Tak promiň
![]()
Bobiše píše:soldi píše:Soldi - tvůj metřík.
ahoj, mamatest patri medzi najcitlivejsie testy na trhu a aj najspolahlivejsie. u nas babam v teme ukazoval ciarky uz 5-6 dni pred ocakavanou ms.niektore testy robia falosnych duchov. neostava Ti nic ine ako cakat, hcg by sa kazdy druhy den malo zdvojnasobovat, inak je intenzita vyrazne ovplyvnena koncentraciou mocu.
vacsinou ma vsak ciarka tendenciu zosilniet po uschnuti. vsak uvidis, skus zajtra rano ten mamatest, drzim palce![]()
![]()
Jujky!!! Velká gratulace!!!
![]()
![]()
Krásný chlapeček!
Ať jste zdraví!! Gratuluji.
![]()
dakujem moc
![]()
jeanette.26 píše:soldi píše:
ahoj, mamatest patri medzi najcitlivejsie testy na trhu a aj najspolahlivejsie. u nas babam v teme ukazoval ciarky uz 5-6 dni pred ocakavanou ms.niektore testy robia falosnych duchov. neostava Ti nic ine ako cakat, hcg by sa kazdy druhy den malo zdvojnasobovat, inak je intenzita vyrazne ovplyvnena koncentraciou mocu.
vacsinou ma vsak ciarka tendenciu zosilniet po uschnuti. vsak uvidis, skus zajtra rano ten mamatest, drzim palceJé, Soldi, moc moc gratuluji k chlapečkovi, já ani netušila, že už je u tebe čas
tím se omlouvám za narušení diskuse......
dakujem ![]()
no, maly sa vypytal o 16 dni skor
ale miery mal kraSNE: 3850 a 52 cm ![]()
Tak asi nezbývá než čekat - řas ukáže ![]()
Anonymní - budeš testit znova ??
TAk dnesni test
Teda asi zajdu na gyndu- nevim, co si o tom myslet- ale ty testy delaji v cine, tak kdovi co testujou
Anonym z MC
Ahojky, tady zakladatelka -
kup si jiný
. Já jsem si koupila MM test a ještě jeden RapiClear - oba 10U/ml a oba jsou negativní… prostě asi špatná výroba.
Ahoj holky,
Chtěla jsem se zeptat, jestli nemá některá z Vás zkušenost s mizející druhou čárkou na testu (mamatest10). Po ponoření do moči, se tam ukáže na pár vteřin a jakmile se proužek více nasákne tak okamžitě zmizí a test se tváří jako negativní. Stalo se to včera večer a po zopakování dnes ráno. Dnes mi začalo slabé krvácení (první den MS - obvykle (při antikoncepci) to ale tento den bylo už silné a většinou ráno velmi bolestivé), takže nevím, zda to něco může znamenat nebo je to jen reakce na vysazení antikoncepce. Zkoušíme to teprve první měsíc, takže nepředpokládám, že by se to chytlo hned, ale zaráží mě spíše chování toho testu. Nevíte co by to mohlo znamenat? Nestalo se to některé? Díky ![]()
Je to sranda, vždycky jsem nad podobnýma diskuzema kroutila hlavou a jak se mě to týká osobně jsem stejně bezradná jako všechny ostatní.
A hlavně, všechny chceme být těhu a žádná z nás se nechce podepsat po Nickem