Mizející čárky

Anonymní
3.5.11 10:22

Mizející čárky

Ahojky, pěkné dobré dopoledne…

potřebovala bych poradit. S manželem bychom uvítali druhé miminko… dneska mám termín MS - zatím nic…

Včera večer jsem si dělala test - Gravitest 12 - byl tam světlounký duch - cca po 5 minutách / tak, jak píšou na obalu /
Tak dneska ráno č. 2 - když jsme je s manželem porovnali, byla tam regulerní druhá čárka - sice světlejší, ale byla. Krásně jsme viděli jak sílí - oproti včerejšku.
Pak jsem šla spát, po cca hodině jsem se musela jít mrknout znova :oops: a ono nic, jako by zmizela - jen malý dušík…
Protože mi to nedalo jela jsem do lékárny - bohužel tu nic jiného jako Mamatest, ale tentokrát už 25 nemají koupila jsem. Na něm samo z druhé moči nebylo nic… a teďka babo raď… :think: jsem a nebo nejsem těhu… s bych počítala kolem 20 dne cyklu +-, ale jistá si nejsem…

Omlouvám, se za anonym - chodí sem i moje kamarádky a prozatím si vše chceme nechat s manželem jako tajemství.

Díky za názory :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
3.5.11 10:39

Ja bych to nehrotila, čárka uschla a trochu zmizela, v tom nevidím problém a druhý test byl ten samý?? Hold ranní moč je nejlepší! Ta další už je zředěná. Nechala bych další testík na zítra, nebo pozítří a ten to rozsekne, ale věřila bych, že tam je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.11 10:44

Druhý právě byl taky ten Gravitest 12 / měly by zaznamenávat těhu již od 12.5 j / ml moči /
A třetí kalsika Mamatest, ale ten 25 jiný neměli..

• Citovat
  • Upravit
17359
3.5.11 10:47

ahoj, mamatest patri medzi najcitlivejsie testy na trhu a aj najspolahlivejsie. u nas babam v teme ukazoval ciarky uz 5-6 dni pred ocakavanou ms.

niektore testy robia falosnych duchov. neostava Ti nic ine ako cakat, hcg by sa kazdy druhy den malo zdvojnasobovat, inak je intenzita vyrazne ovplyvnena koncentraciou mocu.

vacsinou ma vsak ciarka tendenciu zosilniet po uschnuti. vsak uvidis, skus zajtra rano ten mamatest, drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.11 11:15

Tak jsem zkusila ty dva duchy vyfotit

no moc toho vidět není, ale přece…třeba někdo uvidí…

• Citovat
  • Upravit
1424
3.5.11 11:27

Dušíky krásně vidím, tak zkus míň pít a vydržet tak 3-4 hodiny a testni znovu. Nebo vydrž až do rána, držím palce, ať to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.11 11:33
kaa13 píše:
Dušíky krásně vidím, tak zkus míň pít a vydržet tak 3-4 hodiny a testni znovu. Nebo vydrž až do rána, držím palce, ať to dobře dopadne :-)

Jůůůů, ty jsi mě potěšila :hug: :hug: :hug: :hug: už jsem si myslela, že jsem paranoidní :lol:

• Citovat
  • Upravit
1707
3.5.11 11:43
soldi píše:
ahoj, mamatest patri medzi najcitlivejsie testy na trhu a aj najspolahlivejsie. u nas babam v teme ukazoval ciarky uz 5-6 dni pred ocakavanou ms.

niektore testy robia falosnych duchov. neostava Ti nic ine ako cakat, hcg by sa kazdy druhy den malo zdvojnasobovat, inak je intenzita vyrazne ovplyvnena koncentraciou mocu.

vacsinou ma vsak ciarka tendenciu zosilniet po uschnuti. vsak uvidis, skus zajtra rano ten mamatest, drzim palce :palec:

Soldi - tvůj metřík. 8-o :potlesk: :potlesk: Jujky!!! Velká gratulace!!! :kytka: :kytka: :kytka: Krásný chlapeček! :palec: Ať jste zdraví!! Gratuluji. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.11 12:47

Tak jsem prošla ještě jednou diskuze a moc zkušeností s Gravitestem 12 tu není… no snad se ještě někdo ozve… :think:

• Citovat
  • Upravit
1424
3.5.11 13:04
Anonymní píše:
Tak jsem prošla ještě jednou diskuze a moc zkušeností s Gravitestem 12 tu není… no snad se ještě někdo ozve… :think:

https://www.emimino.cz/…ankovani/13/

Tady je holčina co testovala zdá se mi stejným testem a měla čárku jako ty. Tak jí zkus písnou jak dopala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
3.5.11 13:09
soldi píše:

vacsinou ma vsak ciarka tendenciu zosilniet po uschnuti. vsak uvidis, skus zajtra rano ten mamatest, drzim palce :palec:

Jé, Soldi, moc moc gratuluji k chlapečkovi, já ani netušila, že už je u tebe čas :lol:

tím se omlouvám za narušení diskuse...... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.11 13:18

A ja dnes vypravela kamoskam v centru, jak jsem mela sen, ze jsem tehotna- jsem curala na test, no a rano jsem si udelala taky tenhle gravitest a do 5 minut viditelna carka- jsem to i vyfotila, no a kdyz jsem prisla z MC- tak carka uz temer neni videt.

Ja teda spise doufam, ze je to falesne, protoze by to bylo tehu pres Mirenu a 4 dite opravdu nechceme

radeji anonymne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.11 13:19

jeste jedna fotka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.11 13:31

Anonymní 2 :mrgreen: , díky… vypadají podle mého skoro stejně jako ten můj :think: … já tam opravdu ráno viděla jasnou čárku a po uschutní najednou tohle…

Fakt nevím, co si o tom mám myslet.. :nevim:
Koukala jsem do diskuze - / podle Kaa 13 / a tam jedna slečna/paní měla stejný vyfocený a pak hromadu dalších v dalších dnech…

Tak nevím jestli vyrábí vadné testy nebo jsme tu už tři se stejným výsledkem…

Kdy se ti tam ta čárka zobrazila ?? Mně až kolem těch 5 minut…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.11 13:39

Taky anonym co byla v MC :-D

No mne se objevila do 5 minut- v limitu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat