Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ráda bych znala váš názor a vaše zkušenosti s testy.
Jsem dnes 7den po ET 2 embryjek.
Včera jsem dělala test(6den po ET) z odpolední moči - mamatest 10 - duch, velice slabý, ale viditelný.
Dnes ráno - 7den po ET - mamatest z ranní moči přibližně stejný duch, dopoledne Rapid clear ( stejná konc.jako mamatest10) negativní ![]()
A dnes odpoledne test Dr.Max -vypadá teda stejně jako mamatest zase duch - řekla bych že nejlépe viditelný, nicméně pořád slabounký duch.
Jen mě mate, proč tolik duchů a na rapidu bílo ![]()
Prosím o vaše názory a zkušenosti s těmito testy
Samozřejmě další zkusím zítra ráno znovu
![]()
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...pretoze rapid clear je asi uplne najhorsi test aky vyrobili. ![]()
mamatest obcas duchuje, ak bude zajtra dusik silnejsi, tak moc moc gratulujem ![]()
no právě že vím, že mama duchuje, jsem koupila dr.max - jiný neměli, ale duch je také, a je pravda že test vypadá stejně jako mamatest - barva, typ všechno…tak nevím, zda je jen po djiným názvem, nebo zda mohu tomu dochovi věřit ![]()
Loko, je to ještě hodně brzy po ET, ještě vydrž. Nemůže to být ještě po Pregnylu, ten dělá //? Opravdu je brzo, zkus až za pár dní. Držím palce
já zkoušela na pregnyl asi druhý nebo třetí den po ET a byl tam takový ten trapný duch, který byl vidět při různém otáčení testu pod světlem apod. Tohel je jiné.
Jen mě fakt mate že rapid 0 ![]()
ale četla jsem tu názory, že je to špatný test, tak nevím ![]()
nejlepší je dělat si stále stejný typ testu, tam uvidíš rozdíl viditelně. Já měla Mamma test 10, jsou spolehlivé
![]()
Ještě zkus opravdu vydržet. Je to hodně brzo. Zkus si udělat tak za 2 - 3dny mama test z ranní moči. To už by mohlo být průkazné.
loka píše:
Ahoj, ráda bych znala váš názor a vaše zkušenosti s testy.
Jsem dnes 7den po ET 2 embryjek.
Včera jsem dělala test(6den po ET) z odpolední moči - mamatest 10 - duch, velice slabý, ale viditelný.
Dnes ráno - 7den po ET - mamatest z ranní moči přibližně stejný duch, dopoledne Rapid clear ( stejná konc.jako mamatest10) negativní
A dnes odpoledne test Dr.Max -vypadá teda stejně jako mamatest zase duch - řekla bych že nejlépe viditelný, nicméně pořád slabounký duch.
Jen mě mate, proč tolik duchů a na rapidu bílo
Prosím o vaše názory a zkušenosti s těmito testy
Samozřejmě další zkusím zítra ráno znovu![]()
Mě vyšel Rapid 3× falešně pozitivní, Mama test to dělá taky,asi 10 znamym,taky falešně pozit..Každej test 10 to může udělat ale zaroveň včas objevit těhu.Já testy pak zavrhla,přestala kupovat a šla na krev.
A 7 dní po ET je málo.To vyjde opravdu jen asi 10% ženských,ostatním se dělá HCG pomalu. Testovat se má až 12.den nejdřív.Ještě to vydrž ![]()
tady přidávám foto, je trošku rozmáznutá, ale ten test úplně dole…při zvětšení je to snad malinko vidět
loka píše:
tady přidávám foto, je trošku rozmáznutá, ale ten test úplně dole…při zvětšení je to snad malinko vidět
Je tam
![]()
páááni já tomu nechci ani věřit. strach z toho, jestli tam bude rázem střídá strach, aby se udržela a miminko/ka byla v pořádku a udržela se v bříšku…kdo má ty stresy pořád vydržet
ale pokud je to opravdu // tak to za to stojí ![]()
Kristanka píše:loka píše:Je tam
tady přidávám foto, je trošku rozmáznutá, ale ten test úplně dole…při zvětšení je to snad malinko vidět![]()
zítra ho zkusím ještě koupit, už mi dochází zásoba, dneska už jsem testů udělala 5
si furt říkám jestli nejsou všechny vadný ale určitě ne ![]()
já si chtěla koupit mamatest 25, ten vím že žádnou faleš nedělá, ale zase je těžko k sehnání ![]()