Mladá koketa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2400
1.9.12 18:53
@Anonymní píše:
@Sisulík

Kamaráda si nemám čas najít, leda tak na nějaké psní po netu.Jsem s dost malým miminem doma sama, ve městě, kde nemám nikoho, kdo by mi pohlídal já bych chodila s kámošema po venku. :|

:-/ Navíc jsem znamení rak, rodinný typ, romantická povaha, není to můj styl.

Mmmm tak tady bude jádro pudla zakladatelko. Ona je tím, co chlapi pomlouvají a ke komu nakonec utíkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.12 18:56

@Sisulík

Dám si hodinovou vanu, relax, čtu si, kolikrát mu jí šoupnu, vyžehlím si vlasy, maaluju, nemyslim, že o sebe nedbám, nebo tak. Cvičit nechodim, ale mám od září v plánu…

• Citovat
  • Upravit
17675
1.9.12 19:03
@Anonymní píše:
@peggy.sl

Druhá míza, nějak brzo ne? :roll:

zakladatelka

Ale houby. Akorát včas. Ženská doma s děckem, v práci čupr baba co je daleko zajímavější. Učebnicový příklad.
Buď se s tím smiř nebo to vyřeš.

Příspěvek upraven 01.09.12 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
1.9.12 19:04
@Sisulík píše:
Zakladatelko
No, taky se změnil, skoro spolu nespíme, utrhuje se na mě kvůli každé blbosti, přestože se snažím, domácnost, starost o dítě, všecko je doma ok.
toto je horší než nějaká kamarádka… stala ses „ledničkou“ a domácím spotřebičem kterej funguje a není o něj potřeba pečovat ..toto bys měla zmenit.. a to že se na tebe utrhuje a chová nehezky ..tak to už vůbec nééé to nedovol.

A podle mě to souvisí :think: a to, že začne trajdat po městě nijak situaci nezmění..já nejsem neustále doma sedící, jen o dítě se starající a stejně na nás došlo..

• Citovat
  • Upravit
sterezie
1.9.12 19:06
@Zuzaa píše:
Ale houby. Akorát včas. Ženská doma s děckem, v práci čupr baba co je daleko zajímavější. Učebnicový příklad.
Buď se s tím smiř nebo to vyřeš. Znám až moc dobře.

vidím to tak nějak stejně, podle mě na věku až tak moc nezáleží, spíš na rodinné situaci..nevím, jak u vás, ale můj muž byl vždy spíš zodpovědný, taky introvert, prostě mu najednou trošku přeskočilo a udělal si takovou druhou „realitu“..

• Citovat
  • Upravit
1304
1.9.12 19:07
@sterezie píše:
A podle mě to souvisí :think: a to, že začne trajdat po městě nijak situaci nezmění..já nejsem neustále doma sedící, jen o dítě se starající a stejně na nás došlo..

Ale ona bude víc v pohodě.. o to jde. Zakladatelka nemůže ovlivnit co udělá muž, když on nebude sám chtít tak ho nic doma neudrží. Ale může ovlivnit sebe - svý pocity a svý sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.12 19:12
@Sisulík píše:
Ale ona bude víc v pohodě.. o to jde. Zakladatelka nemůže ovlivnit co udělá muž, když on nebude sám chtít tak ho nic doma neudrží. Ale může ovlivnit sebe - svý pocity a svý sebevědomí.

Sebevědomí jsem měla doposud ok.
nemyslím, že nejsem v pohodě, ráda se upravím, chlapům se líbím…
doma to taky moc nehrotím uklid, jídlo, když se mi nechce, nedělám nic, at si nachystá. Procházky přetahuju, když dojde domů a nejsme tu, tak volá, kde se touláme.
O ní jsme spolu mluvili, už několikrát, řekl, že je to jen fakt kámoška, že bych si s ní rozuměla i já, že je normální a není falešná, :nevim: Moc tomu nevěřim, že by si ona s každým tak vypisovala. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.12 19:14
@Zuzaa
@Zuzaa píše:
Buď se s tím smiř nebo to vyřeš. Znám až moc dobře.

A jak jsi to řešila ty???

• Citovat
  • Upravit
sterezie
1.9.12 19:31
@Sisulík píše:

no ovlivnit to nemůže, ale z vlastní zkušenosti- nebudu se doma upravovat, starat a dělat ze sebe blbku, ale je fakt, že to si musí každá rozhodnout sama- jestli se víc uzavře do sebe a bude čekat, až to chlapa přejde nebo situaci jasně předhodí na stůl a bude připravena nést i následek rozchod..

• Citovat
  • Upravit
vendulka72
1.9.12 19:32

taky byla jedna blbá

Byla táák blbá, že s ní přítel nakonec spal. Tenkrát jsme se rozešli.

Manžel teď měl jednu „pitomou, s ošklivýma prsama, celou škaredší, kterou vlastně ani nechtěl. Lezla mu do postele sama a nechtěl se s ní líbat. Ukončil to sám.“
Tak teď čekám, jak se to vyvine. Jestli bude tak neodolatelně pitomá a hrozná, že s ní zas něco bude mít. :mrgreen: Ženské, kdybysme nebyly tak blbé a furt si nelezly do zelí, nemusely bychom tady naříkat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.12 20:02
@vendulka72 píše:
Byla táák blbá, že s ní přítel nakonec spal. Tenkrát jsme se rozešli.Manžel teď měl jednu „pitomou, s ošklivýma prsama, celou škaredší, kterou vlastně ani nechtěl. Lezla mu do postele sama a nechtěl se s ní líbat. Ukončil to sám.“
Tak teď čekám, jak se to vyvine. Jestli bude tak neodolatelně pitomá a hrozná, že s ní zas něco bude mít. :mrgreen: Ženské, kdybysme nebyly tak blbé a furt si nelezly do zelí, nemusely bychom tady naříkat.

Ježiš, tak to je děs. :| To u nás ještě necítí můj šestý smysl vykonanou nevěru, zajímalo by mě, jestli se s nim bude chtít sejít a tak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.12 01:18

Jojo to znám… není jeho typ, nepřitahuje ho, ale přitom vím, že s ní něco měl. Bože ti chlapi jsou takový hovada…

• Citovat
  • Upravit
baretek
2.9.12 02:38

A Co delat neco s nim-jedte NA vylet, do kin a, NA operu… bez Mimi. Proste zapracovat navztahu I vecere se pocita. Komunikujte spolu…

• Citovat
  • Upravit
3069
2.9.12 07:50

Tohle na mě zkoušel i manžel když jsme spolu ještě chodili… vzala jsem si číslo dotyčné, zavolala jsem jí (bez výhružek, slušně) a byl klid. Někdy je lepší jednat na rovinu a vůbec bych neřešila, jestli vypadáš jako hysterka nebo puberťačka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.9.12 08:54

my máme taky jednu rodinnou kamarádku :)

Opravdu JEN kamarádku. Ale není ošklivá, hloupá… a jsem ta zaujatá, když tvrdím, že nezadaná 33-34, která všude roztrubuje, jak chce miminko, svými úsměvy, dvojmyslnými řečmi apod. rozhodně netouží jen po kamarádství :P
a taky kolegyně

u nás to nějak vyšumělo, chtělo to čas, sex nebyl (chci věřit, jedna příležitost ale určitě byla, ale nepátrám)
navíc, jakmile jsem přestala dělat psí oči, sledovat hodiny příchodů, zkoumat reakce partnera..nastal obrat. Pomohl mi sám jednou jedinou větou, v hodně nepříjemném tónu, ať se o něj nestarám. Tehdy se probudila moje hrdost a tak jsem mu to splnila. Jo, vařila jsem, prala atd. dál, ale skončila jsem s „koncentrací“ na osobu chlapa. Jinak žádní speciální kadeřníci, cvičení, kámošky navíc nebyly, jela jsem po staré lajně.

Takže „Mars a Venuše“ a princip lana zafungoval: přitahuj ho zpět, bude utíkat, povol a nech ho být, vrátí se.

je tu vůbec někdo, kdo nějakou dobrou JEN kámošku :jazyk: nemá?? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria