Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holka zlatá signály jsou podezřelý, ale nic zatím nemusí znamenat, nicméně můžou.
Začni u sebe.. kadeřník, kosmetika nový hadříčky, nějaký to cvíčo, dojdi si na nehty.. nic to nevyřeší ale minimálně tobě bude trochu líp na duši a zvedne se sebevědomí.
Když se fintí on, proč ne Ty.
No a pak asi dlouhej rozhovor s přítelem. ![]()
Druhá míza…nenaděláš nic..buď se zařídíš stejně jako on a najdeš si kamaráda, nebo musíš mlčet a šoupat nohama..
@Anonymní píše:
@peggy.slDruhá míza, nějak brzo ne?
zakladatelka
kolik je muži?
@peggy.sl píše:
Druhá míza…nenaděláš nic..buď se zařídíš stejně jako on a najdeš si kamaráda, nebo musíš mlčet a šoupat nohama..
Kamaráda si nemám čas najít, leda tak na nějaké psní po netu.Jsem s dost malým miminem doma sama, ve městě, kde nemám nikoho, kdo by mi pohlídal já bych chodila s kámošema po venku. ![]()
:-/ Navíc jsem znamení rak, rodinný typ, romantická povaha, není to můj styl.
Tak to má na mízu ještě čas ![]()
no čili zkus začít od sebe.. přišmrncnout se učesat, být sama sebou a nebýt pořád k dipozici.. ![]()
@Anonymní píše:
@SisulíkKamaráda si nemám čas najít, leda tak na nějaké psní po netu.Jsem s dost malým miminem doma sama, ve městě, kde nemám nikoho, kdo by mi pohlídal já bych chodila s kámošema po venku.
:-/ Navíc jsem znamení rak, rodinný typ, romantická povaha, není to můj styl.
Já myslím že opravdu kamaráda proboha ne hned milence nebo tak ..ono stačí i vypadnout ven s kámoškama..
nesed jen doma, hlídat může muž přece ..ted mě napadá-
A jak se panáček podílí na péči o miminko? Nepotřeboval by trochu víc zapřáhnout, aby ho přešly roupy? ![]()
Já nejsem pro šoupání nohama, ale pro vyřešení situace..dle mě spolu něco mají a to z vlastní ani ne dva měsíce staré zkušenosti- skoro ty samé signály, nejdřív o ní jen začal mluvit, že si rozumí, že je fajn (no bylo trochu divný, že on co si nepamatuje nic, tak najednou věděl, kdy se narodila..atd..), že je kamarádka, já jí zařizovala nějaké konzultace v nemocnici, tak mi ještě psala, jak děkuje abla bla bla..když jsem něco nadhodila, že to není úplně standartní, tak jsem si poslechla, jaká jsem stíhačka, přesně na mě začal být protivnej, mazat si vše..a jednoho dne to po měsíci a půl prasklo, párkrát se spolu líbali a cukrovali (ona taky zadaná, ale nějak nespokojeně či co, tak se holt zamilovala do mého muže a psala mu zamilovaný zprávy
)..musíš si ty ujasnit, jestli jejich „vztah“ nějak negativně ovlivňuje ten váš, jestli případně něco chceš vědět a tak..já to vědět chtěla, hrozně mě ubíjelo, že je něco jinak, ale zároveň tohle byla horší „rána“, než kdyby se někde jednorázově muž opil a čistě sexuálně zahnul..prostě nejdřív si ujasni, jestli případně chceš něco vědět a co bude dál..my si to vyříkali, našli chyby a proč k tomu došlo, muž je snad poučen, já taky a jsm snad na dobré cestě.. ![]()
Určitě bych nepsala ani jí ani jejímu příteli. Tím se akorád ztrapníš a to nemáš zapotřebí. Manželovi asi lichotí zájem cizí ženské. Zkus nachvilku zapomenout, že jsi rodinný typ, přestaň vařit manželovi, místo toho si přečti pěknou knížku. Ráno se namaluj, vem si něco hezčího než tepláky, navoň se. Z procházek se zkus vrátit později, až je manžel doma. Zkus se věnovat víc sobě než chlapovi.
No, o mimino se stará právě, bere ho ven a tak, koupe, uspává… To oni mají super vztah, jen ke mě jeho city ochladly. ![]()
Zakladatelko
No, taky se změnil, skoro spolu nespíme, utrhuje se na mě kvůli každé blbosti, přestože se snažím, domácnost, starost o dítě, všecko je doma ok.
toto je horší než nějaká kamarádka… stala ses „ledničkou“ a domácím spotřebičem kterej funguje a není o něj potřeba pečovat ..toto bys měla zmenit.. a to že se na tebe utrhuje a chová nehezky ..tak to už vůbec nééé to nedovol.
@Anonymní píše:
@SisulíkNo, o mimino se stará právě, bere ho ven a tak, koupe, uspává… To oni mají super vztah, jen ke mě jeho city ochladly.
co děláš Ty když je s miminkem venku? Když uspává a tak, jdeš si třeba zacvičit nebo tak něco?
Příspěvek upraven 01.09.12 v 18:54
Zdravím, řeším problém. Teda spíš se odhodlávám ho řešit. Partner nastoupil na začátku roku do nového zaměstnání, zpočátku byl klid, pak se rozmluvil o kolegyni, jaká je super, hodná, jak si rozumí. Pak mi časem docvaklo, jak se začal vyoblíkat. Předtím chodil styl „vandrák“, jednou za týden shodil hadry n vyprání, a teďka začal každý den nový triko, začal se vonět, nakrucovat před zrcadlem. (což první signál, že se něco děje). Pak sem byl na jeho noťasu něco řešit ejhle, ona přihlášená na mailech, FB, přesto, že mi řekl, že si noťas zahesloval, ať mu v práci n něj nikdo neleze.
Taky od ní jednou domů dotáh v krabičce od Ramy 4 rozmatlané rolády, prej pekla.
(prej sem trapka, že sem si nevzala) No, taky se změnil, skoro spolu nespíme, utrhuje se na mě kvůli každé blbosti, přestože se snažím, domácnost, starost o dítě, všecko je doma ok.
Teďka se situce vyvíjí tak, že ona tam skončila. Ale píše neustále sms. Přesto, že je zadaná. Našla sem si ji na FB, taková malá, obtloustlá koketa, navázaný vlasy pod zadek, hnědá od make-upu a půlmetrové nehty. (přesně ten typ, kterému se přítel kdysi vysmíval říkal, ještě, že tkový nejsem).
Teďka přála k svátku, tento týden zase vypisovala, že se neozve, a jak se jako má, a že je už její bývalý kamarád a takové kecy. Nechápu i že se mnou skoro dom nemluví, co si s ní mohl vyprávět 8-12 hodin v práci každej den.
Normálně bych tohle neřešila, ale nevěřím na nějaké kamarádství na celý život, které se zrodilo po třech měsících v práci, protože můj partner je teda těžký introvert, co ne s každým paktuje. Nevim co dělat, než to půjde bůhví kam, mám sto chutí ji napsat nebo tomu jejímu t si ji pěkně hlídá (ale není mi 15, nechci se ztrapnovat).Ale sere mě to.