Mlátí se mnou hormony

Anonymní
30.7.12 13:46

Mlátí se mnou hormony

Poslední dobou mám pocit, že se mnou silně mlátí hormony a moje nálada se extrémně mění v závislosti na menstruačním cyklu. Antikoncepci ani jiné prášky neberu, po porodu mám skoro 15 měsíců. Nejvíc to schytává manžel, kterého některé dny v měsíci miluju a jiné bych ho nejradši vyhodila před barák a pustila domů až za týden (kupodivu to není jen v období ms). Občas jednám až iracionálně (třeba brečím kvůli úplné kravině). Uvědomuju si to, ale nic s tím v tu chvíli nenadělám. Máte to někdo taky tak? Dá se ta hladina hormonů něčím alespoň trochu „vyrovnat“, abych byla snesitelnější?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13770
30.7.12 13:52

Tak pokud HA ani brát nechceš, tak jedině nějakou přírodní léčbu na vyrovnání hladiny hormonů a zmírnění PMS. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.7.12 13:55

Mám to podobně, jsem totálně nevyzpytatelná. Zrovna za týden jdu na gyndu a zkusím se poradit s doktorem. Jinak jsou bylinné preparáty na zmírnění premenstruačního syndromu. Pravděpodobně do nich půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
30.7.12 13:56

Mno nevim, nejsem po porodu, jen jsem vysadila antikoncepci, kvuli krevnim mutacim a jsem na tom uplne stejne, s bonusem zkazene pleti. Mozna je to veci prehnaneho PMS? Nebo se ti mozna srovnavaji hormony po porodu dele, nez je bezne? Nevim, hadam, ale byt tebou, tak skocim na gyndu se poradit, ze to fakt takhle dal nejde a nebyla-li by nejaka dobra rada / preparat… Budu drzet palce, vcera jsem zas ukapla slzu nad reklamou, takze dobre vim, o cem mluvis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.7.12 14:02
@mamaho píše:
Mám to podobně, jsem totálně nevyzpytatelná. Zrovna za týden jdu na gyndu a zkusím se poradit s doktorem. Jinak jsou bylinné preparáty na zmírnění premenstruačního syndromu. Pravděpodobně do nich půjdu.

já jsem užívala chvíli to to ale fakt jen chvíli, tak nevím, jestli to pomohlo :)
 http://www.lekarna.cz/…nsis-cps-60/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
30.7.12 14:27

Miluju ho a nesnáším několikrát za den :mrgreen: ( manžela)ale jsem měsíc před porodem tak doufám, že se to někdy uklidní :zed: jinak to asi nerozdýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.7.12 14:36

Díky, panenko87, už jsem se taky dívala, je toho spoustu. Počkám, co na to doktor a pak to začnu řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
30.7.12 19:46

Nejlepší řešení je uspat na věky :mrgreen: a je klid :twisted: už mi to bylo oznámeno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí