Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, doufám, že mi tu někdo poradí, prosím. Koupila jsem si štěně yorka na výstavy již před týdnem. Včera měl 11 týdnů. A vím, že jsme měla kouknout dřív, ale až teď koukám a koukám a nemá první dva zoubky (tuším řezáky). Prostě ty malinkaté vepředu vyrostlé. V dásni má vytvarovaná zubní lůžka krásně, jenže ty zoubky prostě nevidím. Myslíte, že to ještě může vyrůst? Nechci hned volat chovatelce a chodit teď o víkendu na veterinu, tak se chci nejdříve poradit. Snažila jsem se mu tam mírně zatlačit, jestli tam něco je, ale on si nenechá, hnedka cuká, takže necítím nic. Děkuji.
http://www.hillspet.cz/…-whites.html
Řekla bych, že teprve trvalé porostou
Tak mléčné neřeš, už mu třeba vypadli, do něčeho kousl…Důležité jsou trvalé zuby, bez těch na výstavě neuspěješ
@Melounek0 Taky mam jorksirku, ze ji chybi rezak jsem zjistila v jejich 12ti tydnech. Podle chovatelky je to individualni, jako u deti. Takze v klidu.
@Melounek0 Ano, vyrostl ji trvaly. Brali jsme si ji v 10ti tydnech, to mela zuby vsechny. Ve 12ti tydnech jsem zjistila, ze ji rezak chybi. Takze musel vypadnout nekdy mezitim. Taky me to tehdy prekvapilo, zdalo se mi to dost brzo.
Dobře, děkuji moc, snad zbytečně jančím
. Já doufám, že tam ty mléčňáky měl už. Jinak by mě asi kleplo.