Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@kopretinka1997 mléko z DM není špatné. Jen nemá takový marketing, jako značková mléka. Mimochodem od roku můžeš dávat klasické plnotučné mléko.
Dcera taky pila to babylove. Vybrala jsem ho tenkrát ani ne kvůli ceně, ale že byla docela nejedlík a hledali jsme co jí bude chutnat nejvíc a vyhrálo tohle. I já bych řekla, že oproti Nutrilonu mnohem lepší chuť. Pila ho od 1 až po 3 a nikdy žádný problém. Jediný co mě štvalo byla ta papírová krabice, ale to je detail ![]()
Máme baby love Bio. Měli jsme drahy Nutrilon Omneo a cena už byla fakt neúnosná. Zkusila jsem vyměnit a spokojenost. Dokonce už pak malý Nutrilon zpátky ani nechtěla, když jsem chtěla dopotřebovat zbytek. Takže radim vyzkoušet, pokud bude chutnat, máte vyhráno=ušetřeno. ![]()
Musíš ho zkusit. Jedna dcera ho měla bez problémů, jedna po něm měla šílenou zácpu.
@Tejami píše:
Dcera taky pila to babylove. Vybrala jsem ho tenkrát ani ne kvůli ceně, ale že byla docela nejedlík a hledali jsme co jí bude chutnat nejvíc a vyhrálo tohle. I já bych řekla, že oproti Nutrilonu mnohem lepší chuť. Pila ho od 1 až po 3 a nikdy žádný problém. Jediný co mě štvalo byla ta papírová krabice, ale to je detail
To mě taky. Presypam do plastové a navíc je ti ekologové ![]()
Náš kluk uz na Babylove frčí denně dva roky a pořád mu chutná
S tím Bio nemám dobrou zkušenost, nešlo vubec rozmíchat ![]()
Dávala jsem Nutrilon 1 a malá po něm byla děsně nafouklá a smrděl mi. Zkusila jsem obyč Babylove 1 a paráda. Moc dcerce chutná, hezky přibírá a cena je velmi příznivá.
Dávala jsem z rossmann což je jen jiný obal a dobrý. Chutnal, dobre se rozmychaval. Od 10 m šel na um a dávala jsem dvojku až do dvou let
Mám obyčejné, ne bio, a výborná zkušenost. Malá si na něj zvykla bez problémů, břicho nebolí, stolice pravidelná. Akorát hodně ublinkává, ale to asi nebude značkou mlíka, ale tím, jak sebou v poslední době furt mrská.
Předtím jsme kvůli prdům měli Nutrilon anticolics, 400 g za cca 340 Kč versus Babylove 500 g za 129… Jsem šťastná jak blecha, že to malé vyhovuje, a doufám, že si podobně dobře zvykne i na dvojku.
Za mě obyčejné Babylove
Nahradila jsem tím drahý Hipp cca v 10 měsících. Pila do víc než 2 let.
Všechny tři děti byly na Babylove, 7, 4 a 1 rok… Bez problémů 👍
Ahoj holky, chci se zeptat, kdo má zkušenosti s mlékem z DM?
Malé bude 7 měsíců a kupujeme Nutrilon a co si budeme povídat, leze to docela do peněz. Obzvlášť v téhle době. Nemáme zrovna na rozhazování.
Od té doby co jsme zavedli příkrmy, tak nás přestalo trápit bolení břicha a ublinkávání.
Navíc se mi zdá, že nám nutrilon přestává chutnat.
Mají tam 2 typy DMbabylove a DMBio. Které by jste doporučili? Ten Bio je o 50,– dražší, ale asi bude lepší.
Děkuji