Mléko z DM

kopretinka1997
27.10.22 20:00

Mléko z DM

Ahoj holky, chci se zeptat, kdo má zkušenosti s mlékem z DM?
Malé bude 7 měsíců a kupujeme Nutrilon a co si budeme povídat, leze to docela do peněz. Obzvlášť v téhle době. Nemáme zrovna na rozhazování.
Od té doby co jsme zavedli příkrmy, tak nás přestalo trápit bolení břicha a ublinkávání.
Navíc se mi zdá, že nám nutrilon přestává chutnat.
Mají tam 2 typy DMbabylove a DMBio. Které by jste doporučili? Ten Bio je o 50,– dražší, ale asi bude lepší.
Děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10651
27.10.22 20:08

@kopretinka1997 mléko z DM není špatné. Jen nemá takový marketing, jako značková mléka. Mimochodem od roku můžeš dávat klasické plnotučné mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
27.10.22 20:15

Dcery mely obyc babylove a v pohode.

• Citovat
  • Upravit
353
27.10.22 20:24

Dcera taky pila to babylove. Vybrala jsem ho tenkrát ani ne kvůli ceně, ale že byla docela nejedlík a hledali jsme co jí bude chutnat nejvíc a vyhrálo tohle. I já bych řekla, že oproti Nutrilonu mnohem lepší chuť. Pila ho od 1 až po 3 a nikdy žádný problém. Jediný co mě štvalo byla ta papírová krabice, ale to je detail :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
27.10.22 20:26

Máme baby love Bio. Měli jsme drahy Nutrilon Omneo a cena už byla fakt neúnosná. Zkusila jsem vyměnit a spokojenost. Dokonce už pak malý Nutrilon zpátky ani nechtěla, když jsem chtěla dopotřebovat zbytek. Takže radim vyzkoušet, pokud bude chutnat, máte vyhráno=ušetřeno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
27.10.22 20:26

Musíš ho zkusit. Jedna dcera ho měla bez problémů, jedna po něm měla šílenou zácpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
27.10.22 20:29
@Tejami píše:
Dcera taky pila to babylove. Vybrala jsem ho tenkrát ani ne kvůli ceně, ale že byla docela nejedlík a hledali jsme co jí bude chutnat nejvíc a vyhrálo tohle. I já bych řekla, že oproti Nutrilonu mnohem lepší chuť. Pila ho od 1 až po 3 a nikdy žádný problém. Jediný co mě štvalo byla ta papírová krabice, ale to je detail :)

To mě taky. Presypam do plastové a navíc je ti ekologové :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
27.10.22 20:56

Náš kluk uz na Babylove frčí denně dva roky a pořád mu chutná :D S tím Bio nemám dobrou zkušenost, nešlo vubec rozmíchat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
27.10.22 21:52

Dávala jsem Nutrilon 1 a malá po něm byla děsně nafouklá a smrděl mi. Zkusila jsem obyč Babylove 1 a paráda. Moc dcerce chutná, hezky přibírá a cena je velmi příznivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19278
28.10.22 00:20

Dávala jsem z rossmann což je jen jiný obal a dobrý. Chutnal, dobre se rozmychaval. Od 10 m šel na um a dávala jsem dvojku až do dvou let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
3.11.22 19:28

Mám obyčejné, ne bio, a výborná zkušenost. Malá si na něj zvykla bez problémů, břicho nebolí, stolice pravidelná. Akorát hodně ublinkává, ale to asi nebude značkou mlíka, ale tím, jak sebou v poslední době furt mrská. :D Předtím jsme kvůli prdům měli Nutrilon anticolics, 400 g za cca 340 Kč versus Babylove 500 g za 129… Jsem šťastná jak blecha, že to malé vyhovuje, a doufám, že si podobně dobře zvykne i na dvojku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
3.11.22 19:43

Za mě obyčejné Babylove :palec: Nahradila jsem tím drahý Hipp cca v 10 měsících. Pila do víc než 2 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
3.11.22 19:53

Všechny tři děti byly na Babylove, 7, 4 a 1 rok… Bez problémů 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie