Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny a řeším dilema: chceme dcerce k vánocům koupit nějakou mluvící hračku.Nejdřív jsem se rozhodovala mezi pejskem a hrncem od FP, ale teď koukám na nějakou reklamu v časopise a ještě mají housenku,telefon,šneka,želvu,klíče. Taky je tu mluvící kostka od Chicca. Určitě existuje ještě něco mluvícího, ale CO VYBRAT?
Co máte doma a s čím jsete/nejste (a hlavně děti) spokojené? Díky
co ja vim tak nejlepsi je pes- da se i muchlat - ostatni hracky jsou tvrde… a pes i celkem hezky zpiva a nauci casti tela a tak… no uvidis co dalsi holky.. jo a pes jde ztlumit
to je pro me dost dulezita funkce
jak to maji ostatni hracky nevim
Máme psa a Sára ho miluje. Tancuje na něj, pořád ho mačká, mazlí, večer nám už z toho brní hlava, tak ho vypínáme, že jde pejsek spát. Původně jsem ho nechtěla a jako první jsem koupila takový ten panel do auta od FP, který jí absolutně nevzal, tak jsem ho prodala a koupila psa, dostala ho vloni k vánocům.
nakonec jsme vybrali mluvící křeslo Fisher Price. Malá ho naprosto zbožńuje a pořád si s ním vyhraje, točí budíkem, opakuje zvířátka, už i zpívá ty písničky, co tam hrají. Taky jsme řešili takové dilema, tak ať dobře vyberete ![]()
ahoj minulý rok jsem jí koupila na vánoce mluvící hrnce hraje si s ním a my jsme max.spokojení
dnes jsem jí k zítřejšímu svátku objednala mluvícího psa všichni ho ze známých hrozně chválí
![]()
tak ať pěkně vybereš mě už z toho vybírání švihne
![]()
Ahojky, tak my máme doma mluvící hrnec, mluvícího šneka a mluvící želvičku od FP. Všechny hračky se dají ztlumit, což je sice výhoda, ale naše Eliška to nepřipouští, když jí to ztumím, tak mi to přinese a čeká tak dlouho, dokud to opět nepustím na plno
Jinak ten hrnec bych po druhé už nekoupila, připadá mi, že je docela drahý na to, co umí. Šnek a želvička jsou super, to u nás pořád jede
Teď k Vánocům se chystáme koupit pejska a tu mluvící knížku.
Tak pěkné pořízení a hlavně aby se hračka líbila ![]()
jen mě napadlo našla jsem ho nejlevněji a teď ho manža dovezl paní byla ochotná tak kdyby někdo chtěl doporučuji má tam v nabídce i jiné hračky ![]()
http://www.hrackanek.cz/…5-sleva.html
já se na toho péjska těším ještě víc než Terezka
![]()
My máme to křesílko a malá je uplne nadsena… DOporucuju, za ty penize si myslim, ze je to nejlepsi pomer mezi uzitkem a cenou… pejsek ji tolik nezaujal (ma kamaradka).
Ahoj holky,
měla bych dotaz, koupila jsem malému na vánoce mluvicího pejska a zajímalo by mě, jak se dá ztlumit? Já jsem ho ještě pořádně neprozkoumala, mám ho doma pár dnů. Děkuji za odpověď.
Do kdy si vase deti hraly s hrackama od fisher price? Mam pejska, mluvici tlacitkovy tahaci telefon, mluvoci tlacitkovy velky mobil, drahy stolecek, kreslo. Kreslo si chci jeste nechat, ale se. zbytkem si deti vubec nehraji. Je jim 17 mesicu. Sveho casu si s tim hraly, ted ne. Majo jine hracky co ie bavi.
Jenze ja nevim, zda treba neprijde cas, ze se podle tech hracek budou ucit cisla, pismena, pisnicky… Treba za rok, rok a pul. Jaka je vase zkusenost?
]
Dobrý den, píšete že máte doma hračky od fisher price a že si s nimi děti moc nehrají. Tak jsem se chtěla zeptát zda byste některé nechtěla prodát? Měla bych zájem o pejska a o křesílko(i když to jste psala že si chcete ještě nechat, ale kdyby jste si to rozmyslela…).Třeba naše děti taky o hračky zájem mít nebudou, ale chci to vyzkoušet. Předem děkuji za odpověď a přeji pěkný den. Renča K.
Moc jich neumím, ale nápad na hezké říkanky najdete v interaktivních Naučná kniha pro děti které jsou určeny dětem již od 2 let.