Mluvící Lůďa - co umí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9943
28.12.10 16:10

mluvící Lůďa-co umí?

ahoj-nemáte některá tohoto Lůďu http://www.hracky-borek-stavitel.cz/…ci-luda.html ?? Koupila jsem ho malému na vánoce a na obalu je psáno „hračka se zvuky“ a zobrazené 4 noty - z čehož chápu, že by měl vydávat 4 zvuky. Na netu jsem o něm jiné informace nenašla, jen název „mluvící“, což taky nechápu. Nám teda neřekne ani slovo :lol: jediný zvuk, co vydává je nějaké cvaknutí po stisknutí zadní části toho jeřábu.Napadlo nás, jestli třeba nejsou ty dodávané baterky vybité, ale než nakoupím nové, které se nám do ničeho jiného nehodí, tak jsem chtěla zjistit, jestli opravdu vydává i nějaký jiný zvuk, než toto jediné tiché-skoro neslyšitelné cvaknutí nebo od toho opravdu jen čekám moc.Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
28.12.10 16:15

Tak tyto hračky by zvuk měli vydávat.Prodala sem letos 5ks a nemluvil ale ani jeden,takže reklamace.Měl by říkat nějakou hlášku s bořka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
28.12.10 18:13

aha-tak díky. Tak první zkusím zítra koupit ty nové baterky a pak to kdyžtak po Novém roce vezmu na reklamačku. To je ale binec-tak drahé hračky a ještě to nefunguje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
30.12.10 12:19

tak nám naštěstí stačily jen nové baterky, říká to teda nějaké 4 hlášky z toho Bořka, ale ne česky-je tomu houby rozumnět, ale připadá mi to sand jako francouzština :roll: no nechápu no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí