Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj-nemáte některá tohoto Lůďu http://www.hracky-borek-stavitel.cz/…ci-luda.html ?? Koupila jsem ho malému na vánoce a na obalu je psáno „hračka se zvuky“ a zobrazené 4 noty - z čehož chápu, že by měl vydávat 4 zvuky. Na netu jsem o něm jiné informace nenašla, jen název „mluvící“, což taky nechápu. Nám teda neřekne ani slovo
jediný zvuk, co vydává je nějaké cvaknutí po stisknutí zadní části toho jeřábu.Napadlo nás, jestli třeba nejsou ty dodávané baterky vybité, ale než nakoupím nové, které se nám do ničeho jiného nehodí, tak jsem chtěla zjistit, jestli opravdu vydává i nějaký jiný zvuk, než toto jediné tiché-skoro neslyšitelné cvaknutí nebo od toho opravdu jen čekám moc.Díky za rady.
Tak tyto hračky by zvuk měli vydávat.Prodala sem letos 5ks a nemluvil ale ani jeden,takže reklamace.Měl by říkat nějakou hlášku s bořka ![]()
aha-tak díky. Tak první zkusím zítra koupit ty nové baterky a pak to kdyžtak po Novém roce vezmu na reklamačku. To je ale binec-tak drahé hračky a ještě to nefunguje ![]()
tak nám naštěstí stačily jen nové baterky, říká to teda nějaké 4 hlášky z toho Bořka, ale ne česky-je tomu houby rozumnět, ale připadá mi to sand jako francouzština
no nechápu no ![]()