Mluvící pejsek a robot Tomášek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Baba Jaga
8.6.10 12:26

mluvící pejsek a robot Tomášek

Ahoj,jaký máte názor na mluvícího pejska a robota Tomáška od Fisher Price?Chtěla bych je koupit,ale nejsou zrovna nejlevnější tak abych neudělala kravinu.Děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8793
8.6.10 12:31

no tak mluvícího pejska mají jedni známí, no já bych to domů nechtěla. Stačilo to jednou pustit a už jsem toho měla plné zuby … i když je pravda že dětem se to líbilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
8.6.10 12:38

Ahoj mame robota Tomáška a není to nic moc.Malý se na něho podíval,pohrál 5minut a už pul roku leží u hraček.Ale byli jsme u známe a ta má pejska ten se malému strašně líbil tak uvažuju že mu ho koupím.myslím že ten pes je lepší a má i víc funkcí a písniček.Tomášek řekne abecedu,čísla,4 tvary a zpívá 5 písníček z toho 3 mu nejdou vubec rozumět,protože u nich jak kdyby repuje:-) a taky se mi zdá že mluví strašně potichu i když je zaplý na největší hlasitost.

• Citovat
  • Upravit
44173
8.6.10 12:39

My máme pejska v AJ,omylem jsem ho odklikla na mimiaukci,nevšimla jsem si.Nakonec jsem si ho vzala a jsem za to ráda.Český by děti okamžitě omrzel,písničky jsou známé,kdo trochu umí AJ,tak je přeloží..Malá si s ním někdy hraje a Adámek si zpívá ty anglické písničky..
Koupila jsem ho za pakatel,za tu cenu bych nesehnala českého ani vadného.

Robota nemáme,máme mluvící hrnec.
U nás tyto hračky nejsou zase takové terno.Prostě jako všechno,co omrzí..
Daleko více si děti vyhrají s klasickými hračkami a věcmi denní potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
8.6.10 12:41

Ještě jsem chtěla dodat,že všechny ty hudební hračky FP jdou vypnout,nikoho neobtěžují..
Renčo,že mluví potichu,myslím,že máte slabé baterky :nevim: Ty hračky totiž hodně „žerou“.Ani kvalitní nabíjecí baterie jim nevydrží dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
8.6.10 12:42

Tak ja bych to asi nekoupila. Kdyz to beru podle naseho Stepi, tohle jsou hracky, ktere se mu libi, ale tak asi hodinu. Taky jsme nejake takove blbiny koupili nebo dostali, nadseni bylo velike, ale po chvili opadlo a ted uz jsou uklizene pro nedostatek pozornosti. Vzdycky si nakonec hral s nejakymi vecmi, co doma jsou. Kdyz byl mensi, pet lahev mu vydrela dlouho, vicko od termosky, a tak.
Nevim, kolik tvemu ditku je, nasemu Stepovi jsou dva a nam se vyplatilo investovat do Lega dupla a do drevenych vlacku a koleji. U toho vydrzi hodiny.
Kamaradka ma trebas takovy ten aktivni stolecek od Fisher price a taky lezi ladem. Oni si to totiz deti osahaji, oposlouchaji a dalsi moznosti to uz v podstate nema.
Takze za me asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
8.6.10 12:48

Máme pejska, ale sedí na parapetu a nikdo si ho nevšímá!
Když už si s ním děcka hrají tak je to chvilková záležitost :roll: a mě z toho tak akorát třeští hlava :oops:

Robota jsem taky moc chtěla, ale na to aby se na něho chytal prach tak je dost drahý :nevim:
Po zkušenosti s pejskem jsme nákup zavrhli.

• Citovat
  • Upravit
3580
8.6.10 13:20

Ahoj, měli jsme robota, ale moc se neuchytil, na chviličku. tak jsem ho ma mmb prodala a už jsem z těchto hraček vyléčená.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.6.10 13:36

za mne je lepsi ten pejsek, i kdyz ho mam za chvili taky plne zuby.

Jenze pejska vypnes a porad muzes mit plysaka, kdez to co pak s robotem?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.10 22:57

Ahoj,toho pejska ma kamaradka memu synovi se zalibil ale i me :lol: tak se na nej taky chystam.mas tam pisnicky,basnicky,barvy tak si myslim si ze s mluvicich hracek at uz to jsou zviratka nebo neco jineho tak se deti nauci.

• Citovat
  • Upravit
5527
9.6.10 01:09

Máme pejska. Co mě teda nejvíc prudí, je to, že neumí správně abecedu - vynechává U! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.6.10 07:58

Nas pejsek zase takovym „polonetvorovskym“ hlaskem rika „břííííško“… :lol:

• Citovat
  • Upravit
5527
9.6.10 13:18

Jo, ale za ty prachy (tehdy 1250) bych ho dneska už teda fakt nekoupila. Malá si s ním hrála párkrát, mněleze na nervy, jinak se válí v autě na zadním sedadle a kecá mi do řízení :cert: Asi ho vyhodím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
14.6.10 20:35

My máme od FP - mluvícího šneka, hrnec a pejska. Pejsek je fajn, ale bavil taky jen chvilku, hrnec je lepší - je z toho aspoň vkládačka a na šneka jsem přivázala provázek a malá ho tahala jako kačenu.

Robota jsem videla u kamarádky a je hroznej, toho bych nekoupila ani omylem…

Všechny tyto hračky sme dostali jako dárek, já bych je asi nekupovala, jsou drahé a opravdu hodně rychle omrzí (až na ten hrnec) a pak se to válí po skříních - ostatně jako většina hraček :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
15.6.10 12:41
Adélky píše:
My máme od FP - mluvícího šneka, hrnec a pejska. Pejsek je fajn, ale bavil taky jen chvilku, hrnec je lepší - je z toho aspoň vkládačka a na šneka jsem přivázala provázek a malá ho tahala jako kačenu.

Robota jsem videla u kamarádky a je hroznej, toho bych nekoupila ani omylem…

Všechny tyto hračky sme dostali jako dárek, já bych je asi nekupovala, jsou drahé a opravdu hodně rychle omrzí (až na ten hrnec) a pak se to válí po skříních - ostatně jako většina hraček :-? .

Jo, neteř má taky hrnec a fakt si s ním dost vyhraje!!! Taky bych šla raději do něj než do pejska. O robotovi ani nemluvím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí