MM už jen voda?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
MM už jen voda ?
Holky je možné že moje MM už muže sloužit pouze jako voda? Myslím tím, že má mala hlad? Během dne ji prikrmy vše bez problemu přijde večer, dostane MM na noc a noci poslední měsíc jsou masakr je ji 9 měsíců budí se co 10 min se revem celou noc. Je možný že ji budí hlad? Chci dneska zkusit uměle mléko máme doma bebu tak ji zkusím dat 180 ml na noc. Vím ze motna tím přijdu o mléko úplně ale už fakt nevím co s tím a chci to vyloučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V 9m už můžeš dát na noc normální jídlo - masozeleninu, polévku, kaši apod., prostě to, co k obědu. Takže tohle bych vyzkoušela jako první, pak nakojit akorát jako rituál před spaním. Ale všeobecně myslím, že buzení dětí v tomto věku v noci nemívá s hladem nic moc společného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná spis je zajímavý že co 10 min celou noc a histerak 🤦♀️ děkuji za info. To jsem nevěděla že mužů už jakoby normální jídlo. Dekuju moc vyzkousim!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina355 to jsou spíše zuby, první dcera to měla ve vlnách a ano zkusila jsem um, protože jsem jednu krabici měla doma a nepomohlo to…u druhé dcery umělé mléko na noc nezavádím, akorát tu jednu krabici sdělám do jídla…
- Citovat
- Upravit
Dej ji normalni jidlo k veceri a dokoj tesne pred spanim, ale take si nemyslim, ze by se budila hladem. Spis bych to videla na zuby. Aby se budila hlady co 10 minut je hloupost.
Muj nejedlik se take casto v noci budi, ale realni se koji na hlad max. 2× za noc. (Ale ona pres den opravdu prakticky nic nesni). Zbytek spis podudla, aby se uspala.
Pokud dobre ji, zkusilaa bych radeji normalni veceri nez UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina355 píše: Více
To můžou být zuby, nebo nějaký růstový spurt, cokoli. Když se napije a za 10 minut je vzhůru zase, tak to určitě nebude hlad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná ne to já ji nedavam co 10 min prso. Dostane v 7 večer než jde spat. Pak se vzbudí za chvíli uskacu na míči usne polozim a zase nespi ani se mnou v posteli ze bych ji třeba chyběla jestli mi rozumíš prso pak davam kolem 11 jak kdy protože ona když začne rvat já ji vyndam a polozim na sebe tak usne. Ale začala hodně večer u kojení kopat nohama to nikdy nedělala tak proto mě napadla ta varianta ze to mléko ji už nevyhovuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a když jí v těch 11 nakojíš, tak pak spí klidně nebo se pořád takhle budí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná no ona je pravé podle mě už tak unavená “rozespala” ze si jen cucne a usne a nebo proste to prso nechce jestli mi rozumíš říkám si jestli vůbec něco teče jako když si na prsa macknu tak ano ale nevím jaký to mléko ještě je proto mě napadlo dat něco jiného zda ji to nezasyti a nebude spat lépe jestli mi rozumíš zy jsi tak hodna ze se mi snažíš poradit dekuju!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná jinak přes den mi pije už jen vodu nebo čaj ze si na kojení taky Neříká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina355 dávám na večeři malému kaši a pak ho uspím na prsu. Tak zkus zavést normální jídlo a uvidíš, jestli to pomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, neboj, to mléko se stále tvoří podle potřeb dítěte, ona se prsem v noci jen uklidňuje, takže logicky nepije tolik, jen si cucne. Dudlík by nejspíš pomohl stejně. Řekla bych, že ten problém bude jinde, jak jsme psaly
Ale dát jí příkrm na noc určitě klidně zkus, tím nic nezkazíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná a v kolik hodin tak dat prikrm? Když chodí v 7 spat a kojim před 7?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to dělala většinou tak, že jsem cca hodinku před spaním dala příkrm (já teda jela kaše v tomto věku, ale ve výsledku je jedno, co dáš dobrého, hlavně, že to zasytí a těsně před spaním ještě nabídla prso na uklidnění a jako rituál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit