Množství věciček na 0-6měs.

9859
9.9.10 20:53

Množství věciček na 0-6měs.

:mrgreen: Tak to vypadá, že jsem se rozhodla zakládat tu jednu diskusi za druhou :mrgreen:

Ovšem tohle sem napsat musim a ráda bych to prodiskutovala se zkušenými mamčami :kytka:

Mám 7 týdnů do termínu porodu, tak jsem se jala dát dohromady (tedy doslova do hromady) věcičky na mrně, co jsem tak po různu dostala a nebo nakoupila. Hromada z toho vznikla na posteli vskutku monumentální a už v polovině třídění mi bylo jasný, že pokud nečekám čtyřčata, je toho asi „malinko“ moc :mrgreen:

Takže. Velikosti 0-6 měsíců:
46ks mikin a tričínek
26ks tepláčků a kalhot
11ks punčocháčků
61!!!ks bodýček
26ks overálků
19párů ponožek
a hromada svetříků a zimních bundiček.
O věcech na dítě od půl roka nemluvím.

Měli jste toho taky takhle hodně? Je mé zděšení namístě? Je to vůbec hodně? Připadám si jak blázen :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
9.9.10 20:57

ahoj
zalezi jak to mas s velikostmi, ale i tak je toho dost, uzivila bys vic deti, ja tohle nemela na dvojcata, zvlast mikin jsou zbytecne, na 6 mes jsme meli 3ks pro kazdeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
9.9.10 21:01

Wow, tak tohle všechno neužiješ, jedině že bys každý den 3× převlíkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
9.9.10 21:02

Ahojky,

tak to už jsi toho stihla hodně nashromáždit :-) Ale já taky pořád něco nakupuji, nemůžu si pomoci, když jsou ty věcičky tak nádherné a pak zjišťuji, že již mám od všeho hromadu a Matýsek to nemůže ani vynosit. Ale tolik věcí jako ty jsem neměla, a to mnoho z nich Matýsek ani jednou neměl na sobě. :-) Ale když tomu nakupování nejde odolat :-D
A navíc jsme ještě dostali spoustu oblečků od rodiny a kamarádek, takže se ti určitě ještě něco sejde.
Ale já plánuje ještě jedno dítko, takže možná to druhé to užije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.9.10 21:03

Taky mi to přijde až až, i když jsem uklízela postuně věci po malé do takových těch úložných pytlů tak mám dva velké :lol: :lol: :lol: A podotýkám, že i tak jsou věci jak nové.

Ale na druhou stranu byla malá blinkací a tak jsem byla ráda, že nemusím pořád prát a mám víc body a můžu je točit. :wink: Ale pravda, že 61 bodyček bych dohromady asi nedala :lol: :lol: :lol:

No co tak co unosíte unosíte a zbytek můžeš poslat dál. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
9.9.10 21:04

Tak když se to podělí čtyřmi (jakože do půl roku bude nosit postupně čtyři velikosti), tak to není tak zlý, aspoň nebudeš muset obden prát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.9.10 21:07

No, máš toho trochu víc, já mám taky, i když ne tolik co ty :lol: Nicméně teď, co jsme začali s příkrmy, jsem ráda, že mám víc bodýček, tepláků i mikin :wink: Ale třeba trička a tolik overálků bych neužila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
9.9.10 21:09

No, já jsem si to myslela že je toho moc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teda holky to se stalo úplně nevinně!!! Neměla jsem je uskladněné na jednom místě ale asi na třech místech a po různých taškách a krabicích. Tyjo a to jsem dnes zase koukala na aukro co bych tak ještě dokoupila…plácnout přes ruce…ještěže jsem to roztřídila a spočítala… A to má pro mě máma ještě dvě krabice povídala…si otevřu sekáč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Díky za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
9.9.10 21:12
rozumbrada píše:
Tak když se to podělí čtyřmi (jakože do půl roku bude nosit postupně čtyři velikosti), tak to není tak zlý, aspoň nebudeš muset obden prát.

To je fakt, aspoň nebudu trávit volno u pračky a sušáku na prádlo…a mimi bude moct blinkat jak zjednaný :lol: Žádnej sekáč…všechno si nechám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
9.9.10 21:20

Haaa a to jsem si říkala, že toho mám sama hodně :dance: tak proti Tobě jsem žabař… Já teda taky špatně odolávám, vždycky si říkám, že už nic kupovat nebudu a pak mají třeba v Mother care akci a zase něco koupím…a jelikož tady v Irsku je značka Early Days dost za levno, tak tam nakupuju hodně často…pak se akorát nestačím divit za kolik to pak maminy prodávají třeba na mimibazaru…bodýčka co já v Irsku koupím za 120 Kč, ony prodávají za 370 Kč, to se teda vyplatí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
9.9.10 21:24

Teda to toho máš nějak moc ne??? 8-o

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
9.9.10 21:25
prodigy222 píše:
rozumbrada píše:
Tak když se to podělí čtyřmi (jakože do půl roku bude nosit postupně čtyři velikosti), tak to není tak zlý, aspoň nebudeš muset obden prát.
To je fakt, aspoň nebudu trávit volno u pračky a sušáku na prádlo…a mimi bude moct blinkat jak zjednaný :lol: Žádnej sekáč…všechno si nechám :mrgreen:

Hele a třeba nebude blinkat vůbec jako ten můj… To moje máma říká, že má Samuel hadrů víc jak my všichni dohromady, ale ty si mě fakt trumfla :D podle mě to to tvoje mimi nestihne ANI UNOSIT :d

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
9.9.10 21:27
pannda píše:
Wow, tak tohle všechno neužiješ, jedině že bys každý den 3× převlíkala.
:palec: :palec: JO A JELIKOŽ SE DĚTI U OBLÍKÁNÍ A SVLÍKÁNÍ STRAŠLIVĚ ROZČILUJÍ A KTROUTÍ (teda alespon to moje :D ) tak myslím, že to neupotřebíš :D
  • Citovat
  • Upravit
9859
9.9.10 21:27

Ono to ve 4.měsíci vypadalo, že zůstanu s prckem sama, byla jsem bez peněz, tak jsem zaúkolovala maminu ať něco poshání po známejch (já maminky mezi známými moc neměla). No a postupně jsem z každé nemocenské nakupovala v angl.sekáči kus za dvacku nebo za pětku, a po internetových bazarech za levno použité ale fakt super věci. Pak přijely za sebou tři kamarádky s obr krabicema, takže ačkoli jsem zezačátku vypadala jako chudá chudinka, nakonec mám věcí i pro pravnoučata :-D (chudá chudinka…je hroznej výraz co? :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
9.9.10 23:24

Tak to je mazec :-D Zdaleka jsem toho neměla tolik a teď zjišťuju, že některé byť pěkné věci neměla na sobě nebo jen jednou - dvakrát a to je mi docela líto. Takže jsem dost přibrzdila, jenže ty jsi hodně rozjetá, nechceš něco koupit ode mě? :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat