Zimní fusák do autosedačky

2
8.9.10 13:50

Zimní fusák do autosedačky

Ahojte,
chtěla jsem se zeptat, zda je vše v pořádku, když jsem si objednala zimní fusák do autosedačky a když mi přišel tak místa,kde se provlékají bezpečnostní pásy jsou zašité. Volala jsem do toho obchodu a p. prodavačky mi řekla, že je to tak od výrobce, a že si mám vzít manik. nůžky a dírky si prostříhat. Je to o.k.? Setkali jste se už s tím? Díky za info :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
8.9.10 13:53

jojo, např. Emitex zimní zavinovačka do autosed. to mívala zašité a muselo se prostřihat.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.9.10 13:53

Jo jestli mas Emitex, tak ten to ma. Mam od nich zimni fusak do kocaru i do sedacky. Je to proto, ze si prostrihnes jen ty otvory, co potrebujes. Treba na fusaku do kocaru mi stacily dva „v pase“ protoze v kocaru nemam petibodovy pas.
A lip se mi to delalo ostrym nozem (takovy ten odlamovaci na koberce treba) nez nuzkama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
8.9.10 14:01

jojo já to takhle měla u vše fusaků, je to normální, jen prostříhni a je to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
8.9.10 14:13

přesně tak, taky jsem prostřihávala aktuální dírky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.9.10 14:48

skoro na vsem co sem kupovala s „dirama“ na pasy to tak bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.9.10 17:06

Jééé tak jdu stříhat :) díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
8.9.10 18:04

jak říkají holky, je to normální a podle mne je to takhle dobře. Někdy to chceš dát do kočáru, někdy do autosedačky (do vajíčka nebo větší) a každé to má díry jinak. Takhle to prostřihneš přesně podle toho svého typu a nemáš tam zbytečné díry, kterýma by profukovalo (třeba v golfáčích)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jijan2
23.2.13 12:34

emitex a petibodovy pas

Ahoj, potrebovala bych poradit. Mam emitex letni fusak 2 v 1 a chtela bych si tam prostrihat otvory, abych ho mohla pouzit do autosedacky. Mam autosedacku jane strata s petibodovym pasem - jenze ten pas je pres kazde rameno jakoby propojeny, takze i kdyz prostriham pet der, tak tim pas samozrejme neprovlecu…Neresili jste nekdo tento problem? Nevite, zda ten pas nelze nejak rozepnout? Moc dekuju!

• Citovat
  • Upravit
jijan2
23.2.13 12:38

Tak uz jsem na to prisla - ve spodni casti lze ty pasy s trochou sikovnosti vypnout, pak nasadit fusak a pak zase pripnout. Jdu se do toho pustit:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat