Zimní fusák do autosedačky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zimní fusák do autosedačky
Ahojte,
chtěla jsem se zeptat, zda je vše v pořádku, když jsem si objednala zimní fusák do autosedačky a když mi přišel tak místa,kde se provlékají bezpečnostní pásy jsou zašité. Volala jsem do toho obchodu a p. prodavačky mi řekla, že je to tak od výrobce, a že si mám vzít manik. nůžky a dírky si prostříhat. Je to o.k.? Setkali jste se už s tím? Díky za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
jojo, např. Emitex zimní zavinovačka do autosed. to mívala zašité a muselo se prostřihat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jestli mas Emitex, tak ten to ma. Mam od nich zimni fusak do kocaru i do sedacky. Je to proto, ze si prostrihnes jen ty otvory, co potrebujes. Treba na fusaku do kocaru mi stacily dva „v pase“ protoze v kocaru nemam petibodovy pas.
A lip se mi to delalo ostrym nozem (takovy ten odlamovaci na koberce treba) nez nuzkama. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo já to takhle měla u vše fusaků, je to normální, jen prostříhni a je to. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
skoro na vsem co sem kupovala s „dirama“ na pasy to tak bylo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jak říkají holky, je to normální a podle mne je to takhle dobře. Někdy to chceš dát do kočáru, někdy do autosedačky (do vajíčka nebo větší) a každé to má díry jinak. Takhle to prostřihneš přesně podle toho svého typu a nemáš tam zbytečné díry, kterýma by profukovalo (třeba v golfáčích)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
emitex a petibodovy pas
Ahoj, potrebovala bych poradit. Mam emitex letni fusak 2 v 1 a chtela bych si tam prostrihat otvory, abych ho mohla pouzit do autosedacky. Mam autosedacku jane strata s petibodovym pasem - jenze ten pas je pres kazde rameno jakoby propojeny, takze i kdyz prostriham pet der, tak tim pas samozrejme neprovlecu…Neresili jste nekdo tento problem? Nevite, zda ten pas nelze nejak rozepnout? Moc dekuju!
- Citovat
- Upravit
Tak uz jsem na to prisla - ve spodni casti lze ty pasy s trochou sikovnosti vypnout, pak nasadit fusak a pak zase pripnout. Jdu se do toho pustit:-)
- Citovat
- Upravit