Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky, chci se vás zeptat, můžu mít u porodu mobil. A nebo musím mít mobil v tašce a nebo ve skříňce.
Mobil sem u porodu vazne neresila..ani nevim kam sem ho hodila
![]()
Já ještě na porodním sále uklidňovala mého vyšilujícího tátu, který pořád volal, jak mi je
Pak jsem ho šoupla mamce. Poslední hovor byl půl hodinky před tím, než se malá poprvé nadechla
.
@Hajdi můžeš ho mít u sebe
Já hned jak malá vylezla, tak jsem volala ![]()
Můžeš ho mít, kde chceš.
U prvního kluka mi ho dokonce donesla osobně doktorka z oddělení, abych mohla manželovi volat, že má okamžitě přijet, nebo to nestihne.
U druhého jsem ho měla v kapse noční košile, protože jsem měla zase za úkol volat a popohánět (děti jezdí na svět rychlíkem
) a pak jsem ho někam mrdla, vůbec nevím kam. Po vystoupení druhorozeného syna z vlaku jsem hned ale volala. ![]()
Můžeš ho mít u sebe… Manželovi přesně ve chíli, kdy se prcek narodil, začal zvonit budík do práce
![]()
No v tom zmatku při odjezdu do porodnice… já ho snad ani neměla s sebou
ale to jsem neměla ani těhotenskou průkazku, tchyně mi ji musela dovézt
Jinak manžel měl mobil u sebe celou dobu, fotil s ním a volal na všechny strany a v pohodě. Nikdo nic nenamítal, půjčili jsme ho i sestřičce ať nás vyfoti všechny tři…
Jak přijel manžel, mobil jsem ztisila a schovala, nemela jsem nervy na smsky kdy uz a jestli uz ![]()