Moc hyperaktivní...:(

334
5.6.15 21:50

Moc hyperaktivní...:(

Ahoj, máme takový problém s malou. Poslední dobou cca 2 týdny je nějaká moc živá. Pořád pláče. Nikdy tohle nedělala. Je strašně vzteklá. Vždy když tohle dělala tak jen na den maximálně. Teď už to k nevydržení. Ráno v sedm stane, my s ní a už to začíná. Dám jí k nám do postele řev, chovám řev, dám jí na zem na bříško řev. Nechápu co to je. Pořád se vzteká. Je to vysloveně vztek :,( Nemám na to nervy. Už z ní šílím. Co mám dělat? Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
5.6.15 21:54

Zapracovat na sobě. Tohle není nic proti tomu, co přijde v období vzdoru.
Nepíšeš věk, ale očividně je to miminko, třeba jí rostou zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.6.15 21:54

@ViolaGrunge Kolik jí je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.6.15 21:59

Něco ji chybí, něco ji bolí, růstový spurt, zuby ( podle toho, kolik ji je ) apod. Může to být opravdu cokoliv. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
5.6.15 22:02

11 měsíců skoro. Dřív pobrekávala třeba jen jeden nebo dva dny teď nonstop už 14 dní. Jestli si chcete rýpat tak jděte prosím jinam… :roll: Zoubky nevím, myslím si to pokaždé, ale nic nevidím v té pusince… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.6.15 22:04

Hele, hyperaktivita znamená něco jiného, ne to, že mimino řve ;) navíc s hyperaktivitou bych v tomto věku byla opatrná

Bud jí lezou zuby nebo se jí něco nelíbí nebo může nervozitu čerpat z tebe nebo se tak jen projevuje. pokud se ti to nezdá, svěř se dr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
5.6.15 22:04

Byli jste u dětského doktora, jestli je zdravá? Když tak najednou pláče. A s tou hyperaktivitou, nešlo by ji více unavit? Jinak každopádně držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.6.15 22:05

Nevím, pokud by mi dcera brečela non-stop, tak bych už asi začala vážně přemýšlet, čím to je a popř. se s někým poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.6.15 22:07

@ViolaGrunge Zaprvé, hyperaktivní dítě se projevuje jinak. Fakt nemám ráda zneužívání tohohle slova/diagnózy pro každé živější, neposlušnější nebo ukňouranější dítě.

Můžou jí růst zuby, může se nudit, nevím jak je na tom motoricky, ale může mít hlavu napřed oproti tělu, může to být separačka, může ji vadit teplo, může to být počínající období vzdoru, kdy dítě neumí zpracovávat a vyjadřovat emoce nebo to co chce jinak a tak brečí… Milion a jedna věc, která to může být. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.6.15 22:09

Je několik příčin, jen přijít na tu správnou bude těžší oříšek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.6.15 22:09

Hlavně na ni nekřičet a vylívat si vztek na ní! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
5.6.15 22:11

No s tou hyperaktivitou asi takhle: Spí mi 5 hodin maximláně v kuse.Po probuzení řve, pořád se někam plazí, tancuje. Prostě pořád něco dělá, není chvilku v klidu jako normální miminko. U doktora jsem byla a řekla jsem mu to, ale nějak to neřešil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.6.15 22:12
@ViolaGrunge píše:
11 měsíců skoro. Dřív pobrekávala třeba jen jeden nebo dva dny teď nonstop už 14 dní. Jestli si chcete rýpat tak jděte prosím jinam… :roll: Zoubky nevím, myslím si to pokaždé, ale nic nevidím v té pusince… :nevim:

Je jí jedenáct měsíců a dáváš ji na bříško? Takže sama nesedí, neleze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
5.6.15 22:14

Hyperaktivita to nebude, podle mě jí buď něco bolí, zuby, bříško, cokoliv a nebo má vztekací období jako měl náš syn. Cca v těch 11 měsících se vztekal na všechno, pořád brečel, dokonce mlátil hlavou do zdi, dveří, do země, přešlo ho to časem samo. Pomohlo ignorovat, jen když začal mlátit tou hlavou, tak ho nenechat aby si neublížil, ale prostě přišel na to, že takhle to nepůjde, že řvát nepomůže a přestal s tím. Teď je to zlatíčko úžasný, nejhodnější chlapeček na světě :srdce: :lol: Pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
5.6.15 22:14
@ViolaGrunge píše:
No s tou hyperaktivitou asi takhle: Spí mi 5 hodin maximláně v kuse.Po probuzení řve, pořád se někam plazí, tancuje. Prostě pořád něco dělá, není chvilku v klidu jako normální miminko. U doktora jsem byla a řekla jsem mu to, ale nějak to neřešil :nevim:

Můžeš definovat normální miminko? Myslíš snad panenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí